Andreea Marin, Silviu Prigoană, Sore, Anca Serea și Mirela Stelea, senzații tari în roller coaster-ul de la Zorky’s Planet!

Andreea Marin, Silviu Prigoană, Sore, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Anca Serea , Mirela Stelea și alte vedete din showbiz au trait clipe de neuitat alături de copiii, nepoții, finii sau admiratorii lor în cadrul parcului de distracții Zorky’s Planet din AFI Palace Cotroceni.
Vedetele au petrecut câteva ore de poveste în spațiul de joacă din mall-ul bucureștean, unde au experimentat simulatoare 4D, au condus mașini de curse, au jucat hockey și au mers cu  renumitul roller coaster.

Andreea Marin a vizitat parcul de distracții împreună cu fiica ei, Violeta, alături de care urcat în trenulețul ce avea să le transporte pe șinele suspendate cu o viteză de 45 de km/oră.

Câteva ore mai târziu, în cadrul petrecerii ce a prilejuit împlinirea unui an de la inaugurarea roller coaster-ului, vedete din showbiz și alti 200 de invitați au asistat la un concert oferit de Sore și s-au putut distra, preț de aproape trei ore, în toate atracțiile parcului Zorky’s Planet.

Mirela Stelea a ajuns la eveniment alături de Bogdan, băiețelul pe care l-a botezat în urmă cu patru ani.

„Îi plac foarte mult mașinile.
Cred că știe aproape toate modelele de pe piață. Primul lucru pe care l-a făcut atunci când a ajuns în parc a fost să se urce în mașinile tamponabile. Am fost surprinsă să constat că îi place și moda. De fiecare dată când ne întâlnim îmi analizează vestimentația. Pentru aceasta seară, de exemplu, a ținut să îmi aleagă el hainele”
, a declarat Mirela Stelea.
 
 

Silviu Prigoană a sosit la Zorky’s Planet alături de băieții lui, Maximus și Eduard. Cei mici s-au dat în carusel și s-au jucat în simulatorul de fotbal 3D pentru ca apoi să se urce alături de tatăl lor în roller coaster și să facă împreună trei ture de neuitat.
 
 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ajuns la eveniment la invitația Luciei Prăjișteanu, director Britta Trading, compania care a construit parcul de distracții, au asistat la concertul lui Sore și s-au fotografiat cu mulțimea de admiratori.
 
 

Anca Serea a participat la eveniment alături de copiii săi cei mari, David (11 ani) și Sarah (5 ani), care au preferat mașinile tamponabile, jocurile Sega și Safari Cowboy.
Pentru că este însărcinată în luna a cincea, prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV i-a lăsat pe cei mici să se urce singuri în roller coaster, preferând să urmărească distracția de la distanță.
 
 

După încheierea recitalului, Sore a acordat autografe, s-a fotografiat alături de copiii prezenți la eveniment și s-a urcat apoi, la rândul ei, alături de zece prichindei, în roller coaster pentru trei ture pline de emoții.
 
 

Codrut Keghes, cel cunoscut drept Cătălin Dezbrăcatu de la „Cronica Cârcotașilor”, a participat la petrecere alături de băiatul lui, Ștefan. Cei doi s-au urcat în mașinile tamponabile și au jucat fotbal virtual pentru ca la final să parcurgă curse aviatice printre zgârie nori în simulatoarele 4D.
 
 

Alexandra Ungureanu a petecut ore de neuitat alături de nepoata ei, Amelia.
Împreună s-au dat de trei ori în roller coaster și au jucat hockey de masă.
 
La eveniment au mai luat parte Iuliana Marciuc, alături de fiul ei, David, Bianca Brad alături de băiatul ei, Luca, Irina Cordoneanu, alături de băiețelul ei, Radu, Sophia cu nepoata sa, Roxana Iliescu, alături de fiica ei cea mică, Vanessa, precum și Sylvia, alături de o prietenă. Deși la început declara că îi este foarte frică să se urce în roller coaster, artista și-a înfrând până la urmă teama și a urcat în trenuleț oferind chiar un interviu pentru televizune în timp ce „zbura” cu 45 de km la oră.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod