Anastacia a semnat un contract cu Universal Music

Facebook Twitter Comenteaza
Anastacia a semnat un contract cu Universal Music

De-a lungul a doar cinci ani, dupa 3 albume de studio lansate si o colectie de greatest hits, Anastacia a vandut 16 milioane de albume, dintre care 14 milioane de discuri au fost vandute in Europa.

Cele patru albume scoase de cantareata au fost rasplatite in total cu peste 225 de certificari: 119 discuri de platina in 19 tari din lume, 105 discuri de aur in 31 de tari.

Anastacia a devenit artist Universal Music in aceasta saptamana. Primul album al artistei lansat la noua casa de discuri va fi disponibil incepand cu sfarsitul lunii octombrie.

Single-ul "I Can Feel You" se va lansa la sfarsitul acestei luni; filmarile videoclipului vor incepe saptamana viitoare in Los Angeles, iar regia va fi semnata de Chris Applebaum (cel care a semnat regia si pentru videoclipurile "Umbrella" – Rihanna, Mariah Carey – "I’ll Be Lovin’ You long Time" sau Pussycat Dolls – "I Need a Man").

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:20
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

  • none pe 14 Sep 2008, 00:57
    liars

    anastacia has sold over 20 million albums!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod