Alina Sorescu revine cu o piesă inspirată de relația ei de dragoste cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu revine în muzică și lansează o nouă piesă de dragoste intitulată „Miere în ceai”. Mesajul cântecului este inspirat de relația de iubire cu soțul ei, Alexandru Ciucu, și de schimbările majore petrecute în viața sa în ultimi
„Am pregătit câteva cântece de dragoste. Primul se numește ’Miere în ceai’ și transmite multă emoție. Este exact cum sunt eu, romantică și sensibilă și mi-aș dori ca multe femei să se regăsească în ceea ce cânt. Această melodie reprezintă o evoluție muzicală și exprimă modul frumos prin care mi-am propus să le cânt oamenilor. Când cant o fac cu tot sufletul și vreau foarte mult ca cei care vor asculta acest cântec să rezoneze cu mine”, declară Alina Sorescu.

Artista s-a dedicat în ultimul an vieții de familie și pe cursurile sale de la Atelierul de Muzică ce îi poartă numele, unde îi învață pe cei mici primii pași și cele mai importante secrete ale unei cariere artistice de succes.
 
 

Despre noile sale piese ea spune că aparțin unui stil complet diferit de ceea ce a lansat până acum.
„Întregul material este inspirat din schimbările prin care am trecut. M-am schimbat ca om, iar asta îmi doresc să se vadă și în muzica mea”, declară solista. 
 
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod