Matteo, dezvăluiri despre relaţia cu Delia: „A fost profesoara mea de sex“

În urmă cu mai mulţi ani de zile, Delia şi Matteo au trăit o frumoasă poveste de dragoste. În ciuda faptului că Delia este mai mare cu trei ani decât Matteo, cei doi artişti s-au iubit

În urmă cu mai mulţi ani de zile, Delia şi Matteo au trăit o frumoasă poveste de dragoste. În ciuda faptului că Delia este mai mare cu trei ani decât Matteo, cei doi artişti s-au iubit foarte mult, însă relaţia lor s-a terminat brusc.

matteo delia

Delia şi Matteo s-au înţeles perfect atât pe plan personal, cât şi pe cel profesional, dar lucrurile dintre ei doi nu mai evoluau, aşa că s-au decis să pornească pe drumuri separate.

La aproximativ şapte ani de zile după ce s-au despărţit, Matteo a vorbit cu jurnaliştii de la ziarul Ring despre relaţia pe care a avut-o cu Delia.

„Eu trebuia să-i compun o piesă.

Terminasem de înregistrat şi nu înţelegeam de ce tot continua să vină la studio să mai schimbăm câte ceva la melodia respectivă. Aproape că mă exasperase. Ulterior, a început să aibă gesturi din ce în ce mai tandre, să mă ia de gât“, a spus Matteo.

Artistul a afirmat că la acea vreme i-a cerut sfaturi bunului său prieten Connect-R, deoarece nu ştia cum să se poarte cu Delia, ţinând cont că ea se iubise doar cu bărbaţi celebri şi bogaţi. Connect-R i-a spus că nu ar trebui să-şi facă mari speranţe, deoarece ea este obişnuită cu un alt tip de bărbaţi, însă, chiar dacă acest lucru l-a demoralizat pe Matteo, el a continuat relaţia cu Delia.

Artistul le-a mai dezvăluit celor de la Ring că, din cauza faptului el era foarte tânăr atunci când avea o relaţie cu Delia, iar ea era mai în vârstă decât el, ea a fost precum o profesoară de sex pentru el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod