Ricky Martin: "Nu mă însor. Dar aş vrea o fetiţă!"

Cântăreţul a declarat că nu e pregătit să se căsătorească cu partenerul său gay Carlos Gonzales Abella.
Cântăreţul a declarat că nu e pregătit să se căsătorească cu partenerul său gay Carlos Gonzales Abella.

Starul în vârstă de 44 de ani a obţinut cetăţenia spaniolă graţie rădăcinilor sale de familie şi ar putea să se căsătorească în această ţară cu prietenul său, de profesie economist. "N-am vorbit despre asta, nu ne-am gândit la aşa ceva.
Dar sunt fericit că în Europa avem această opţiune. E minunat că putem spune cândva: <<Simt că e momentul. Sunt pregătit. Hai s-o facem>>"
,a declarat Ricky Martin pentru publicaţia "Latina magazine".

Artistul portorican a vorbit şi despre dorinţa sa de a mai avea un copil. El este deja tatăl a doi gemeni, Valentino şi Matteo, născuţi de o mamă surogat în 2008. "Cred că o să mă ocup de asta mai spre sfârşitul anului, ca să nu fie o diferenţă mare de vârstă între copii.
Mi-aş dori o fetiţă, dar vom discuta mai târziu despre asta. Aş fi iresponsabil să fac asta acum"
, a spus cântăreţul.


Ricky Martin a anunţat în 2010 că e gay. "Dezvăluirea a fost ca o eliberare pentru mine, pentru familie, pentru fanii mei", a spus el pentru "Latina magazine". El şi-a asumat orientarea sexuală după ani la rând în care a negat toate speculaţiile pe această temă.
Cântăreţul a declarat într-un interviu că e un bărbat normal: "Îmi plac femeile şi sexul. Sunt un veritabil portorican focos, niciodată nu am fost atras sexual de un bărbat", a dezminţit acesta zvonurile despre homosexualitatea sa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod