pokemon

Pokémon GO: Aceştia sunt cei mai rari 6 pokémoni!

Unii pokémoni sunt mai rari decât alţii. Există câţiva „monştri” pe care niciun utilizator al jocului nu a reuşit să-i prindă.
Pokémonii care îi apar fiecărui jucător de Pokémon GO în aplicaţie sunt diferiţi, iar în fiecare regiune, în funcţie de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite tipuri.

Dar unii pokémoni sunt mai rari decât alţii şi sunt câţiva „monştri” pe care niciun utilizator al aplicaţiei nu a reuşit să îi prindă, relatează Mediafax.

Unii jucători s-au întrebat dacă aceştia chiar există cu adevărat. Se pare că există, potrivit celor care au disecat codul sursă al Pokémon GO.

Potrivit utilizatorilor de Reddit, top şase cel mai dificil de găsit pokémoni este compus din: Mew, Mewtwo, Moltres, Zapdos, Articuno şi Ditto.

Ditto nu este catalogat ca fiind un pokémon rar, dar acesta este foarte greu de găsit, datorită caracteristicilor sale unice de împerechere.
Acest pokémon se poate împerecha cu aproape orice alt „monstru” din joc pentru a produce pokémoni.

Deocamdată nimeni nu ştie cum pot fi găsiţi pokémoni precum Mew sau Mewtwo. Unii jucători spun că este nevoie să călătoreşti în toată lumea pentru a-i descoperi, iar în foarte multe ţări şi regiuni jocul nu este încă disponibil.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Iulie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • George pe 20 Iul 2016, 23:24
    Pokemon

    Articuno doar dupa nume iti poti da seama ca il poti gasi doar in Finlanda, Norvegia, Alaska, Antarctica, Polul Nord si Polul Sud. Deci doar baietii de bani gata care au elicpterul la indemana precum ai nostri fii de bulibasa au BMW-ul si Mertanu. Doar ei il pot gasi pe Articuno. Insa sa speram ca Articuno o sa migreze la Miercurea Ciuc prin Decembrie cand va veni frigul de -30 grade.

    1
    0

  • NEMESIS pe 20 Iul 2016, 23:19
    CRETINI

    Toți obsedații ăștia de rahaturi virtuale sunt niște spălați pe creier...

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod