Totul despre Miss Univers 2009

Editia de anul trecut a concursului de frumusete "Miss Univers" a insemnat pentru Romania o reintoarcere in randul tarilor care participa la un astfel de eveniment, dupa 11 ani.
Editia de anul trecut a concursului de frumusete "Miss Univers" a insemnat pentru Romania o reintoarcere in randul tarilor care participa la un astfel de eveniment, dupa 11 ani. Chiar daca reprezentanta noastra nu s-a intos acasa cu mult ravnita coroana, meritul de a fi inclusa pe lista frumusetilor mondiale nu este de ici de colo.

Miss Univers, in Bahamas


Pe data de 23 august in Paradise Island, Bahamas, s-a desfasurat finala concursului de frumusete Miss Universe 2009, a 58-a editie a concursului.

Pentru prima data in istoria acestei competitii titlul a revenit aceleiasi tari in doi ani consecutivi. Reprezentanta Venezuelei, Stefania Fernandez, a primit "Coroana Pacii" de la predecesoarea sa, Dayana Mendoza (Miss Universe / Miss Venezuela 2008). Bijuteria cu diamante si rubine a fost creata in laboratoarele Nexus si alegerea ei a fost facuta de public prin vot online.

Pe cea de-a doua treapta a podiumului a urcat reprezentanta Republicii Dominicane - Ada Aimee de la Cruz, urmata fiind de Gona Dragusha - Kosovo, Rachael Finch - Australia si Mayra Matos Perez - Puerto Rico.

Titlul Miss Popularitate a revenit concurentei din China - Wang Jingyao, aceasta fiind aleasa prin vot secret de majoritatea participantelor la Miss Universe 2009.
In urma votului online pe www.nbc.com, Miss Fotogenie a fost declarata concurenta din Thailanda - Chutima Durongdej.

Gazdele serii au fost Claudia Jordan si Billy Bush, iar atmosfera a devenit incendiara pe ritmurile artistilor Flo Rida, Heidi Montag, David Guetta si Kelly Rowland.

Miss Universe 2009 - Stefania Fernandez


Stefania Fernandez are 18 ani si este nascuta in Merida, Venezuela. In luna septembrie 2008, in Caracas, Stefania Fernandez a fost incoronata Miss Venezuela 2009, unde, pe langa titlul de Miss, ea a castigat si alte premii precum: "Miss Eleganta", "Best Body" si "Best Face". S

tefania are la origini influente galice, rusesti, ukraeniene si poloneze. Practica inotul si tenisul de camp. Pe 23 august 2009, in Bahamas, Stefania a fost incoronata Miss Universe 2009 de Dayana Mendoza, detinatoarea titlului Miss Universe 2008 si Miss Venezuela 2008.

Bianca Elena Constantin si experienta din Bahamas


Dupa 3 saptamani petrecute in Paradise Island, Bahamas, Bianca Elena Constantin a impartasit romanilor experienta pe care a avut-o ca reprezentanta a tarii noastre, dupa 11 ani de absenta la concursul Miss Universe 2009.

Prezenta Romaniei, in randul celor 84 de tari din intreaga lume, la cel mai prestigios concurs de frumusete a reprezentat un succes din punct de vedere al vizibilitatii tarii noastre pe harta frumusetii universale. Desi nu si-a indeplinit obiectivul de a se clasa in primele 15 finaliste in concurs, Bianca Elena Constantin este optimista si crede in sansa Romaniei de a putea gazdui o competitie ca Miss Universe.

"Miss Universe este mai mult decat un concurs de frumusete.
Este o competitie a rezistentei fizice, a stabilitatii psihice, a echilibrului emotional si mai apoi, o intrecere intre fete aproape perfecte din punct de vedere fizic. Experienta castigata la acest concurs depaseste orice asteptare si ma intorc determinata sa conving fetele din Romania sa se inscrie la selectia nationala si sa ajunga sa isi traiasca un vis, care in cazul meu s-a indeplinit!"
, a declarat, la intoarcerea in tara, Miss Universe® Romania 2009, Bianca Elena Constantin.

Bianca Elena Constantin a continuat sa isi indeplineasca atributiile primite odata cu castigarea titlului de Miss Universe® Romania 2009. in calitate de ambasador al Fundatiei Blue Heron, Bianca a lucrat pentru campaniile acestei organizatii care are ca scop acordarea de burse studentilor proveniti din centrele de plasament.
Bianca a participat de asemenea la sedinte foto, filmari si ca membru al juriilor in mai multe tari care participa an de an la Miss Universe.
22 Februarie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marcela.clinca pe 28 Apr 2010, 15:32
    mister Univers

    am un baiat de 18 1/2 ani care toate femeile care-l vad ,uneori si barbati au numai vorbe de lauda la adresa fizicului sau . Ce pot face pentru ca aceste calitati sa fie in folosul sau acum sau mai tarziu ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod