Sex ca in filme

Nu te gandi ca nu ai parte de scenariul din filme, de decoruri sau de accesoriile celor de acolo.
Nu te gandi ca nu ai parte de scenariul din filme, de decoruri sau de accesoriile celor de acolo. Momentele fierbinti din fime pot fi recreate in dormitorul tau, iar Ziua Indragostitilor este un pretext extrem de bun. Am scotocit pentru tine, prin arhiva de filme, am cautat scenele cele mai romantice, dar si pe cele mai tari si iata propunerile si sugestiile noastre.

"Titanic" si varianta in parcare


Scena din film. Ca sa scape de logodicul nesuferit, Rose (Kate Winslet) se strecoara impreuna cu (Jack) Leonardo DiCaprio intr-una din magaziile de pe Titanic in care erau aliniate masini. Rose abandoneaza aerul feciorelnic si ii comanda lui Jack: "Pune mainile pe mine", apoi urmeaza un sarut, cateva acorduri din melodia lui Celine Dion, 'My Heart Will Go On', si, din exterior, vezi mana lui Rose, care sugereaza, extrem de senzual, ceea ce se intampla, in masina cu geamurile aburite. Vezi aici cele mai bune imagini din film.

Versiunea pentru acasa.
Daca vrei sa experimentezi aceleasi emotii acasa, mai putin impactul cu un iceberg, ascunde-ti masina intr-o parcare cat mai retrasa, ca sa nu risti sa te acuze cineva de exhibitionism, sau sa nu te trezesti cu spectatori nepoftiti. Foarte potrivita o alee dintr-un parc (dupa ce ati luat cina la restaurant, de exemplu). Nu uita de muzica filmului. Iti recomand varianta fara voce, ca sa va auziti mai bine unul pe altul. Exista destule solutii pentru momente fierbinti, chiar daca spatiul din masina este de limitat. Partea buna este ca sunteti obligati sa stati foarte aproape unul de altul. Nu te pierde in bratele iubitului tau inainte sa te asiguri ca frana de mana este bine trasa!

"Pretty Woman" sau ce faci cu un pian


Scena din film. El (Richard Gere) se joaca cu clapele pianului, in sala restaurantului, goala, unde scaunele sunt deja puse pe mese. Vivian (Julia Roberts) in halat de baie, vine dupa el. Cea mai nepotrivita tinuta, cel mai nepotrivit loc.
Exact ceea ce trebuia pentru a declansa o partida de amor nebuna. Vezi aici secventa respectiva.

Versiunea pentru acasa. Din pacate sunt putine casa cu pian. Dar nu lipsesc locurile nepotrivite. Si nici tinutele inadecvate. De notat faptul ca pe sub halatul imprumutat de la hotel Vivian avea un minunat desuu de matase. In ceea ce priveste locurile nepotrivite masina de spalat din baie si masa din bucatarie ar fi doua dintre ele. Ascude sub o tinuta banala ceva stralucitor. Pur si simplu un desuu de matase sub halatul de baie sau doar un sutien si un slip sub o haina lunga, de blana pe care ai luat-o in goana ca sa cobori pana la chiscul din colt, dupa o sticla cu apa... Nu prea exista dificultati, doar ca trebuie adaptat fondul sonor la "actiunea" pe care o pui in scena, si trebuie pregatite pretexte potrivite pentru situatii nepotrivite.

"Noua saptamani si jumate" – sexy food


Scena din film. Kim Basinger si Mickey Rourke, si unul dintre cele mai senzuale si patimase filme. Ea are un halat de baie si ciorapi (atat de sexy) si ochii inchisi.
Surprize si emotii. O scena extrem de fierbinte, derulata in fata frigiderului deschis, unde fiecare rand de alimentele sunt emotii profund sexuale. Vezi scena toata, si inspira-te de aici.

Versiunea pentru acasa. Este foarte usor de recompus acasa. Rolurile din film se pot schimba, singura regula care trebuie aplicata este ca unul dintre voi trebuie sa-l domine pe celalat. Pregateste, din vreme, in frigider ceea ce poate fi folosit: miere, sos de ciocolata, frisca, cateva capsune, cirese, un ardei iute, lapte. Foarte potrivit pentru acest scenariu un look proaspat de tipul "acum am iesit din baie", cu parul umed si piele aburita. Este obligatoriu halatul de baie, pufos si mare, si... sosetele! Un sfat in plus: aseaza o patura groasa si pufoasa in fata frigiderului!

"Vicky Cristina Barcelona": un trio picant


Scena din film.  O vacanta in Spania, cu scopul ragasirii de sine. Cristina (Scarlett Johansson) se vede prinsa intr-un trio fierbinte intre un pictor pasional si cald, Javier Barde, si fosta lui nevasta, senzuala si energica Penelope Cruz.
Aici gasesti idei.

Varianta pentru acasa. Este o combinatie ceva mai dificila pentru ca nu este deloc usor de acceptat o aventura in trei. Si totusi... O prietena buna, fata de care sa nu ai complexe sau, din contra o persoana  despre care sa nu stii nimic, si pe care sa nu o mai vezi. O alegere curajoasa, dar extrem de provocatoare.
Este mai usor de pus in scena in locuri necunoscute, unde nu te cunoaste nimeni, si unde la randul tau nu cunosti pe nimeni. Trebuie sa ai grija pentru ca este posibil ca o experienta de acest gen sa-ti placa (sau sa-i placa foarte tare iubitului tau) si sa vrei sa o repeti. Este o experienta care are un anume pericol. Dar merita.

Un articol de Otilia Ignat
3 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod