Style & Nature, Elements

Elementele primordiale ale vietii si Planeta Pamant

Apa, Aerul, Focul, Pamantul si Metalul, cinci elemente primordiale ale vietii, s-au reunit in data de 6 noiembrie la Palatul Ghika, dand nastere unui eveniment unic de lifestyle inspirat de Natura – Style & Nature, Elements, la care au participat peste 300 de inivitati.

Intr-un cadru deosebit, cele 5 elemente vitale reprezentate cu succes de personalitati de renume: Ioan Nemtoi – Focul, Ioan Bolborea – Metalul, Nicolae Moldovan - Pamantul, Andreea Raducan - Aerul, Camelia Potec – Apa, au dat nastere planetei albastre. Si cine o putea reprezenta mai bine, daca nu astronautul Dumitru Dorin Prunariu, primul si singurul roman care a zburat vreodata in spatiul cosmic - endorser Style & Nature.

O rochie creata in totalitate din flori naturale semnata de Camelia Vasile, dar si creatiile deosebite semnate de Florin Dobre, Florina Ivascu, Iulia Dima, Stephan Pelger, Elena Perseil, Rhea Costa, Karmen Herscovici, Corina Rob, Silvia Serban, Dana Tanase, Tudor Tailor si Boutique d’E Mariage au fost atractiile serii in materie de design vestimentar.

Tablourile si fotografiile spectaculoase realizate de: Marius Baragan, Nicu Cosniceru, Tudor Cucu, Cosmin Gogu, Lavinia Pollak, Mihai Ungureanu, Bogdan Vasile, Teodora Marin sau Remus Agatinei au intregit atmosfera.

Cei prezenti la expozitie au avut parte de o surpriza inedita din partea organizatorilor, un moment artistic sustinut de Momo Sanno, acestia fiind placut surprinsi sa vada ca “statuia de argila” a prins viata - animata de ritmurile muzicii tribale.    



Wagner Arte, Sonia Argint Ionescu, Arta Gradinilor, Ana Kaloni, Tiffany’s Art, Harmony Design, Simina Filat, Mihaela Glavan, Mihaela Giura, Andra Ilias, Marilena Petrache, PR Café, Ligia Stan, Camelia Tutulan, Spirescu Silviu Nicolae, L’Occitane, Splat si Veloteca, au completat paleta bogata a expozantilor, reuniti sub cupola Style & Nature, Elements.

Prezenta Dove, partenerul Style & Nature, a fost una deosebita. Rochia Dove a fost una dintre cele mai admirate piese ale expozitiei, fiind realizata din aproximativ 1000 de flori naturale de bumbac, cusute manual. Conceptul rochiei a fost semnat de Maria Andrei, directorul artistic al evenimentului si reflecta viziunea Dove asupra frumusetii. Dove este diferit! Dove crede ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si fericire. Misiunea brandului este de a redefini feminitatea si de a da valoare frumusetii naturale, in pofida stereotipurilor de perfectiune, Dove este primul brand care sustine femeile sa isi accepte si valorifice frumusetea naturala.

Prin prezenta Bibliotecii Digitale Vodafone la eveniment, s-a constatat ca exista metode mult mai usoare si sustenabile pentru o lectura de calitate, fara a mai taia copaci pentru a tipari carti. Printr-o simpla scanare a unui cod QR de pe “rafturile” Bibliotecii Digitale Vodafone, pasionatii de lectura isi pot descarca titlurile favorite, avand acces la o lista vasta de autori.

Cocktail-urile savuroase asigurate de Campari, briosele cu tematica Style & Nature preparate numai cu ingrediente naturale de catre Plaisir Sucre, alaturi de ceaiurile Lipton, toate au facut deliciul invitatilor.

Urmareste firul green al conceptului pe www.styleandnature.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului: StyleandNature. Traieste cu stil si respecta natura!

1 din 12

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod