CEREMONIA DE DECERNARE A PREMIILOR OSCAR, ÎN DIRECT LA HBO

HBO România va transmite în direct și în exclusivitate cea de-a 86-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film.
Telespectatorii canalului HBO au ocazia să afle primii câștigătorii premiilor Oscar, cel mai important eveniment din industria cinematografică. Ceremonia de decernare va fi transmisă live, în limba originală, nedublat, în noaptea de duminică, 2 martie, spre luni, de la ora 3:30, și va fi precedată de o transmisiune specială, în direct de pe covorul roșu, începând cu ora 2:00.

Filmele Gravity și American Hustle conduc lista nominalizărilor cu câte 10 categorii fiecare. Cele două titluri sunt urmate îndeaproape de 12 Years a Slave.
 
Printre actorii nominalizați la premiul “cel mai bun actor într-un rol principal” se numără și Matthew McConaughey, câștigător al Globului de Aur pentru rolul său din filmul Dallas Buyers Club și personajul principal al producției originale HBO, True Detective / Detectivii din Louisiana.

HBO va difuza marți, 4 martie, de la ora 20:00 varianta editată și subtitrată a Premiilor Academiei Americane de Film, ediția 2014.

A 86-a Gală a Premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre (Kodak Theatre) din Los Angeles, și va fi prezentată de Ellen DeGeneres, actriță și vedetă de televiziune, prezentatoarea emisiunii “The Ellen Show”. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod