Cele mai frumoase romane de dragoste – must read!

Serile lungi de toamnă predispun la lectură și reflecții. Pentru ca experiența livrescă să fie de neuitat, accesorizează unui roman de dragoste o cană cu ceai fierbinte, aromat (portocală, măr și scorțișoară este o combinație miraculoasă).

Regina Marii Britanii se machiază singură. Singura zi din an în care altcineva îi face machiajul

Regina Elisabeta își realizează singură machiajul, deși dispune de o „armată“ de angajați care îi stau la dispoziție. Însă pentru acest eveniment de tradiție, suverana lasă machiajul pe mâna unui specialist.

17 imagini care ar face manualele de istorie mai interesante

Evenimente importante și personaje care au influențat istoria lumii au fost surprinse în aceste fotografii prețioase.

Ce să vizitezi în Egipt?

Ținutul faraonilor este o destinație impresionantă unde poți admira temple și sarcofage, dar dincolo de comorile istorice poți combina cultura, aventura și relaxarea pentru a avea o vacanță de neuitat. Află ce să vizitezi în Egipt în următorul concediu.

Rujul roșu accesibil pe care Angelina Jolie l-a purtat în „Maleficent“

Transformarea actriței n-ar fi fost la fel de reușită fără produsele de machiaj pe care ea le-a folosit. Iar rujul a jucat un rol important.

5 cosmetice din anii ’90 pe care nu le vom uita niciodată

Ai copilărit în anii ’90 sau această perioadă îți aduce aminte de anii tinereții? Atunci cu siguranță ai și foarte multe amintiri legate de această perioadă care pare acum atât de îndepărtată.

Cum arată acum starurile rock ale anilor 2000: Cine s-a schimbat cel mai mult?

Muzica lor sună la fel de bine și acum, dar starurile rock ale anilor 2000 s-au schimbat de atunci. Tinerii de atunci sunt total diferiți acum.

Topul celor mai bine plătite vedete pe Instagram: Cine câștigă aproape un milion de dolari pe postare

Vedetele nu fac bani doar din spoturi TV, ci și din postările sponsorizate de pe Instagram. Iar fotbaliștii și modele o duc foarte bine.

20 de bărbați celebri care arată la fel de bine ca la 20 de ani

Timpul este prietenul lor: acești bărbați celebri arată la fel de bine ca în tinerețe. Unii chiar mai bine!

Cele mai frumoase atracții turistice în Malta

Înconjurată de apele albastre ale Mediteranei, Malta te fascinează datorită influențelor nord-africane, a limbii create printr-o combinație între arabă și italiană și a legendei cavalerilor maltezi. Descoperă cele mai frumoase atracții turistice în Malta, un loc scăldat de razele soarelui, cu porturi liniștite și peisaje unice.

Motivul pentru care Janet Jackson nu vrea să lase o bonă să-i crească copilul

Janet Jackson a devenit mamă la 50 de ani și s-a dedicat creșterii copilului său. Chiar dacă nu are o misiune ușoară, ea nu concepe să angajeze o bonă.

Drama unei mame celebre care își caută fiica dispărută de 25 de ani: Romina Power este convinsă că fata ei trăiește

Cântăreaţa italiană Romina Power a lansat un apel pe Instagram pentru găsirea fiicei sale, Ylenia, dispărută în America, în 1994.

Ce ascundea Keanu Reeves, starul melancolic care a cucerit internetul cu singurătatea lui: Nimeni n-a știut că e îndrăgostit

Actorul în vârstă de 55 de ani și-a șocat fanii sâmbătă, când a apărut la o gală cu iubita lui, Alexandra Grant. Cei doi se iubesc în secret de mai multe luni.

17 metode anticopiat aplicate în toată lumea: Nu poți să faci nicio mișcare!

Oricâte măsuri s-ar lua, copiatul la examene pare imposibil de eradicat. Dar există profesori care au găsit cele mai bune metode pentru a sta cu ochii pe cei care vor să copieze.

Cele mai frumoase obiective turistice din Viena

Capitala Austriei atrage foarte mulți vizitatori datorită istoriei, colecțiilor de artă, palatelor impunătoare și culturii muzicale de excepție. Descoperă principalele obiective turistice din Viena într-o atmosferă cosmopolită, marcată de farmec și eleganță.

Kim Kardashian și Kanye West „își cumpără“ vecinii: Cât au dat pe o casă cu grajduri de lângă „palatul“ lor

Kim și Kanye și-au lărgit portofoliul imobiliar cu o nouă proprietate. Ei au cumpărat o casă modestă care se învecina cu vila lor opulentă din Hidden Hills, California.

Femeia care l-a cucerit pe Keanu Reeves: Cine este Alexandra Grant, prima lui iubită după 20 de ani

Ultima relație serioasă a lui Keanu Reeves a fost cu Jennifer Syme. Fetița lor a murit la opt luni, iar actrița și-a pierdut viața într-un accident, în 2001.

15 vedete care au vrut să-și păcălească fanii. Au postat imagini photoshopate pe Instagram

Nu este o noutate faptul că fotografiile vedetelor sunt editate. Majoritatea imaginilor din reviste și pictoriale sunt photoshopate și cei mai mulți fani știu deja asta.

Cele mai curate orașe din lume

Te-ai săturat să vezi gunoaie sau străzi nemăturate? Descoperă cele mai curate orașe din lume unde te poți bucura de priveliști minunate și activități interesante, fără să fii nevoit să alegi cu grijă ce zone vizitezi.

19 femei celebre de peste 50 de ani care nu și-au făcut nicio operație estetică

19 femei celebre de peste 50 de ani care nu și-au făcut nicio operație estetică