Dieta de 1000 de calorii pe zi

Kilograme in plus? Cosmaruri de zi cu zi ale multor femei din societateaactuala. Insa, desi majoritatea dintre acestea privesc problema doar dinpunct de vedere estetic, s-a demonstrat ca supraponderabilitatea sta labaza unor numeroase afectiuni ale omului modern.

Dieta de 1000 de calorii pe zi 

Iata in continuare un model de regim hipocaloric pentru o zi:

(cca 1000 calorii, 75g proteine, 100g glucide, 35g lipide)

Dimineata: 200ml lapte
Ora 10: o chifla(50g) sau o felie de paine cu branza de vaci sau carnefiarta slaba (50g)
Ora 12: o cafea neagra cu zaharina
Pranz:
- felul I- salata de cruditati: din 200g varza sau ridichi,andive, salata verde, castraveti, rosii, ardei gras, cu o lingurita deulei, lamaie, otet. Salata poate fi inlocuita cu 1-2 farfurii de supasau legume din aceleasi legume si in aceleasi cantitati ca salatele,dar se pot adauga loboda, spanac, dovlecei, conopida.
- felul II-100g carne slaba de vaca, pasare, manzat, fripta,fiarta sau rasol sau 150g peste slab fiert, la cuptor sau 150gbranza de vaci.
- felul III - un mar(100g)
Cina:
- felul I - 150g cartofi fierti sau 200g dovlecei/fasole verde,cu 2 lingurite de iaurt.
- felul II - 100g carne slaba fripta sau 150g peste slab
- felul III - 1 mar.

Si cum stiti foarte bine ca o floare nu aduce primavara, va voi propunesi un regim saptamanal:

Luni: 600 calorii
Marti: 1000 calorii
Miercuri: doar legume si fructe
Joi: 1000 calorii
Vineri: doar legume si fructe
Sambata: 600 calorii
Duminica: 1000 calorii

Pentru zilele cu 1000 calorii se urmeaza regimul pentru o zi de sus.Pentru zilele cu 600 calorii: cca 1,5l lapte sau 2 pachete de branzade vaci slaba sau 2 bucati de carne slaba (150g) sau combinatii.

Dieta de 1000 de calorii pe zi: atentie la sanatate


Bolile cardio-vasculare, diabetul zaharat insulino independent, litiazabiliara, sunt cele mai frecvente complicatii asociate obezitatii. Dar probabil ca putine dintre noi stiu ca anumite forme de cancer-uterin,mamar, de vezica biliara, de colon si rect apar mai des la obezi.

In concluzie, supraponderabilitatea - un moft? Poate pentru cei care nu s-au confruntat niciodata cu asta.

Si, de ce sa nu recunoastem -dincolo de problemele medicale, kilogramele in plus aduc si vesnicele frustrari legate de aspectul estetic al problemei, de hainele in carete visezi imbracata dar care nu-ti vin bine, de libertatea de miscarecare-ti este mereu ingradita.

Dar toate acestea sunt, pana la urma, tot atatea motive pentru a lua hotararea ferma de a slabi.

 

Comentariile 1-50 din 110

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andra pe 3 Nov 2013, 10:23
    Am slabit 21 kg cu multa vointa!!

    Se poate slabi insa iti trebuie vointa ! Un sfat pentru cei care incep o dieta - tineti dieta pana la capat , nu renuntati ! A renunta dupa cateva zile este cea mai mare greseala pt ca efectul yo-yo este inevitabil , asta s-a intamplat in cazul meu in anii trecuti , tineam diete cateva zile si renuntam . Anul acesta am spus stop , trebuie sa slabesc si am reusit dupa cateva luni sa ajung la greutatea ideala de 48 kg ( la inaltimea de 1.58 ) . Am inceput cu dieta 1/1/1 , adica o zi lactate , o zi carne si o zi legume / fructe . Aceasta dieta am tinut-o foarte strict timp de 31 zile ! Dupa aceasta perioada am inceput sa le combin dar nu mancam dulciuri deloc si kg dispareau . Am eliminat painea complet din alimentatie , nici in ziua de azi nu mai mananc paine si ma simt excelent ! De aprox 2 luni mananc tot ce imi pofteste inima si ma mentin fara probleme . Cheia succesului este sa rezistati cat mai mult tentatiilor pentru ca organismul sa se obisnuiasca cu kg pierdute Mult succes ps- nu recomand dieta dukan !

    0
    0

  • mihaela pe 21 Aug 2013, 21:13
    incercati dieta dukan

    nu sunt adepta dietelor dar un prieten a incercat dieta dukan si a slabit destul de mult incat sa ma faca sa ma documentez ....a urmat apoi o curatenie generala in dulap,frigider sau oriunde s-ar mai putea ascunde ceva bunatati ....am inceput dieta si am urmat-o impreuna cu sotul meu> rezultatele dupa cea de a doua etapa....minus 23 kg in trei luni si jumatate. am abandonat-o din cauza unui concediu in care nu am putut urma dieta si incercam acum sa pastram o zi doua pe saptamana in care mancam doar proteine. nu sunt vorbe goale, a functionat pt noi, ce va impiedica sa o faceti??? faptul ca acela kg in plus dispar f repede mai ales in perioada de atac iti da motivatia sa mergi mai departe. succes. si daca aveti ceva probleme de greutate consultati un medic

    2
    0

  • rosa pe 11 Iul 2013, 20:41
    numar caloriile pt a ma ingrasa

    buna! am 1,65 si 48 de kg. De curand m-am apucat sa-mi numar caloriile consumate si sa incerc sa depasesc necesarul zilnic pt a ma ingrasa,am uitat sa specific k inainte aveam 45 de kg si acum am 48 dupa 3 sapt....sper sa ajung la 54 de kg cat mai cat mai repede.......astept pareri

    0
    0

  • Mihaela pe 19 Aug 2012, 13:40
    dieta

    Ce atatea diete? Nu tot timpul ai la indemana ce ti se da in dieta, trebuie sa nu mai mananci dulciuri, prajeli,paine, sa nu bei sucuri , sa bei 2 litri de apa pe zi, si 30 de minute de sport. Sunt destule videoclipuri pe youtube care te ajuta.Asa garantat slabesti. Si eu sunt a3a zi la dieta, si este foarte greu sa ma abtin, folosesc si crema anticelulitica Cellufight de la Elmiplant dar nu stiu daca o sa se vada ceva. Este greu in primele zile, dar dupa, vezi ca slabesti 1 kg , 2 in cateva zile si nu vrei sa te lasi , ai mai multa ambitie.Sunt genul care ar vrea sa slabeasca foarte repede, daca mananc ceva , care defapt nu ingrasa , eu am impresia ca am mancat foarte mult si ma simt vinovata. Bafta fetelor.

    0
    0

  • mimi pe 23 Mai 2012, 07:34
    asta e dieta?

    asta e sinucidere curata! cum sa slabesti mancand carbohidrati seara? =)) se vede ca cine a scris articolul habar nu are ce vorbeste! Seara se mananca proteine (piept de pui, peste slab, branza de vaci fara grasimi, maxim 300 gr + 200 ml apa). 4 mese pe zi, ore fixe, maxim 300 gr la fiecare masa (proteine - cautati un tabel al alimentelor) + 2 l apa pe zi sau mai mult, aerobic 30 min pe zi si va garantez o slabire sanatoasa. Ideea e sa tineti dieta 3 luni la rand fara abatere pentru a va schimba metabolismul. Dar lupta cu kg nu e o lupta de durata, va trebui sa aveti o dieta de genul asta toata viata. Succes!

    8
    0

  • eu pe 5 Mar 2012, 17:03
    Da da=))

    Tot ABC e cea mai tare :D

    2
    1

  • Gabiiitza pe 2 Sep 2011, 22:44
    Hai la masa....

    am trantit o oala de sarmale,cu mamaligutza si smantana. Si carnati de casa drob de miel si o ciorba de perisoare...vreau sa zica ca cu dieta asta am slabit 10 kilograme si va sunt foarte sincera...DECI..... incercati-o

    9
    2

  • miry pe 29 Aug 2011, 18:19
    slabire raida

    as vrea ,sa ma ajute cineva sa-mi spuna vre-o pastila sau ceva care ma poate ajuta sa slabesc , pentru-ca nu am puterea de a tine o cura de slabire.Am luat capsula de slabit si nu am slabit deloc am 1.58 si 68kg daca ma poate ajuta cineva i-as multumi mult

    9
    8

  • xonia pe 25 Iul 2011, 12:29
    am

    eu am luat ecofit si am slabit 8kg dar in paralel am incercat sa mananc sanatos cat de cat

    1
    3

  • veronix pe 17 Iul 2011, 02:35
    exemplu dieta

    am si eu o metoda de slabit , am si incerkat-o. eo dieta de detoxifiere mai mult! deci tot ce poti sa mananci este supa de pui (fara piele), incare mai pui si ardei si morcov, si dupa dorinta patrunjel sau marar, sau orice verdeata, dar fara sare. pe langa supa mai e si compotul de mere, fara zahar, evident! dak v-ati pliktisit d ele, puteti s mai mankati kate un mar la dejun, sau orice alt frukt,exclusiv banana!!! e o dieta de 7-10 zile!!! ideea este k trebuie sa va mentineti ku un regim echilibrat dupa dieta!! eu am incerkat metoda ku batoane nutritive (fibrobar forte sau din gama rommac) care inlokuiesk o masa, la dejun, sau cina si functioneaza!!! e strikta, dar dak rezisti 3 zile, urmetoarele park devin ceva obisnuit!!! sukces!!!!

    0
    2

  • Daisy pe 28 Iun 2011, 14:21
    Ptr. mai multe informatii

    amorrina@yahoo.com

    1
    1

  • Daisy pe 28 Iun 2011, 14:18
    Dieta

    Eu cred k daca incercati sa reduceti toate alimentele albe(painea, pastele, zaharul..ect) si le inlocuiti cu alea integrale , facand putina miscare zi de zi e mai simplu decat sa va stresati si sa va infometati..deoarece cu cat va ganditi mai mult k trebuie sa mancati dupa anumite reguli si ore fixe cu atat creierul intra in panica . Nu exista vre'o dieta miraculoasa, tot ce tine e de vointa noastra de a avea un stil de viata sanatos. De ce ar trebui sa fim la dieta o data la 2 luni cand putem sa ne bucuram de orice aliment in cantitate mica toata viata?! Toate dietele au pro si contra...pentru ca in primul si primul rand depinde de metabolismul care'l are fiecare, poate o persoana care are masa musculare destul de evidenta o banana d 80 de calorii o transforma in energie in mai putin de 5 min, o alta persoana are nevoie de 10min. De ce credeti ca anumite persoane au senzatia k se ingrasa cu aer? Cel putin asa se exprima ele...insa tine doar de faptul cum ne'am obisnuit metabolismul de'a lungul anilor..In concluzie mancati putin din fiecare din 2 in 2 ore avand un aport zilnic de calorii de 1400 . ptr. femei , 1600 barbati daca vreti sa dati jos kg in surplus (cu 30 de min de mers pe jos)

    3
    0

  • gina pe 22 Mai 2011, 20:08
    incearca asta

    buna, incercati cartea "nu stiu sa slabesc" de Pierre Dukan...este interesanta si te invata sa mananci sanatos, sa slabesti, descrie efectele si modul de actionare al alimentelor...n-o sa va para rau;)

    3
    0

  • Anca pe 9 Mai 2011, 14:27
    Am incercat-o!

    Am incercat timp de 1 luna sa mananc doar 1000 de calorii pe zi,si va zic sincer,ca nu am flamanzit! M-am simtit mai usoara si ma eliberata de toxine,am mancat ce am vrut eu cu conditia sa incerc sa nu depasesc 1000 de calorii pe zi. Daca intr-o zi se intampla sa depasesc, in urmatoarea zi mancam mai putin cu nr. de calorii ce au fost peste 1000 in ziua precedenta. Deci,a mers!

    7
    0

  • arrynna pe 13 Mar 2011, 19:07
    dieta

    cine vrea sa vina cu mine la jogging?

    14
    1

  • arrynna pe 13 Mar 2011, 19:07
    dieta

    cine vrea sa vina cu mine la jogging?

    7
    1

  • juliette pe 13 Feb 2011, 12:59
    un mic secret

    stiati ca un alt ajutor bun pt a slabi,este sa bei dimineata un pahar cu apa aproape fierbinte in care adaugati sucul de la o lamaie??? sucul de lamaie nu provoaca aciditate la stomac(eu sufar de gastrita,si numi da probleme deloc). EXplicatia: simpla,sucul de lamaie topeste grasimile din singe,curata organele interne si are efect benefic pt tot organismul pe linga si o buna detoxifiere!!!!

    6
    1

  • Ana pe 2 Feb 2011, 17:20
    AMBITIE

    Cuvantul cheie este AMBITIA. Daca nu aveti ambitie nu veti reusi niciodata, egal de ceea ce alegeti sa faceti...Parerea mea este ca persoanele care ajung in situatia asta sunt de 2 feluri: COMODE sau BOLNAVE. In primul rand apa este cea mai importanta, sa beti cat de multa apa puteti, sa aveti grija la alimentatie si este foarte important sa nu mananci pana simti ca-ti pusca stomacul. Dupa parerea mea, sportul are si el un rol important. Fara sport eu cred ca nu rezolvati nimic, egal ce diete alegeti sa faceti. Eu am reusit sa slabesc si sa imi modelez corpul facand sport si pot sa zic ca nu am avut chiar tot timpul grija ce mananc. Va doresc mult succes, dar aveti grija ce diete tineti, ca se pot intoarce kg inapoi, poate chiar mai multe...

    7
    1

  • ana pe 2 Feb 2011, 10:27
    distragerea atentiei

    buna fetelor, ce parere aveti daca in loc sa va concentrati pe mancare, v-ati concentra pe altceva, de exemplu studiu, job, etc. nu este o reteta, dar de exemplu, eu am slabit mereu cand am avut de lucru mai mult la serviciu si nu am apucat sa mananc....merita incercat

    5
    3

  • Ada pe 4 Ian 2011, 15:21
    apa fierbinte!!!

    Atenţie fetelor, dimineaţa nu se bea apă fierbinte ci călâie şi scopul ei este acela de a detoxifia organismul nu să-l ajute la slăbit, iar cura de detoxifiere cu apă călâie nu se face mai mult de 4 luni, după care urmează o pauză de cel putin încă 4 luni!!!!

    3
    0

  • Mada pe 10 Dec 2010, 10:13
    *

    buna. am 16 ani 1.75 si 70 de kg. inainte sa inceapa scoala ajunsesem la 60 de kg ,dar nu stiu ce s a intamplat si acum le am pus la loc. imi plac ff mult dulciurile si incerc sa ma abtin dar e greu. sa tin o dieta corecta nu prea pot pt k eu plec la scoala la 11 si ma intorc la 19:30 , stau mai departe si fac naveta pana la acolo. Dimineata mananc cat de cat bine , dar seara vin cu o foame si atunci mananc cel mai mult..daca aveti sfaturi va as ruga sa imi trimite-ti un mail la: madyinred@yahoo.com Va multumesc !

    4
    0

  • crina pe 22 Nov 2010, 23:15
    ps

    nu suport dietele pt ca ma enerveaza sa-mi spuna cineva cat si ce sa mananc asa ca imi fac singura portiile dar cu masura cu foarte mare grija

    2
    0

  • crina pe 22 Nov 2010, 23:04
    mananca sanatos

    eu am slabit dupa ce am citit cartea Mihaelei Bilic. Este ffffffff greu mai ales ca sunt o pofticioasa si o mancacioasa. Fara paine si, dulciuri fara prajeli si grasimi carne fiarta sau gratar, salate si legume fierte. Imi pregatesc mereu de seara ce vreau sa mananc a doua zi. Mananc inainte de fiecare masa cate 1 grefa (grapefruit) imi taie pofta de mancare, seara mananc pe la 6 -6.30 si cand mi se face foame pe la 8 beau 1 pahar cu lapte sau mananc 2-3 lingurite de fiocchi di latte sau beau un ceai aici depinde. Este ffffffff greu pt ca mananc mereu singura sotul meu mananca cu fiica-mea si cand le pun lor sa manance gust si eu 2-3 guri nu mai mult pt ca nu rezist si dupa aceea ma simt ffffff vinovata, mie fff frica sa nu ma ingas din nou pt ca acum ma simt f bine am ajuns de la 80 kg la 70 kg in 2 luni jumate. Am uitat sa va spun ca beau 1.50-2 l de apa pe zi dimineata beau 1 pahar cu apa fierbinte. Va urez mult succes la slabit si muuuulta vointa

    4
    0

  • crystynatm pe 20 Nov 2010, 13:08
    buna

    acum am 71 si de kg,am avut 90.am slabit intrun an.problema e ca nu mai slabesc orice dieta as mai tine.am inaltimea1,61.ajutati-ma si pe mine cu un sfat va rog.

    2
    0

  • mihaela pe 14 Nov 2010, 02:23
    salut

    buna roxana si eu am 1,75 si 95 de kg si vreau tare mult sa slabesc.poate daca tinem legatura ne va fi mai usor amandoua.esti din bucuresti?

    0
    0

  • roxana pe 8 Nov 2010, 20:23
    ajutatima

    ma numesc Roxana am 22 de ani si am o depresie si m-am ingrasat foarte mult din cauza tratamentului dar si a stilului meu de viata,e groznic sa nu ai vointa sa faci ceva,am avut zile in care nu m-am putut ridica din pat,zile la rand in care nu am mancat.imi este foarte greu sa vorbesc despre asta.Sunt foarte grasa am 1,74 si 95kg.ajutatima va rog.multumesc mult

    7
    0

  • lorett pe 14 Oct 2010, 18:42
    buna fetelor

    am 17 ani 1.65 m si 67 de kng si as vrea sa ma ajutaty si pe mn sa slabesc...nu am abitye de multe ori sp gata de luni incep sa tin dieta si knd vine luni numai am ambitye zik k dak manc akm nu are nimic.si tot asa...si as vrea sa ma ajutaty si pe mn sa am un mod de viatza sanatoasa...dak vr sa ma ajutaty bagati id-ul meu:loredana_love67.va multumesc

    3
    2

  • Larissssa pe 6 Oct 2010, 23:22
    :D am uitat sa specific

    Am uitat sa specific ca am 1,61 inaltime, 51 kg ... desi grautatea este "ideala" .. ha ha ha ... tot am un colac { burta + solduri} ... chear as vrea sa le elimin ... :*:*

    0
    1

  • Larissssa pe 6 Oct 2010, 23:19
    AjUtoR FeTeLoRrRrRr ...

    Buna fetelor ... vreau si eu sa slabesc! .. Am tinut o dieta personala, si a functionat am slabit mult aratam bine, dar cand am lasato mai usor cu dieta mea stricta am pus kilograme :-s ... dieta mea continea si dulciuri, dar eliminam mancare, si nu mancam dupa ora 4 ... era gresit! dar cand mi'am dat seama nu mai puteam renunta la dulciuri, si desigur inca nu pot renunta deoarece nu stiu ce dieta sau ce sport sa practic sa ma ajute! {am niste solduri enervant de urate si o burtica nu prea mare, dar este acolo} ... daca puteti cumva sa ma ajutati, va rog frumos sa imi spuneti si mie ... va pup :* si bafta tuturor!

    1
    1

  • Larissssa pe 6 Oct 2010, 23:19
    AjUtoR FeTeLoRrRrRr ...

    Buna fetelor ... vreau si eu sa slabesc! .. Am tinut o dieta personala, si a functionat am slabit mult aratam bine, dar cand am lasato mai usor cu dieta mea stricta am pus kilograme :-s ... dieta mea continea si dulciuri, dar eliminam mancare, si nu mancam dupa ora 4 ... era gresit! dar cand mi'am dat seama nu mai puteam renunta la dulciuri, si desigur inca nu pot renunta deoarece nu stiu ce dieta sau ce sport sa practic sa ma ajute! {am niste solduri enervant de urate si o burtica nu prea mare, dar este acolo} ... daca puteti cumva sa ma ajutati, va rog frumos sa imi spuneti si mie ... va pup :* si bafta tuturor!

    2
    1

  • mariana pe 3 Oct 2010, 12:10
    pentru cele care se cred grase

    fetelor cum vreti sa fiti?piele si oase?credeti ca ar fi frumos?in afara de asta pt.anonim 5.eu cred ca ai dat in anorexie sau poate chiar ai aflat deja.fetelor aveti grija ca e un pas foarte mic de la dorinta de a slabi la anorexie(boala de cele mai multe ori mortala.si eu sint intr-o tara unde cancerul nu mai e o problema asa de mare.asta sa va imaginati ce este anorexia.)la 1.67m trebuie sa ai 57 kg sa arati ca o femeie in devenire.controleaza un medic sa vezi ca-ti va spune ce am scris.eu cind am fost tinara aveam 1.65m si 47kg.artam groaznic dar tot ce faceam nu ma ajuta sa mai pun ceva .dupa aia am aflat secretul.nu vaeam rabdare sa stau ca tot omul la masa.cins am inceput sa ma controlez in aceasta privinta am reusit.azi am 50ani 1.65m si 65kg.ma simt f.bine .fetelor conteaza cum aratati dar nu faceti greseala sa deveniti niste schelete.credeti ca modelele ce le vedeti la televizor sint schelete?nu.sint doar retusate cu mult sport.va doresc succes.si scuzati-ma daca nu am fost pe placul vostru sa fiu de acord cu idea de a deveni schelet

    2
    1

  • ioana pe 21 Sep 2010, 10:41
    te sprijin raluca si te inteleg!

    buna raluca.sunt cam in aceeasi situatie ca tine, 1.65 si 85 de kg. insa la mine este o diferenta... intotdeauna am vrut sa slabesc dar nu am destul vointa.mereu cedez. si sper ca de aceasta data sa reusesc!!!

    3
    0

  • michiyo pe 10 Sep 2010, 00:13
    kilogramele astea

    criyny eu am slabit cu efort zilnic cam 30 min, n-am mai mancat asa mult, am renuntat la paine, paste, fast-food, la dulciuri n-am renuntat in totalitate adica mananc si eu cand si cand, am renuntat la alimentele grase..am inceput sa consum iaurturi mai ales activia si am folosit diferite creme anticelulitice...asa am slabit cam intr-un an 17 kg.insa imi este greu a ma mentin acum :(

    0
    0

  • criyny pe 5 Sep 2010, 13:05
    Vreu sa slabesc si eu :(

    Buna ! Am aproape 14 ani , 1,66 si am 65 de kg. Mi`as dori sa slabesc si eu macar 4-5 kg . Am incercat diferite diete dar nu au avut niciun rezultat . Colegele mele toate arata mult mai bine si eu sunt aproape cea mai grasa din clasa (inafara de o colega care are ceva probleme )si nu`mi place deloc asta :(. Chiar as vrea sa slabesc si eu umpic . Burtica nu am , dar mi se pare ca am un fund prea mare . :((. si pe coapse am cam multa celulita . M`am ingrasat acum vreo 2 ani cand am avut ceva probleme. Va rooog , un sfat daca se poate ...

    0
    0

  • jojo pe 2 Sep 2010, 19:31
    nu aveti nevoie de dieta!

    tot ceea ce va trebuie este un regim de viata sanatos.nu aveti voie de ex cartofi prajiti,spaghete,dulciuri etd.,dar in cazul in care nu va puteti abtine nu este nici o problema.le puteti manca cu moderatie.va pot da mai multe amanunte pe anresa muresan_florina95@yahoo.com

    0
    0

  • Bobbo_192000 pe 21 Aug 2010, 22:28
    vreau sa ma Ingras

    Vreau kilograme in plus,foarte mult mias dori un sfat de la cineva care ma poate ajuta,Va rog mult sa ma ajuta-ti!!! Id meu este Bobbo_192000,va rog mult,am 24 de ani 1,70 1,79,si 65kg....

    0
    0

  • carla pe 17 Aug 2010, 19:04
    dieta mea

    Buna. Eu am tinut anul trecut o dieta proprie si a functionat. In 2 saptamani am slabit 5 kg si alte 3 intr-o luna. Am eliminat din alimentatie urmatoarele: painea, pastele, dulciurile si sucurile carbogazoase. Am mancat in schimb supe, iaurturi, lapte, carne slaba, cereale si niciodata dupa ora 6. Din cele 8 kg am pus inapoi, in decurs de un an, doar 2 kg. Acum am reluat dieta si deja am slabit 1 kg in 3 zile. Am 1,62 m, 58 de kg si vreau sa ajung la 54, minin 52. Voi continua sa tin dieta si promit sa revin cu detalii. Bafta tuturor!

    2
    0

  • deea pe 17 Aug 2010, 03:23
    buna all

    am 23 de ani 1,65cm si 49kg...si la mine a inceput sa-mi apara celulita si din cauza asta si eu ma simt si ma vad(grasa)... si nu stiu ce sa fac....m-as bucura pt niste sfaturi. sunt si fotomodel si chiar devin sa-mi urasc corpul.. va multumesc....

    1
    2

  • mada pe 14 Aug 2010, 01:24
    dieta de 1000 ckal

    cred ca ar fi monunat cu 1200 ckal pe zi si sport in fiecare zi,sportul ajuta enorm de mult,sculpteaza corpul ,elimina in corp serotonina care merge la creier si te face sa te simti bine,simtindu-te bine ai chef sa faci sport,sa mananci mai sanatos,sa devii mai ambitioasa..................sunt instructoare de aerobic,nu sunt schiloada si nu am fost niciodata,nu sunt fotomodel,,,,,,,,dar am muschi si asta ma face sa muncesc mai mult sa arat mereu bine si in forma,,,,,,,,puteti sa mi scrieti la adresa de mail.,,,putem sa ne intalnim sa facem sport impreuna .sa vb si sa ne simtim frumoase,,,,,,,,,,increderea e mare lucru

    2
    0

  • Geanina pe 28 Iul 2010, 10:26
    sunt grasa ?

    Buna :* am 16 ani 1.80 si 72 de kg si cred ca sunt graaaasaa :-S .Ma ajuta si pe mine cineva :-S?

    0
    0

  • anonim5 pe 11 Iul 2010, 23:52
    pt mihaela

    ei bne nu am tinut un regim anume m`am abtinut de la mancare am mancat mai putin am avut ghija la tot ce mananc am renuntat la mancrea gatita si paine beau ff multa apa si mult sport dar de la ultimul post am mai slabit inca pe atat dar apoi m`am ingrasat cand am decis sa ma las de dieta adica acum am 49 dar ajunsesem pana la 43 si aratam groaznik asa ca acuma incerc sa ma mentin aicea:)tot secretul e sportul si fara grasimi si zahar carne fiarta nu prajita fara fast food si cam atat

    1
    1

  • lala pe 10 Iul 2010, 14:54
    diete...diete....

    am 55ani ,1.63 si 73 kg tin si eu dieta de 1300calorii conteaza mult sa respecti orele de masa ,sa nu maninci cu ulei si alte grasimi [unt,lapte iaurt gras] si slabesc cite 1kg pe saptamina ,nu mincati cereale..! succes..

    0
    0

  • didi pe 6 Iul 2010, 21:20
    nu'i asa

    am 15 ani, 1.75 si ceva ji akm am 94 de kg mi-as dorii sa mai slabesk 25 de kg... am inceput prin a nu manca paine... paine ingrasa foarte mult dar vreau sa zik k eu manank orice ji reusesc sa slabesk nu am ambitie pt k altfel as putea sa slabesk foarte repede nu stiu ce sa fak pupici :* dak imi puteti da niste sfaturi da-ti-mi add me yahoo messenger : muza_buburuza

    1
    0

  • Monika15 pe 3 Iul 2010, 00:57
    Si eu am probleme cu kg in plus !

    Si eu am probleme si tin o dieta sa slabesc. Dar vad aici fete care au probleme serioase . Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar sunteti foarte slabe (unele) si totusi mai vreti sa slabiti ! Pai ce sa mai dati jos ? Pielea ? Mai bine uitati-va de mai multe ori in oglinda si o sa descoperiti ca sunteti frumoase si ca aratati bine !

    1
    1

  • mihaela pe 3 Iul 2010, 00:10
    KG IN PLUS!

    am o rugamnite catre ''anonim5 '' daca paote sami trimita si mie dieta stricta cu care a slabit daca doreste .te rog frumos daca esti dispusa sa mio trimiti si mie ma poti contacta la adresa de mess miki96bz18. am o inaltime de 1,55 si 50 de kg deci sunt cma grasa pt inaltimea mea si mias dori nespus de mult daca as vreusi sa slabesc .am mersi si la dcotori si nu miau dato dieta concreta ..deci nup rea stiu ce , si cat sa mananc pentru a putea avea silueta mult visata. sunt bucuroasa ca ma gasit acest site si ma putut sami spun nemultumirea .daca doriti sam a ajutati ma puteti contactal a id miki96bz18 .. sau daca dorita sa impartasiti ;durerea;; sunt dispusa sa va ascult . impreuna vom invinge kg :) ... va salut si fiti tari vom slabim cu siguranta .. :)

    0
    0

  • mihaela pe 3 Iul 2010, 00:10
    KG IN PLUS!

    am o rugamnite catre ''anonim5 '' daca paote sami trimita si mie dieta stricta cu care a slabit daca doreste .te rog frumos daca esti dispusa sa mio trimiti si mie ma poti contacta la adresa de mess miki96bz18. am o inaltime de 1,55 si 50 de kg deci sunt cma grasa pt inaltimea mea si mias dori nespus de mult daca as vreusi sa slabesc .am mersi si la dcotori si nu miau dato dieta concreta ..deci nup rea stiu ce , si cat sa mananc pentru a putea avea silueta mult visata. sunt bucuroasa ca ma gasit acest site si ma putut sami spun nemultumirea .daca doriti sam a ajutati ma puteti contactal a id miki96bz18 .. sau daca dorita sa impartasiti ;durerea;; sunt dispusa sa va ascult . impreuna vom invinge kg :) ... va salut si fiti tari vom slabim cu siguranta .. :)

    1
    1

  • ella pe 19 Iun 2010, 12:02
    dieta

    Am o dieta de la o prietena si ea o are prescrisa de la doctor, de 10 zile o aplic, mai am un pic si termin, de acolo incepe adevarata mea problema. Am 41 de ani, ceva kg + si am inceput astfel, totul este fara sare : 3 zile macaroane cu branza, cat vrei si cat poti, 3 zile orez fiert, 3 zile cartofi fierti sau la rola, 3 zile carne de pasare (fara pielita) sau peste - totul fiert In toate aceste zile cate o lingura de colon help (eu il pun in iaurt dietetic) e mai bun. Deci am slabit 5 kg, dar nu asta a fost ffffffff greu ci de cum va fi greu sa ma mentin. 3 zile

    0
    1

  • Mo pe 16 Iun 2010, 12:34
    @ justinna & @craciun_geta

    @ justinna Regimul de mai sus este unul destul de vechi si foarte bun, il poti gasi in Medicina in familie. Este foarte echilibrat si daca ai ambitie... destul de bun, depinde de fiecare. Cat despre calorii, daca te apuci sa le numeri, pentru zilele de 1000 de calorii, o sa vezi ca ies in jur de 1000-1100, la fel si pentru pentru cea de 600, calculele sunt super ok. Ce e nasol la un regim de genul asta e ca, daca ai ceva probleme de sanatate, s-ar putea sa nu fie cea mai buna varianta. @craciun_geta Si mie mi se pare super ok varianta ta, acesta fiind foarte aproape de regimul de viata al diabeticilor supraponderali, deci niste oameni intr-o stare nu prea buna, numai ca as mai adauga ca cele cinci mese ar trebui sa fie la ore regulate si sa nu fie 5 pranzuri pe zi. De asemenea e important sa fie totusi numarate caloriile si regimul sa fie unul echilibrat, asa incat organismul sa primeasca tot ce are nevoie ca sa functioneze cum trebuie. Ca sfat pentru toata lumea, de la cineva patit, incercati intai de toate sa cosultati un medic endocrinolog, care, daca este cazul sa va indrume si spre un ginecolog, sau niste analize mai amanuntite. Pe langa asta, cel mai bine este sa cereti tot sfatul unui medic in momentul in care va apucati de un regim de slabit hipocaloric, pentru ca riscurile la care va expuneti este foarte mare cand va apucati sa tineti tot felul de regimuri dupa ureche. Nu in ultimul rand este nevoie neaparat de miscare, dar fara a avea ca scop masa musculara, ca si ea trage la cantar :)) Icazul acesta un instructor de fitness va poate ajuta cu sfaturi utile. Succesuri :D

    0
    1

  • ramona pe 8 Iun 2010, 14:59
    pentru raluca ....

    Buna ,ma num ramona si vreau sa te ajut uite iti dau adresa mea ramona_camelia2001...poate incercam amandoua si poate v/om reusi,,,eu am 23 ani si 1.68 si 73 kg......

    0
    0

  • carmen pe 30 Mai 2010, 01:03
    pentru anonim5

    esti chiar slaba

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod