Să facem baloane de săpun!

Distrează-te cu obiecte de uz casnic, cu acest joc de copii clasic, care îi va face pe copii mici cât şi pe bebeluşi să creadă că se joacă cu o minge.

De ce ai nevoie: 1/8 ceaşcă detergent lichid de vase, 4 litri de apă, 1/2 lingură de glicerină.

Cum se joaca? Nou-născuţii şi copii: Formează baloane de săpun pentru micuțul tău în timp ce el stă în fața ta într-un scaun de copil sau lipit în poala ta, spre exterior. (Asigurăte că balonul este departe de faţa copilului.). Copii mici şi preşcolari: Îi poţi arăta copilului cum să spargă bule cu mâinile și să le calce cu picioarele. Formează baloane de săpun pentru copil în casă (încearcă să faci asta chiar înainte de a spăla podeaua din bucătărie!), înainte de îmbăiere sau în aer liber (zilele răcoroase sunt cele mai bune).

Lasă copilul să facă propriile baloane și vedeţi cât de departe călătoresc. În zilele reci, vedeti dacă puteti sufla bule congelate!

Amestecaţi ușor și aveți ceea ce este nevoie pentru a face bule. Puteți face o baghetă pentru baloane din o ţeavă de aspirator, care a fost înfășurată în jurul unui creion sau a unui băţ.

Învățare și creștere

Această activitate este suficient de versatilă pentru a se potrivi tuturor vârstelelor. Bebeluşii pot urmări bulele cu ochii lor și să încerce să le atingă cu mâinile lor.

Copii mici pot să le prindă cu mâinile lor, să le spargă cu picioarele lor și pot sufla bule pe cont propriu.

Aflaţi mai multe idei pentru joacă de interior aici: http://www.pampers.co.uk/sleep-and-play/play/activity/finger-painting

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod