Cum să-ţi găseşti un job pentru acasă

Află unde să cauţi şi ce trebuie să faci
O soluţie pentru cei care vor să-şi rotunjească veniturile pe timp de criză este dată de găsirea unui job pentru care să lucreze de acasa, eventual doar câteva ore pe zi.

Ideea prinde tot mai mult, mai ales în contextul actual al disponibilizărilor. Însă cum poţi să găseşti un job pentru acasă? Unde cauţi, ce trebuie să faci, concret, mai ales că sunt tot felul de păcăleli pe net?

Job pentru acasă: Scrie pe Facebook ce slujbă vrei


Specialiştii în resurse umane spun că astfel de locuri de muncă se găsesc chiar şi pe site-urile specializate de joburi. "Se pot găsi astfel de oportunităţi care să aibă un regim de activitate flexibil, iar activitatea să se desfăsoare acasă", spune Adina Stroe, consultant resurse umane la VON Consulting.


Pe lângă site-urile de specialitate, pe Internet mai există posibilitatea de a găsi oportunităţi pe diferite forumuri sau grupuri de discuţii specializate. Aşadar, reţelele de socializare precum Facebook se pot dovedi de un real folos. Se pot găsi, în felul acesta, slujbe pentru care sumele câştigate nu sunt foarte mari, însă, de multe ori, sunt decente.

Business-coach-ul Alin Ghizasan spune că şi în cazul unui loc de muncă pentru care se lucrează de acasă, paşii pentru obţinerea lui sunt aceiaşi. De aceea, subliniază specialistul, este indicat să ştie cât mai multe persoane despre faptul că tu eşti în căutarea unei slujbe de acest fel.

"Foloseşte-ţi toate resursele.
Spune vecinilor, prietenilor, scrie la status, la Messenger, că vrei job pentru acasă, postează pe Facebook, pe Twitter, pe forumuri de discuţii de pe yahoo. Ţine legătura cu foştii colegi, fii activă şi du-te la târguri de joburi
"
, îndeamnă Alin Ghizasan.

Job pentru acasă: Atenţie la păcăleli!


Pe de altă parte, experţii atrag atenţia că vigilenţa, atunci când cauţi un job, trebuie să fie la fel de mare şi în cazul în care găseşti slujba printr-o vecină, şi cu ajutorul netului. Ca să te fereşti de eventuale păcăleli, ar trebui în prealabil să cauţi pe Internet date despre firmă, pentru a vedea cât de serioasă este.

"Se pot cauta informaţii accesând site-ul oficial al companiei respective sau diverse forumuri, unde sunt discuţii privind colaborările altor persoane, pentru astfel de joburi"
, sugerează Adina Stroe.

Despre ce muncă poate fi vorba


Oferta este destul de largă: de la asamblare de plicuri şi confecţionare de mărţisoare până la web design şi vânzări prin telefon.

Se mai caută persoane pentru activităţi de call center (suport via mail sau voce), pentru care candidaţii trebuie să aibă abilităţi de comunicare, să ştie o limbă străină şi să dispună de conexiune la Internet şi căşti cu microfon.

"Se pot găsi şi joburi de tehnoredactare oferite de diferite reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet"
, mai precizează Adina Stroe.

Alte soluţii pentru joburi acasa ar fi serviciile de tehnoredactare, de căutare de informaţii pe diferite site-uri sau servicii de suport (email, voce sau instant messaging).


Tot de acasă, pentru rotunjirea veniturilor, se pot face bani din meditaţii, contabilitate, editare de texte pentru diverse publicaţii, corectură, PR, vânzare prin telefon, distribuţie cosmetice.
 

Comentariile 451-500 din 860


  • Iurascu Madalina pe 5 Iun 2012, 17:23
    lucru la domiciliu

    Imi doresc sa gasesc un loc de mulca la domiciliu.Am 20 de ani stiu sa utilizesc calculatoru.Imi doresc un loc la domiciliu deoarece parinti mai lucreaza foarte mult si nu au timp sa stea cu surioara mea mai mica.

    2
    2

  • roxana enciu pe 7 Iun 2012, 18:07
    munca acasa

    buna sunt Roxana am 2 copii si am nevoie de un job acasa am destul timp . roxanaenciu22@yahoo.com

    1
    0

  • ana maria pe 8 Iun 2012, 15:46
    loc de munca acasa

    doresc sa lucrez acasa, pot confectiona orice, rog seriozitate

    2
    0

  • Didi pe 8 Iun 2012, 19:27
    Bani pe net

    La fel ca si voi, am cautat foarte multa vreme metode de a face bani pe net, de acasa, deoarece sunt studenta iar programul nu-mi permite nici macar un part-time job.Am dat peste multe site-uri care au promis marea cu sarea, dar s-au dovedit a fi niste tzepe uriase.Mi-am cumparat intr-o zi de pe net o carte care insiruia putinele site-uri serioase.Erau in numar de 20.Si cel putin 500 care nu erau catusi de putin valabile.Le-am incercat pe toate.Dar unul singur ofera un castig de pana la 50 de euro pe saptamana.Asta desigur daca investiti macar 2 ore pe zi pentru a-l vizita, a da click pe reclame, si a completa diferite task-uri.Inceputul nu va fi foarte promitator, dar eu am ajuns la castiguri de 100 de euro pe luna.Multa bafta! Iata site-ul. http://www.clixsense.com/?4268055 Ah si uitasem, aveti nevoie de un card de credit valabil si un cont paypal pentru a va putea ridica castigurile.Pentru asta vizitati https://www.paypal.com/ro

    2
    0

  • bianca pe 14 Iun 2012, 11:36
    munca la domiciliu

    buna.am 28 de ani si as dori sa lucrez la domiciliu.de 3 luni caut de lucru si nu gasesc.poate ma ajutati.am mult timp liber si as dori sa l valorific cumva.am multa rabdare astfel ca pot confectiona orice.astept ofrtele dv pe mitrabianca@gmail.com.multumesc mult

    0
    0

  • Tanchici Mirela Alina pe 14 Iun 2012, 17:58
    lucru acasa

    Buna,sunt Alina am 22 de ani si am un baietel,as dori sa lucrez acasa in orice domeniu.Va rog sa ma contactati pe adresa de facebook Tanchici Mirela-Alina sau pe emal delux_yo.va multumesc

    0
    0

  • lupescu pe 17 Iun 2012, 11:52
    munca la domiciliu

    Buna ziua, am 56 de ani si am ramas somer. M-ar interesa foarte tare sa lucrez de acasa ceva pe calculator. Mentionez pentru cei interesati ca stiu si autocad 2d, am lucrat intr-o firma de cadastru.Va multumesc.. Rog seriozitate

    1
    0

  • deea26 pe 18 Iun 2012, 13:06
    intrebare pentru didi

    pentru ce le trebuie celor de la paypal nr de tel? eu sunt cam sceptica cu internetul

    1
    0

  • gabi pe 19 Iun 2012, 14:45
    as dori sa muncesc si eu acasa astept sa ma contactati,va multumesc

    as dori mult sa ma contactati

    0
    1

  • anda pe 19 Iun 2012, 17:52
    cine joaca ,,bani in plic ,,?????

    cei care au jucat ,, bani in plic,, si au avut de castigat din asta sa-mi trimita un meil cu detalii si sa ma includa in lista lor. multumesc

    4
    0

  • PAUN GABRIELA pe 19 Iun 2012, 19:48
    MUNCA LA DOMICILIU

    MA NUMESC GABRIELA PAUN , SUNT DIN BUCURESTI SI AS DORII SA-MI SUPLIMENTEZ VENITUL .DE CATEVA LUNI SUNT FORTATA SA STAU ACASA . SUNT INSARCINATA SI SUNT MICI PROBLEME CU SARCINA. LUCREZ IN DOMENIUL FARMACEUTIC PE POST DE ASISTENT FARMACIE DAR SUNT DISPUSA SA LUCREZ ORICE ALTCEVA LA DOMICILIU , MA PUTETI CONTACTA LA NR TEL. 0766423466 , VA MULTUMESC

    2
    0

  • Sorin Marian pe 22 Iun 2012, 12:37
    De Munca

    Bun gasit,am 31 de ani si sunt somer si as dori sa lucrez acasa,la confectionat,insirat ori altceva.Am si internet,deci si in cadrul acestuia pot lucra.Eu sunt din Calafat,e oras mic si nu se gaseste de serviciu,nici chiar sezonier.Este greu caci sunt tanar si am nevoie de un venit cat de cat acceptabil.Va multumesc si astept un raspuns.

    2
    3

  • lupescu pe 25 Iun 2012, 15:15
    munca la domiciliu

    Buna ziua, am 56 de ani si am ramas somer. M-ar interesa foarte tare sa lucrez de acasa ceva pe calculator. Mentionez pentru cei interesati de colaborare (angajare) ca stiu si autocad 2d, am lucrat 6 ani intr-o firma de cadastru (intocmire documentatie topocadastrala) Va multumesc.. Rog seriozitate lupescudan@yahoo.com/0723266863

    3
    2

  • petcu maria pe 26 Iun 2012, 08:30
    caut munca la domiciliu

    buna sant pensionata pe caz medical ,nu pot efectua o munca normala si as dori daca ma puteti ajuta cu o munca la domiciliu,de ex: confectionat ceva chiar si pe calculator.multumesc astept un raspuns

    3
    0

  • Ene Iulia-Elena pe 30 Iun 2012, 21:15
    As dori sa lucrez si acasa.

    Sunt profesor si as dori sa lucrez pe perioada verii acasa, pentru a avea grija de cei doi copii si pentru a le putea cumpara cele necesare inceperii scolii in septembrie. Sotul nu poate lucra, e bolnav. Ma pricep la tehnoredactare, la cusut goblen, lipit etichete, as putea colabora cu o echipa care lucreaza la tipografie, ma pricep sa realizez manuale de religie pentru clasele I-VIII.

    3
    0

  • Grec Cristina pe 2 Iul 2012, 13:54
    merita sa incercati

    Castigi multi bani cu o investitie minima de 6 lei.Crede-ma,am incercat toate metodele posibile (si legale).Trebuie sa trimiti cate 1 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol.Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese.La urma urmei ce avem de pierdut ?6 lei si 6 timbre.In primul rand te sfatuiesc sa salvezi pe hard articolul ca sa il ai la indemana.Apoi urmezi pasii de mai jos:- PASUL 1:iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele:M-AM ADAUGAT LA LISTA TA,astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute multiplicate de forumuri , apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic).Acum iei 6 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli(ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure).Daca hotarasti sa nu iti vina plicurile la adresa unde stai , mai sigur este sa inchiriezi o casuta postala care costa 4 ron pe luna),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 6 plicuri,cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor),fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1. Ilie Dragos , str Radu Popescu Bl 33 B Sc A Ap 11 cod postal 130131 Targoviste Jud Dambovita 2 . Matei Elena Gabreila , str Muntii mehedinti , nr54 , sectror 3, Bucuresti 3. Jiros Carmen Iulia, str. Abatorului nr.66, loc.Ocna Mures,jud.Alba. 4. Mitroi Corina, str. 1 Decembrie 1918,bl.26,et.10,ap.40,Resita,jud.Caras Severin 5. Georgescu Luminita Strada General Eremia Grigorescu nr3, bloc23 , scara C, Apartament 52, cod100223 , Ploiesti jud. Prahova 6. Grec Narcisa Cristina, Str. Strandului, bl. C5-C6, Sc. A, Ap. 14, Borsa, jud. Maramures, cod postal 435200 PASUL 2:Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5 , 5 devine 4 , etc. ).Astfel numarul 6 devine liber:completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a , vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intarii increderea in joc,trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE,deoarece,te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.- PASUL 3:Schimba ce doresti dar,pe cat se poate,incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original.Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri .200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului (Copy din meniul Edit);deschizi un fisier gol si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a;Acum cauti pe Internet forum-uri on-line,message board-uri,site-uri de chat,de discutii romanesti bineinteles,sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul.Iti sugerez sa treci ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA! Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-ai facut sa spunem ca primesti 5 raspunsuri.Deci ai castigat 5 lei cu numele tau pe pozitia a 6-a . Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai ti-au trimis cate o scrisoare,publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele tau pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 5 lei.Tu primesti astfel 5x5x1 = 250 de lei.Si asa mai departe.Si totul cu o investitie initiala de 6 lei si 6 timbre.Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura:iei ultima varianta a articolului si trimiti cate1 leu la adresele care se afla in lista,punandu-ti numele pe pozitia a 6-a Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori.Iti dai seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !!Asa ca iti poti permite 6 lei sa vezi daca merge cu adevarat.Unii au spus dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce?Joaca cinstit si corect si adresa te va ajunge pe mii de forumuri,astfel vei primi mii de plicuri.Vei avea numai de castigat !!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie si anume legea multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi.Uite cum poti sa gasesti adresele unde sa postezi anuntul tau! Intra pe www . google . ro , la pagini in limba romana si tasteaza: anunturi gratuite online;apar o multime de adrese de site-uri;intri si dai acolo anuntul tau Bafta !

    7
    4

  • costica anderson pe 2 Iul 2012, 16:27
    @Grec Cristina

    sa'i spuna cineva duduii cristina ca perioada pacalelilor piramidale a trecut! lumea chitaie dupa un loc de munca, sa faca un ban si ea apare cu astfel de magarii! sa'ti fie rusine!

    4
    2

  • Grec Cristina pe 2 Iul 2012, 20:50
    e pe bune

    credeti ce vreti, dar chiar tine faza cu banii in plic. nu vedeti ca nu gasiti nici un job pt acasa? si eu am cautat luni intregi... si nimic, asta a fost ultima solutie, si chiar merge.

    10
    3

  • cristina pe 6 Iul 2012, 14:07
    munca acasa

    sunt mama a doi copii si acum sunt in prenatal as dori sa muncesc acasa sa castig un ban in plus sunt serioasa si rog seriozitate

    8
    0

  • Cosmin Sendrescu pe 10 Iul 2012, 13:39
    seriozitate!

    Mie unul ,o babuta din blocul vecin mi-a aratat aceasta oportunitate,culmea,ea facea asta de 6 luni si ajunsese la un venit de aproape 150lei pe zi si a ras de mine cand i-am spus ca nu am bani sa ma inscriu (era vb de 70 lei sau 20 $).Postezi zilnic 2-3 reclame pentru un site american de licitatii,facand acest lucru aduci mai mult trafic pe acel site iar compania imparte cu cei ce fac acest lucru 50% din profit,bineinteles ca sunt sute de mii de oameni care fac asta din toata lumea.Accesul pe acel site e numai pe baza de invitatie,iar pentru prieteni si nu numai ,am facut un blog in care exista si acea invitatie si sunt explicate pe larg toate aspectele si unde ma mai poti intreba ce nu ai inteles.Adresa o ai mai jos: http://zeekrewardssendrescu.blogspot.ro/

    6
    1

  • Cristina pe 12 Iul 2012, 13:22
    caut job serios la domiciliu

    Buna ziua! Si eu imi doresc sa lucrez de acasa, dar vreau un job cu carte de munca, serios. Am absolvit o facultate si am un master in Administratie publica si integrare europeana. Posturile in administratie sunt blocate si am inteles ca salariile sunt oricum foarte mici pentru volumul de munca si stress-ul aferent, asa ca prefer sa lucrez la domiciliu. Pot lucra pe computer (am acces la internet), tehnoredactare ( scriu corect gramatical), sau astept alte propuneri serioase si legale la e-mail: criss_scarlett@yahoo.com

    5
    0

  • andreea diana pe 25 Iul 2012, 19:26
    munca acasa

    as dori sa lucrez si eu de acasa deoarece sunt studenta si am ore si de dimineata si dupa masa si nu imi permit sa imi iau un job cu program fix deoarece asta ar insemna sa merg mai rar la cursuri si seminarii.multumesc.

    1
    2

  • Birliga Claudia pe 27 Iul 2012, 12:02
    munca

    buna!as dori si eu sa lucrez acasa,in special lucru la mana.am facuta scoala profesionala,calificata ca lucrator in alimentatie.as dori urgent ceva de munca.OFER SERIOZITATE.

    2
    0

  • matac lucretia pe 28 Iul 2012, 14:48
    gasirea unui loc de munca

    de comentat nu prea mai este lumea corecta toate dupa internet sint o miciuna va bateti joc de lume sa va fie rusine

    1
    0

  • GC pe 30 Iul 2012, 14:19
    munca la domiciliu

    Buna ziua! Caut sa lucrez acasa, cer seriozitate si ofer seriozitate.

    6
    0

  • quiria pe 2 Aug 2012, 15:21
    loc de munca urgent!!!

    Sunt proaspat absolventa de master in ecologie,nu am experienta dar doresc un loc de munca in tara.As vrea si in strainatate dar nu am bani sa plec acolo. Va rog frumos ajutati-ma daca stiti un loc de munca bun. Sunt dintr-un sat din judetul bacau,Cabesti se numeste. andreea_apostu20x2@yahoo.com e mail-ul meu in caz ca aveti o oferta serioasa.

    1
    0

  • silvia pe 7 Aug 2012, 14:06
    loc de munca la domiciliu

    buna ziua am 25 de ani si trei copii mici lucreaza doar sotul si nu prea ne descurcam eu sunt casnica si nu ma pot angaja deoarece copii sunt prea mici si nu am cu cine sa-i las ,as dori si eu un loc de munca la domiciliu serios va rog ceva care sa nu fie prea complicat deoarece nu sunt experta in a umbla pe internet va multumesc !

    0
    0

  • Ramona pe 9 Aug 2012, 09:18
    loc de munca

    Buna,sunt din Timisoara si imi caut de lucru acasa sau part time.Cine are informatii sa ma contacteze la email ramona.jian@yahoo.com.multumesc

    3
    0

  • maria pe 12 Aug 2012, 09:21
    munca la domiciliu

    Buna ziua.Maria este numele meusi as dori sa muncesc de acasa deoarece am o fetita de o lunasi nu lucrez momentan nicaieri,am fost plecata mult timp in strainatate dar acum nu pot trebuie sa-mi cresc ingerasul.Multumesc

    2
    0

  • maria pe 12 Aug 2012, 09:35
    am uitat sa dau adresa de contact

    adresa mea este tedistefi@yahoo.com,doresc sa muncesc acsa

    7
    0

  • madalina pe 14 Aug 2012, 22:59
    vreau sa lucrez acasa

    buna sunt interesata sa lucrez acasa de 6 luni imi caut de munca si nu-mi gasesc nimic va rog ajutatima sa gasesc ceva astept raspuns pe adresa madalina.madalina08@yahoo,com va multumesc

    11
    0

  • VIOREL pe 16 Aug 2012, 11:47
    DORESC SA GASESC UN LOC DE MUNCA

    SALUT TUTUROR! AS DORI SA GASESC CEVA DE LUCRU SUNT O PERSOANA CORECTA SI DINAMICA DETIN PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA B-C - SUNT DIN TG-JIU-ROVINARI.MULTUMESC ANTICIPAT PERSOANELOR CARE DORESC SA MA AJUTE.

    6
    2

  • VIOREL pe 16 Aug 2012, 11:52
    DORESC UN LOC DE MUNCA

    SALUT AS DORI SA IMI GASESC UN LOC DE MUNCA.MENTIONEZ CA DETIN PERMIS DE CONDUCERE CAT-B-C NR MEU DE TELEFON ESTE 0761750936

    3
    0

  • olga pe 19 Aug 2012, 14:31
    lucru la domiciliu

    as vrea sa lucrez acasa plicuri pungi lucru de mana multumesc

    4
    0

  • amalia pe 22 Aug 2012, 17:00
    munca la domiciliu

    doresc sa confectionez plicuri la domiciliu sau sa confectionez felicitari

    2
    1

  • Colenic Georgiana pe 23 Aug 2012, 09:50
    as dori sa gasesc ceva de munca. caut de ceva timp si nu gasesc

    as dori sa gasesc ceva de munca.caut de ceva timp si nu am gasit nimic pana acum

    3
    0

  • Andreea pe 24 Aug 2012, 13:55
    Munca la domiciliu

    Buna!Sunt mamica de aproximativ o luna, am 21 de ani si as dori sa lucrez acasa.Rog seriozitate!Astept oferte pe e-mail lucia_diya_17@yahoo.com.Va multumesc!

    1
    0

  • marian pe 25 Aug 2012, 09:23
    job la domiciliu

    doresc sami rotunjesc veniturile . doresc seriozitate

    1
    0

  • ada pe 27 Aug 2012, 16:08
    lucrez de acasa

    caut de munca la domiciliu rog seriozitzte,adya77@ymail.com

    1
    0

  • Mrs.Michelle pe 28 Aug 2012, 10:43
    Completati formularul de cererea de împrumut

    Sunt un creditor privat bani înregistrat. Ne da împrumuturi pentru a ajuta persoanele care au nevoie de firme, pentru a actualiza starea lor financiară peste tot în lume, mai jos este termeni, precum și informațiile necesare de la tine, (JULIANA RICHARD FIRMA CREDIT) a fost acreditat de către creditor e consiliul de a? da împrumuturi la client local și internațional. Am fost dat privilegiul de a satisface nevoile dvs. financiare. Problema de credit nu ar trebui să te oprească de la obtinerea creditului de care aveți nevoie și am făcut această diferență în industria de creditare. Ne da împrumuturi pentru persoane fizice și companii care au nevoie de credit / asistență financiară, în așteptarea pe motivul tau de aplicare. MICHELLE LEE împrumut financiar consultant (UK) Ltd este o companie înregistrată în Marea Britanie, cu numărul de înmatriculare UK07325 * Ne da împrumuturi în intervalul de $ 1000 USD (o mie de dolari) la 500.000,00 USD. (Cinci sute de mii de dolari) * Rambursare flexibil de peste 1 la 20 de ani * Credite pentru orice scop. * Oferim rata dobânzii de 3% lunar. * Împrumuturi garantate și negarantate, împrumuturi de afaceri, creditele neperformante de credit, creditele pentru locuințe Vă garantăm că vom aproba cererile de împrumut și aplicații în 24 de ore de înregistrare sub rezerva aprobării de către Direcția noastră. Noastre dobândă anuală sunt variabile și negociabile. Noi oferim cele mai mici prețuri de pe piața de creditare. După ce cererea dvs. a fost documentată, va fi eliberat termenii și condițiile împrumutului (cum a fost emis de către consiliul), dupa care creditul va fi acordat. Completati formularul de cererea de împrumut Forma Fsltd. / 1075 Reg: UK07325? A. Personal adresa de email ______________ Numele Imprumutatul Intreg: ________________ Adresa Rezidential: _____________________ Tara: __________ Adresa de afaceri: _____________________ Data nașterii: _________ Sex: __________ Starea civila: ____________ Cetățenie: ____________ Telefon: ________ Fax: ___________ Ocupatia: ____________________ Venit anual: ________ ÎMPRUMUT INFORMAȚII Suma împrumutului Necesare: ____________ Durata creditului: ______ Scopul creditului: __________ Așteaptă răspunsul dumneavoastră în răspuns la acest lucru. Salutari Mrs.Michelle Adresa: Alan House, 10 John Princes Street, Londra W1G 0Ah Număr de înregistrare: UK07325 E-mail: julanarichardloanconsultant@hotmail.com Tel: +447031961820

    0
    1

  • dana pe 28 Aug 2012, 16:41
    munca de acasa

    buna caut de munca si nu gasesc,daca aveti oferte va rog sa ma contactati

    1
    0

  • dana pe 28 Aug 2012, 16:45
    munca de acasa

    am 27 de ani si caut de munca la domiciliu ,daca aveti oferte contactatima la nr 0735380455

    0
    1

  • Voicu Georgian pe 28 Aug 2012, 20:38
    munca acasa

    Imi doresc sa lucrez acasa pentru a putea sa-mi platesc studiile . Va multumesc . 0727336328

    1
    1

  • codruta pe 29 Aug 2012, 13:14
    buna

    as dori sa lucrez acasa am copil mic si nu pot urma un serviciu cu program fix

    2
    5

  • codruta pe 29 Aug 2012, 13:15
    buna

    0735572275 nr de telefon

    1
    1

  • elena pe 29 Aug 2012, 19:35
    lucru la domiciliu

    buna ma numescelena si as dori sa lucrez la domiciliu

    0
    0

  • Luminita pe 2 Sep 2012, 21:27
    Munca la domiciliu

    Numele meu este Luminita, sunt inginera, as dori sa lucrez la domiciliu pentru a-mi putea intretine familia. E-mailul meu este: lumi4net@yahoo.com.

    1
    3

  • PASTOR DORIS pe 3 Sep 2012, 12:52
    Aveți nevoie de un împrumut?

    Aveți nevoie de un împrumut? DACA DA APLICA ACUM

    12
    2

  • ana pe 3 Sep 2012, 14:54
    lucru la domiciliu

    as dori sa lucrez acasa am copil mic si nu pot urma un serviciu cu program fix

    5
    2

  • Andreea pe 4 Sep 2012, 14:21
    Loc de munca la domiciliu

    Buna ziua! Datorita faptului ca astept sa plec din tara pentru un loc de munca mai bine platit decat la noi in tara, as dori sa mi caut de munca acasa pentru ca stau mai tot timpul aici datorita faptului ca nu am prieteni si as vrea sa mi ocup timpul cu ceva si mai capat si ceva experienta. daca se poate un raspuns as fii foarte incantata si daca s-ar putea ceva in tehnoredactare in reviste:. multumesc, andreea

    0
    0
Pagina « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod