Virtual makeover: cum sa-ti faci o schimbare de look virtuala

Termenul de "makeover" se traduce prin "schimbare de look", iar makeover este atat schimbarea coafurii, cat si o operatie estetica.
Termenul de "makeover" se traduce prin "schimbare de look", iar makeover este atat schimbarea coafurii, cat si o operatie estetica. Poate ca te tenteaza o schimbare de look, dar nu stii cu ce sa incepi sau daca ti-ar sta bine cu o alta coafura, cu o alta culoare a parului ori cu un stil de machiaj pe care te gandesti sa-l adopti.

Poti afla foarte simplu cum ti-ar sta, de exemplu, blonda si cu parul ondulat sau bruneta cu parul scurt, fara sa depui prea mult efort. Datorita site-urilor care ofera programe virtuale de makeover, tot ce-ti trebuie este o fotografie in care fata sa nu iti fie acoperita de par.
Incarci fotografia pe site, o incadrezi si distractia poate incepe.

Un prim site care te ajuta sa-ti faci un makeover virtual este www.dailymakeover.com. Aici iti poti crea un cont gratuit care iti permite sa incarci o singura poza, careia ii poti apoi aplica sute de frizuri, poti "testa" produse cosmetice sau accesorii. Tot aici poti gasi cateva mii de fotografii infatisand coafuri ale unor vedete internationale, imagini cu coafurile vedetelor surprinse la diverse evenimente etc.

Pe www.taaz.com, poti alege una dintre cele peste 300 de coafuri, dupa care o poti personaliza, colorand-o si adaugandu-i suvite in nuantele preferate.
Dar asta nu e totul: poti sa-ti colorezi buzele cu ruj, contur sau gloss, poti sa aplici farduri de obraz sau de ochi, fond de ten, lentile de contact si chiar gene false.

Odata alese produsele aplicate si nuantele, vei descoperi cate un link pentru fiecare, iar un click pe link-ul respectiv te va duce pe site-uri care vand aceste produse. In general, sunt produse vandute exclusiv in SUA, dar macar iti poti face o idee despre produsele cosmetice pe care ar trebui sa le folosesti atunci cand te hotarasti sa iti faci marea schimbare de look.

Www.thehairstyler.com iti ofera, de asemenea, posibilitatea de a-ti schimba coafura.
Poti "opera" pe un model sau incarcandu-ti propria fotografie. Nu poti sa-ti machiezi modelul, pentru ca site-ul este dedicat exclusiv frizurilor, dar poti alege dintr-o gama foarte variata de coafuri si culori.

Toate aceste site-uri ofera posibilitatea a salva, tipari sau trimite imaginile cu noul tau look.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • chereches teodora pe 23 Nov 2013, 10:03
    ceau

    iubesc si sunt iubita ...:)

    0
    0

  • nina pe 29 Nov 2012, 15:42
    alegerea coafuruu

    cum sa iti alegi stilul

    0
    0

  • fieraru andreea mihaela pe 27 Oct 2010, 13:00
    despre tazz

    cum ma pot loga pe taaz

    0
    0

  • fili pe 6 Sep 2010, 15:10
    ss

    donu sa va bine cuvinteze si va dau un sfat sa mergeti la o biserica crestina si s ascultati sa vedeti ce interesant este la revedere ramantei cu Domnu

    0
    0

  • virginia pe 12 Iul 2010, 13:35
    dragutz

    imi place f mult mult jocul...:)

    0
    0

  • miky pe 11 Ian 2010, 12:14
    foarte dragut

    imi place .........

    1
    0

  • alina pe 2 Ian 2010, 17:08
    tare

    dragut site imi place sper sa ma ajute

    0
    0

  • gabriela pe 25 Oct 2009, 13:44
    cum sa-mi fac cont?

    super ideea cu coafurile si machiajul

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod