Teo Trandafir, prima poză de la externare

Vedeta, care la începutul acestui an a trecut printr-o gravă problemă medicală, a acceptat să acorde un interviu publicaţie Pro TV Magazin. Aici a vorbit despre perioada de recuperare, dar şi despre situaţiile incredibile prin care trece.

Vedeta, care la începutul acestui an a trecut printr-o gravă problemă medicală, a acceptat să acorde un interviu publicaţie Pro TV Magazin. Aici a vorbit despre perioada de recuperare, dar şi despre situaţiile incredibile prin care trece.

"Când am căzut între pat şi calorifer şi am rămas pe jos o jumătate de oră. Am stat juma' de oră căzută acolo şi am jelit! Doamne, ce am fost şi ce-am ajuns! Vai de capu' şi e zilele mele!.


M-am ridicat în cele din urmă...

S-a speriat Maia o dată când i-am pus un DVD şi nu am mai putut să mă mişc. I-am spus să se uite la film că mă descurc eu cumva. Şi m-am descurcat!", a declarat Teo la o lună după întoarcerea în ţară.  Teo Trandafir încearcă din răsputeri să-şi revină, iar fetiţa ei Maia este persoana pentru care luptă cu atâtă încrâncenare.

"Fii-mea e la şcoală dimineaţa, aşa că stau întinsă în tot acest răstimp.
În momentul în care ea soseşte acasă de la şcoală, sunt drepţi. În momentul în care se culcă la prânz, eu iar mă aşez într-o poziţie relaxantă. Pentru că nu vreau să mă vadă bolnavă, la pat"
, mai spune Teo în interviu.

În toata această nebunie prin care a trecut, este recunoscătoare divinităţii că nu a înnebunit.

"Am avut tot timpul consult psihiatric, în limba engleză. Venea întâi psiholoaga, după care psihiatra...
care îmi spuneau acelaşi lucru: Vezi că, după o boală ca asta, oamenii o pot lua razna rău!".


Teo Trandafir a fost internată pe 6 ianuarie 2011 în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului "Elias" din Capitală, unde i s-a pus diagnosticul de pancreatită acută.

Pe 11 ianuarie, vedeta a fost transportată la Viena, la Clinica AKH. Iniţial medicii austrieci au optat pentru tratamentul medicamentos, însă gravitatea afecţiunii i-a obligat ca pe 24 februarie să o supună pe Teo Trandafir unei intervenţii chirurgicale majore, din cauza complicaţiilor provocate de pancreatită şi de infecţia abdominală extrem de puternică.

După 100 de zile petrecute la Clinica AKH din Viena, două intervenţii chirurgicale şi trei endoscopice pentru o pancreatită acută necrozantă, Teo Trandafir s-a întors acasă pe 20 aprilie.

Foto: Pro TV Magazin

22 Mai 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nana Pantea pe 17 Iun 2011, 11:52
    teo

    Multă sanatate ,să te faci bine şi să apari iar pe sticlă

    2
    0

  • Jana pe 25 Mai 2011, 22:42
    Bine ai venit acasa!

    Draga,frumoasa,desteapta noastra Teo,ne bucuram ca te simti mai bine si esti cu sufletul tau drag ,Maia ,alaturi.Va privesc si sunteti ca doi ingerasi.D-zeu o sa va ajute sa fiti asa toata viata.Ai incredere in D-zeu dragutul ,ca el ne ajuta pe toti in toate momentele grele.Cate momente fericite ne-ai creatu tu,Teo in viata noastra ,a milioanelor de romani,tot atatea sa-ti dea Dzeu si tie si multa ,multa sanatate! Jana Te iubim!

    1
    0

  • Alexandra pe 23 Mai 2011, 17:27
    ma bucur

    Aveti grija de dvs. pentru ca fetita merita tot ce e mai bun! Ma bucur mult ca sunteti din nou acasa!

    2
    0

  • ionelala pe 23 Mai 2011, 09:21
    Teo esti minunata!

    Ma bucur din tot sufletul ca ai revenit acasa si ca te-ai insanatosit. Ai un motiv intemeiat pentru care ai luptat, fetita ta. Sunteti minunate amandoua! Multa sanatate draga mea!

    3
    0

  • nina ciolan pe 23 Mai 2011, 00:31
    teo trandafir

    multa sanatate sa-i dea maica domnului putere

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod