Saltelele kika, drumul către somnul tău odihnitor

Un somn bun și odihnitor este esențial pentru sănătatea și bunăstarea fiecăruia dintre noi. Confortul pentru un somn odihnitor, criteriile în alegerea corectă a unei saltele, cum ne influențează salteaua somnul și saltelele pentru copii au fost dezbătute în cadrul evenimentului kika. Cei prezenți în cel mai mare studio de saltele din România au aflat recomandările specialiștilor kika și ale medicului kinetoterapeut. De asemenea, invitații au realizat produse personalizate la atelierul de cusut și broderie.
Deoarece definiția confortului este diferită pentru fiecare, kika oferă o gamă variată de produse, atât saltele cât și somiere, pentru un somn odihnitor și liniștit. Indiferent de modelul ales, fiecare dintre cele peste 40 de modele expuse pentru adulți și 16 pentru copii sunt configurabile în funcție de necesitățile și pretențiile individuale.

kika pune la dispoziție cel mai bogat sortiment de saltele din materiale diferite precum burete, arcuri, arcuri împachetate individual, spumă poliuretanică presată la rece, spumă vâscoelastică și spumă cu memorie, care asigură o poziție anatomică corectă în timpul somnului.
Fiecare persoană își poate găsi un model potrivit din cele trei game de saltele: basic, premium și super confort.

Somiera este suportul ideal pentru saltele,  având rolul de a prelua din presiunea exercitată de corp, fie pe întreaga suprafață de dormit, fie localizată în anumite zone precum bazin umeri  ș.a.

În plus, somiera asigură o respirație mai bună saltelei și implicit îi mărește durata de viață. Potrivite pentru orice tip de pat, somierele au funcții compensatorii, cum ar fi susținerea în zona lombară, elasticitate crescută în zona umerilor și funcții reglabile în zona capului și a picioarelor.
Somierele se pot regla automat sau manual, până la 90 de grade pentru cap și 45 de grade pentru picioare.

În privința saltelelor pentru copii, kika oferă modele adaptate la fiecare segment de vârstă. Pentru copiii nou-născuți există modele din fibră de cocos până la  latex  și spumă presată la rece, unele prevăzute chiar și cu strat 3D antifocare, -. O parte din modelele kika pentru copiii au funcție dubla de utilizare si pot folosite pana la varstele de 12-13 ani.  Ca să fiți la curent cu noutățile kika vă invităm și pe pagina de Facebook/kika-RO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod