O nouă formulă a Béres Drops crește imunitatea organismului și te pregătește mai bine pentru sezonul rece

Organismul are nevoie de sprijin în special toamna și primăvara, pentru a se pregăti de anotimpuri cu temperaturi extreme. Béres Drops se bazează acum pe o rețetă cu un conținut mai mare de minerale și microelemente esențiale, pentru a crește imunitatea.
Schimbările bruște de temperatură, variațiile mari de presiune atmosferică, oboseala acumulată peste zi, stresul – toate au un efect direct asupra organismului, slăbindu-l și scăzându-I capacitatea de a se apăra singur în fața virușilor.

Béres Pharmaceutical aduce în toate lanțurile mari de farmacii o nouă formulă, îmbunătățită, a suplimentului alimentar Béres Drops, care acționează direct asupra menținerii și refacerii rezistenței organismului, este un adjuvant în stările de răceală sau gripă și convalescența acestora, precum și în perioade de efort fizic intens.

Noua formulă, bazată pe un conținut mai mare de seleniu și fără a conține metale grele, este un sprijin major pentru organism, pe care îl ajută să facă față mai bine scăderii rezistenței în infecții, în diete sau cure de slăbire, în stări de oboseală sau de altă natură, precum lipsa poftei de mâncare, insomnii, convalescență după diferite boli sau operații.
Datorită aportului mare de minerale și microelemente indispensabile din punct de vedere fiziologic, Béres Drops Plus este indicat și în terapii postoperatorii cu citostatice și radiații, precum și în tratamentul bolilor osteo-articulare.

Béres Drops este comercializat sub formă de picături orale în flacoane de 30 ml / 100 ml și 4 x 30 ml.

Mai multe informații despre Beres Drops accesați la http://www.beres.ro/index.php


Béres este unul dintre cele mai cunoscute și mai populare branduri în Ungaria.
Descoperitâ în urmă cu 40 de ani de către cercetătorul Béres József, “picătura Béres” a devenit în scurt timp un produs de succes, destinat completării aportului de oligoelemente și minerale, care ajută la menținerea imunității organismului uman, fiind totodată recomandat ca tratament adjuvant pentru ameliorarea stării generale a bolnavilor de cancer. Pentru proprietățile unice ale “picăturii”, inventatorului ei i-a fost acordat premiul „Széchenyi”, cea mai importantă distincție științifică din Ungaria.

În 1989, a fost înființată compania Beres Parmaceutical, care oferă în prezent consumatorilor o gamă variată de produse pentru păstrarea sănătății – suplimente nutritive, precum și produse cu efect terapeutic - medicamente.
Béres Pharmaceutical Ltd. a ajuns în topul companiilor producătoare și distribuitoare de medicamente OTC din Ungaria, fiind lider pe piața produselor destinate menținerii sănătății.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod