Grupul Editorial Corint vine la Sibiu!

Intr-o atmosferă de iarnă feerică, sâmbătă, 7 decembrie 2013, între orele 15.00 - 19.00, la Era Shopping Park Sibiu, Asociaţia Corint Pro Lectura va premia atât şcolile, cât si elevii din unităţile de învatamânt sibiene, care s-au înscris în proiectul educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură. Vorbim despre un proiect educational care promovează lectura în rândurile elevilor din ciclurile de învăţământ primar şi gimnazial şi care îşi propune să ajungă în toate unitatile de învăţământ din ţară.
Nu vor lipsi nici concursurile cu premii în cărţi. Şi pentru că vorbim de un eveniment cultural, elevii de la şcolile din Sibiu, precum şi elevii care activează în cadrul Palatului Copiilor din Sibiu ne-au pregătit momente artistice cu totul speciale. Grupul Editorial Corint va dota bibliotecille scolilor prezente la eveniment cu cărţi.

Această amplă acţiune culturală se desfăşoară în cadrul programului educaţional naţional Paşaport pentru cultură, realizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi având ca obiectiv principal promovarea lecturii în rândul elevilor din ciclurile de învăţământ primar si gimnazial.
Vă asteptăm cu mare drag,

Revenim la Sibiu cu mare bucurie.
Este o onoare pentru Grupul Editorial Corint să fie prezent în acest week-end în capitala culturală a ţării, dar şi de a promova lectura în rândul elevilor prin intermediul proiectului educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură. spune Sorin Lucaci, Director Marketing al editurii Corint Educational.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod