120.000 de romani au apelat la servicii de relaxare

despreSpa.ro, Ghidul Wellness şi SPA în România, prezintă performanţele pieţei de relaxare în România. Detaliile sunt disponibile în cadrul primului număr al Broşurii online SPA Business 2012-2013.
Din datele colectate de despreSpa.ro reiese ca dimensiunea pietei SPA in Romania a atins suma de 6,2 milioane EUR.  Vorbim mai exact de  cifra de afaceri cumulată a centrelor SPA din România, în creştere cu aproximativ 12% faţă de anul trecut.

In aceasta suma nu au fost incluse intrările la sala de fitness sau piscine şi nici alte terapii welness (ex. masaje anticelulitice sau alte tratamente de slăbire şi înfrumuseţare). Preţul mediu al unui tratament de relaxare în România este de 150 lei.

Studiul arata totodata ca, in România, au apelat la servicii de relaxare 120.000 de români şi 20.000 de străini.

În Broşura SPA Business 2012 – 2013 veţi regăsi descrieri ale centrelor SPA deschise în perioada 2011-2013, interviuri cu unii dintre principalii actori ai Pieţei SPA în România, investitori şi antreprenori de top ai industriei SPA, precum şi consultanţi specializaţi.

Broşura SPA Business este un demers unic în România, fiind prima dată când se încearcă o sintetizare a tuturor elementelor prezente în cadrul pieţei autohtone de wellness si spa.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod