5 modele de sandale care sunt foarte populare pe Instagram

Este sezonul în care cumpărăm sandale, motiv pentru care avem nevoie de puțină inspirație. Iar influencerii de pe Instagram ne-o pot oferi.
Totul devine și mai simplu atunci când observăm că unele modele de sandale se fac remarcate, fiind purtate de cele mai multe fashioniste.

În ceea ce privește trendurile pentru anul acesta, se poate spune că există două principale influențe. În primul rând avem de-a face cu sandalele cu barete subțiri și toc, inspirate de moda anilor '90. Poartă denumirea de sandale "naked" pentru că acoperă foarte puțin pielea și lasă impresia că picioarele sunt goale. 

La polul opus se află un model complet diferit de sandale. Este vorba despre sandalele masive și practice, cu velcro, care este cunoscut mai bine sub denumirea de "arici".
Astfel de sandale sport sunt incluse în ținutele feminine de zi, rezultatul fiind un contrast interesant. 

Iată care sunt cele mai populare modele de sandale de pe Instagram pentru sezonul primăvară-vară 2019:



Sandale Velcro Prada


Cele mai multe fashioniste care au adoptat trendul sandalelor practice cu arici aleg aceste creații Prada. Fără îndoială, reprezintă unul dintre cele mai populare trenduri în materie de încălțăminte pentru vara 2019. Nu doar că sunt foarte comode și practice, dar îți oferă în același timp un look original și interesant, potrivit pentru ținutele relaxate de zi. 

5 modele de sandale care sunt foarte populare pe Instagram

Sandale cu toc lat By Far


Sandalele cu barete subțiri și toc sunt inspirate de moda anilor '90 și au cucerit cu rapiditate fashionistele din întreaga lume. Au un aspect retro interesant și sexy, care te ajută să adaugi un plus de feminitate oricărei ținute.
Papucii de tip mules cu barete subțiri și toc lat arată la fel de bine, iar acest model al brandului By Far se pare că le-a cucerit pe majoritatea iubitoarelor de modă.



Sandale Zara cu barete subțiri


Cu vârful pătrat, barete subțiri și toc înalt, aceste sandale Zara cu aspect retro pot fi întâlnite la tot pasul atât în postările de pe Instagram, cât și în realitate. Sunt comode datorită tocului mic de tip kitten și a baretelor subțiri dublate care susțin foarte bine piciorul. Le poți asocia cu o mulțime de ținute, de la blugi în combinație cu cămașă sau tricou și până la rochii vaporoase de zi sau ținute sexy de seară.



Papuci mules cu toc


Simplitatea este de obicei cheia succesului, iar acest lucru este demonstrat și de aceste sandale de tip mules cu barete subțiri și toc înalt al brandului Flattered. Fashionistele de pe Instagram aleg varianta albă sau pe cea galben neon, care se numără de asemenea printre trendurile acestui an. 



Sandale masive ASOS


Sandalele cu talpa groasă și barete late sunt, de asemenea, o altă tendință a acestei veri adoptată cu entuziasm de iubitoarele de modă de pe Instagram. Modelul din piele lăcuită neagră propus de ASOS a devenit deosebit de popular pe reteaua de socializare.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod