Zodiile care sunt fericite să fie singure versus cele care trebuie să fie întotdeauna într-o relație



Zodiile care trebuie să fie întotdeauna într-o relație:


Gemeni


Faptul că Gemenii sunt extrem de sociabili, ei simt singurătatea mult mai intens ca alte zodii. Pot fi înconjurați de o mulțime de prieteni, dar tânjesc după atenția pe care un partener le-o poate oferi.

Gemenii se pot simți singuri destul de ușor, așa că a fi într-o relație înseamnă să aibă pe cineva de gardă. Mai mult, să fie căsătoriți ar însemna să aibă pe cineva cu care să vorbească toată ziua dacă asta e ceea ce își doresc.

Gemenii pot vorbi literalmente despre orice, subiectele sunt nesfârșite. Le mai lipsește doar persoana perfectă!

Se pot descurca și singuri, dar nu sunt atât de fericiți.


Leu


Leului îi place să fie în permanență cu cineva. De ce? Pentru că are nevoie de atenție și de complimente.

Va putea primi asta făcându-și singur complimente în oglindă? Nu, va dori ca cineva care să o facă.

Leul tânjește după acest tip de validare și după lumina reflectoarelor. În general, Leul tinde să aibă un cerc mare de prieteni și un partener, mai ales dacă este cineva care a ales să fie alături de el nu numai datorită aspectului său, ci si a personalității sale.

Nu îi place să fie singur pentru că atunci când e într-o relație poate primi o mulțime de complimente. Și este exact ce are nevoie!

Balanță


Balanța iubește oamenii. Deși de bucură de timpul ei de una singură, Balanța singură pentru prea mult timp poate deveni depirmată foarte ușor.


Balanța adoră întâlnirile sociale și să-și faci o mulțime de prieteni sau îi place să găsească oameni interesanți cu care poate să flirteze.

Pur și simplu, deși Balanța flirtează destul de mult, își dorește acea adorație și afecțiune pe care le poate găsi doar într-o relație reală.

Capricorn


Capricornul este melancolic, așa că uneori își dorește doar să fie singur.

Dar, de cele mai multe ori este foarte bucuros și dorește să aibă interacțiuni sociale, fie că este vorba de o dată pe săptămână sau de câteva zile la rând. Dar el poate, de asemenea, să fie singur zile întregi, pierdut în propria muncă, ducând la bun sfârșit lucrurile.

Cu toate acestea, el tânjește după apropiere, altfel, se simte singur.
Este o persoană destul de practică, așa că îi place să-și creeze legături cu oameni care l-ar putea ajuta atât în carieră, cât și în dragoste.

Este important pentru un Capricorn să fie într-o relație. Dacă este vorba despre cineva care îl sprijină în călătoria lui și are și o carieră similară cu a lui, atunci e perfect!

Vărsător


Vărsătorului îi place să fie într-o relație. Acesta este un semn inteligent care are o mulțime de cunoștințe și idei de împărtășit, așa că cu cine să o facă dacă nu cu partenerul lui?

El se bucură și de puțin timp de unul singur, dar mai mult îi place să socializeze, să facă muncă de voluntariat sau să aibă o relație care îl poate îmbunătăți ca persoană.


Taur


Taurul are nevoie de alții. Se simte mai bine într-o relație, deoarece singurătatea e mult prea apăsătoare pentru el.

Sigur, este orientat spre obiective și motivat să reușească, dar atunci când e cu cineva, simte nu numai că are pe cineva care să-l asculte, ci și pe cineva care poate fi cu el mai mult decât poate un prieten.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod