Cum să-l faci să aibă încredere în tine, în funcţie de zodia lui

Nu va fi uşor, dar merită din plin! Descoperă cum să-l faci să capete încredere în tine, în funcţie de semnul lui zodiacal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să faci un bărbat din zodia Berbec să aibă încredere în tine, arată-i că apreciezi relația pe care o ai cu el și că vei lupta pentru ea orice ar fi.

Să fii acolo când are nevoie de tine, să fii deschisă să încerci lucruri noi alături de el, să îl provoci și să nu te folosești niciodată de el pentru a-ți salva propria piele.
 

Citește și: Află dacă iubitul tău este cel cu care ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă vrei să câștigi încrederea unui Taur, va trebui să ai răbdare și să fii dispusă să-ți faci timp pentru a-i arăta că ești o persoană pe care se poate baza.

Acesta te poate testa, însă eforturile tale vor merita din plin. Odată ce capătă încredere în tine, va fi pe vecie, cu excepția cazului în care îl vei dezamăgi profund. Dacă faci asta, nu ți se va oferi o a doua șansă prea ușor.
 

 

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă vrei să-l faci pe nativul din Gemeni să aibă încredere în tine, va trebui să fii directă și sinceră.

Nu încerca să-l convingi cu vorbe, deoarece acesta va vedea prin tine și va știi dacă ai intenții ascunse sau nu. Nu folosi tehnici de manipulare, pentru că acest gen de comunicare nu este pentru el.  
 

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vrei să-l faci pe nativul din Rac să aibă încredere în tine, va trebui să îți arăți vulnerabilitățile și să fii foarte deschisă.

Fii sinceră cu privire la ceea ce simți, chiar dacă te simți incomod sau penibil. De asemenea, dacă ești acolo pentru el și îi permiți să se exprime fără să îl judeci, îl vei face să se simtă din ce în ce mai aproape de tine.
 

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă vrei ca un Leu să aibă încredere în tine, va trebui să fii la fel de încrezătoare ca și el.

Arată-i că ai o stimă de sine ridicată și că nu te lași doborâtă prea ușor atunci când lucrurile devin dure. Nu încerca să-l impresionezi, pentru că va vedea că ce se întâmplă nu e natural. Fii tu și fii sinceră!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă vrei ca un nativ din Fecioară să aibă încredere în tine, nu face pe atotștiutoarea și nu contesta ceea ce știe.

Acesta este deștept și citește foarte bine caracterul omului. Dacă simte că e ceva în neregulă cu tine, nu va avea niciodată încredere în tine. Arată-i că ești de bază ținându-te de cuvânt. Când promiți ceva, asigură-te că așa vei face!
 

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă vrei ca nativul din Balanță să aibă încredere în tine, trebuie să îi spui cât de uimitor crezi că este.

Acestuia îi place lauda și atenția, dar dacă un compliment nu este sincer, el va crede că ești doar cineva care vrea să-l manipuleze. Cu cât ești mai sinceră, cu atât va deveni mai apropiat de tine. De asemenea, nu îl trăda!
 

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vrei ca un Scorpion să aibă încredere în tine, nu îl minți și nu încerca să îi intri pe sub piele.

În schimb, ascultă ce spune, fii prezentă și pune-i întrebări care arată că ești atentă. Abordează subiecte sau probleme care îl preocupă, oferă-i soluții sau sfaturi eficiente. Scorpionul va fi măgulit de faptul că îți pasă cu adevărat de el și va căpăta treptat încredere în tine.
 

Citește și: Zodiile care sărută cel mai bine

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă vrei ca un Săgetător să aibă încredere în tine, va trebui să fii deschis către idei și filozofii noi.

Când ești în mijlocul unei conversații cu acesta și nu înțelegi ceva, spune-i și nu încerca să îl păcălești. Arată-i că ești interesată să înveți și că ego-ul tău nu este atât de mare încât trebuie să pari cea mai inteligentă persoană din încăpere. De asemenea, oferă-i sfaturi bune în mod repetat, astfel încât să înceapă să te considere o persoană la care poate apela atunci când are nevoie de ajutor.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă vrei ca un Capricorn să aibă încredere în tine, va trebui să fii alături de el atunci când are nevoie.

Dacă îți cere o favoare, ajută-l, chiar dacă nu este ușor. El nu ți-ar cere niciodată altceva decât ceea ce ar face și el pentru tine. Fii corectă, tratează oamenii echitabil și apără-i pe cei care sunt neîndreptățiți. Un Capricorn se apropie de oamenii care fac ce trebuie să facă, pentru că așa își dă seama de caracterul lor.
 

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă vrei să câștigi încrederea unui Vărsător, nu încerca să pari perfectă!

Nimeni nu e lipsit de defecte și acest nativ își va da seama imediat dacă încerci să pari altcineva decât ești. Arată-i că ești asumată și că te simți confortabil să îți arăți adevărata față. Dacă îți ascunzi slăbiciunile sau greșelile, Vărsătorul nu va dori să aibă de-a face cu tine.
 

 

 

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă vrei ca nativul din Pești să aibă încredere în tine, va trebui să îi arăți că ești o persoană plină de compasiune.

Fii sensibilă cu privire la ceea ce simte și fii campioana lui! Încurajează-l să fie creativ și arată-i că îl înțelegi. De asemenea, fii receptivă când îți cere ajutorul.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod