cum sa iti dai seama ca un sagetator te iubeste astrologie

Cum să îți dai seama că un Săgetător te iubește, în funcție de zodia ta

Sezonul Săgetătorului a început și promite schimbări în bine pe plan amoros. Dacă nu ești sigură cu privire la ceea ce simte pentru tine, descoperă cum să îți dai seama că un Săgetător te iubește, în funcție de zodia ta!

 

Berbec

Atât Berbecul cât și Săgetătorul sunt zodii de foc. Deci, amândouă au nevoie de multă aventură și emoție într-o relație pentru a se simți împliniți. Știind acest lucru, Săgetătorul păstrează pasiunea în relație oferindu-i Berbecului aventură, călătorii spontane și sporturi palpitante. În general, Săgetătorul e de acord să meargă peste tot unde își dorește sau îi cere Berbecul, în condițiile în care îl iubește cu adevărat.

Taur

Taurul și Săgetătorul au personalități foarte diferite. Dar, există și unele interese comune pe care le împărtășesc, și anume senzualitatea și natura. Săgetătorul știe că Taurului îi place să fie răsfățat cu mâncare bună și afecțiune fizică. Chiar dacă acestuia îi place foarte mult să iasă, va renunța de dragul Taurului și se va bucura alături de el de confortul casei lor.

Gemeni

Între acești doi nativi există numeroase diferențe, dar, de asemenea, și asemănări. Una dintre ele este aceea că amândurora le place să se distreze.

Așadar, când Săgetătorul are sentimente adevărate pentru acesta, va încerca să îl includă în programul lui plin de activități interesante sau să îi permită să îi ia locul uneori. De asemenea, Săgetătorul va încerca să fie mereu acolo pentru nativul din Gemeni, fie față în față, prin telefon sau alte mijloace, știind că el are nevoie de cineva cu care să vorbească mai mult decât alții.

Rac

Racul are nevoie de stabilitate emoțională, altfel poate fi foarte nefericit. Un Săgetător îndrăgostit de un Rac se străduiește să fie mai accesibil emoțional pentru acesta, știind că poate foarte ușor să devină nesigur. De asemenea, va face tot posibilul să nu îi dea motive de gelozie.

Leu

Leul și Săgetătorul se înțeleg, de obicei, destul de bine, deoarece ambii sunt semne de foc. Dar, Leul este mult mai romantic decât Săgetătorul. Așadar, atunci când Săgetătorul se îndrăgostește de un Leu, el încearcă să fie mai deschis către romantism. Fie devine foarte receptiv la gesturile romantice ale Leului, fie încearcă el să le inițieze.

De asemenea, Săgetătorul devine foarte vocal în ceea ce privește admirația lui pentru Leu.

Fecioară

Fecioara și Săgetătorul sunt diferiți, dar au și unele asemănări. Cea mai importantă este că ambii sunt foarte inteligenți. Așadar, când Săgetătorul se îndrăgostește de o Fecioară, va începe să vorbească despre numeroasele ei interese. Săgetătorul învață, de fapt, să o asculte, iar ea este foarte fericită că a găsit, în sfârșit, pe cineva isteț și răbdător.

Balanță

Balanța este romantică, pe când Săgetătorul nu atât de mult. Când Săgetătorul se îndrăgostește de o Balanță, el va încerca să petreacă mai mult timp de calitate cu ea și să aprecieze mai mult astfel de momente. De asemenea, Săgetătorul o va învăța cum să-și asume mai multe riscuri și să fie mai aventuroasă.

Scorpion

Scorpionul și Săgetătorul formează un cuplu destul de ciudat, dar extrem de pasional. Când Săgetătorul se îndrăgostește de un Scorpion, acesta își activează latura pasională și devine mult mai activ în dormitor.

De asemenea, Săgetătorul îi va împărtăși toate secretele lui. Ambii sunt foarte cinstiți și, astfel, au multe subiecte de discuție.

Săgetător

Când doi Săgetători se îndrăgostesc, își vor construi propria lor lume plină de râsete și aventuri. Își găsesc astfel sufletul lor pereche, atât din punct de vedere spiritual, cât și intelectual. Având interese similare, pot ține pasul unul cu celălalt în conversații.

Capricorn

Capricornul și Săgetătorul sunt extrem de diferiți. Capricornul este cunoscut pentru comportamentul lui serios, iar Săgetătorul pentru că este lipsit de griji și zăpăcit. Amândoi se simt puțin rătăciți, de aceea se vor conecta la un nivel mai profund. Așadar, când Săgetătorul se îndrăgostește de un Capricorn, acesta va încerca să fie mai practic și mai serios, chiar dacă nu îi este deloc ușor. El face acest lucru nu doar pentru că vrea să îi facă pe plac Capricornului, ci și pentru că știe că această schimbare îi va aduce beneficii. Capricornul, desigur, apreciază încrederea pe care Săgetătorul o are în el.

Vărsător

Când un Săgetător se îndrăgostește de un Vărsător, el va încerca să fie prietenul lui cel mai bun. Săgetătorul încearcă, de asemenea, să îl susțină și să lupte alături de el pentru cauzele în care crede și pentru a face din lume un loc mai bun.

Pești

Ambele semne sunt spirituale, dar în moduri diferite. Când Săgetătorul se îndrăgostește de el, încearcă să creeze un spațiu sigur în care nativul din Pești să-și poată exprima convingerile, visurile și grijile. De asemenea, Săgetătorul încearcă să fie mai conștient de ceea ce vorbește, abținându-se să spună primul lucru care îi vine în minte. Și asta doar pentru că Peștii sunt foarte vulnerabili și pot fi ușor răniți, iar el nu vrea acest lucru!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod