Nuanțele de păr care te fac să arăți instant mai tânără

Poate nu te-ai gândit niciodată la asta, dar e adevărat: nuanța pe care o alegi pentru părul tău poate să te îmbătrânească sau, dimpotrivă, să te facă să arăți cu cel puțin 5 ani mai tânără.
Ce am stiut dintotdeauna este ca nuantele dure (negru, negru-albastrui, roscat intens) pot sa-ti maturizeze chipul. E drept ca nuanta ta naturala este cea care ti se potriveste cel mai bine, dar dupa o anumita varsta poti experimenta cu culori care intineresc. Celebritatile fac asta tot timpul: gandeste-te la Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Penelope Cruz… toate poarta o nuanta-semnatura de ani de zile, care le ilumineaza chipul si le intinereste.

Iti propun, mai jos, cateva nuante de par care iti vor flata chipul si te vor face sa arati fresh si intinerita:

Castaniu


Castaniul este minunat si i se potriveste oricui – este o nuanta foarte naturala, care reflecta lumina din jurul fetei si iti face tenul sa arate mai proaspat si mai tanar. De asemenea, iti pune in evidenta ochii, mai ales daca sunt caprui sau verzi.

Caramel


Suvitele in nuanta de caramel adauga dinamism si caldura parului saten sau castaniu, facandu-l in acelasi timp sa arate mai bogat si mai sanatos, ceea ce e un semn de tinerete. De asemenea, iti „indulcesc” trasaturile si pun in valoare nuanta tenului, anuland paloarea.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod