6 vedete care nu își vopsesc părul. Cum arată culoarea lor naturală

Toată lumea este cu ochii pe starurile de la Hollywood. Acesta este și motivul pentru care vedetele investesc energie, timp și bani pe lucruri precum haine, consultanță din partea stiliștilor, botox sau vopsea de păr.

Fie că vor să mențină atenția presei și a fanilor, fie pentru a părea mai tinere, numeroase vedete își schimbă des culoarea părului.

Dar la polul opus față de staruri precum Rihanna sau Katy Perry, care își schimbă culoarea părului extrem de des, sunt și vedete care și-au păstrat culoarea naturală. 

Iată care sunt vedetele care au declarat că nu se vopsesc:

1 din 7

Salma Hayek

Adevărul este că Salma Hayek va arăta la fel de bine indiferent ce culoare ar avea părul ei. Dar actrița se pare că nu simte nevoia să-și schimbe nuanța naturală de șaten închis a părului său.
Actrița în vârstă de 50 de ani a declarat recent că își dorește să se vopsească. "Este culoarea naturală a părului meu și sunt firele mele albe naturale... Unul dintre motivele pentru care nu mă vopsesc este acela că nu am răbdare să aștept cât durează tot procesul. Nu vreau să petrec ceea ce a mai rămas din tinerețea mea pretinzând că sunt mai tânără și astfel să nu mă bucur de viață", a declarat Salma pentru The New York Times.
MAI MULT DESPRE: frumusete, par, culoare, vedete, vopsea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod