Concurs...castigatori...
-
2 0numa bucurestenii castiga
cel putin asa se vede
-
http://www.eva.ro/club/albums/photo/view/album_id/3068/photo_id/53198
Iata premiul si dovada ca Eva este cel mai serios site
Acest mesaj a fost editat de către adam39: -
Am un concurs
Inscrie-te ACUM si poti castiga acest Set pentru ochi „Beauty Book” – editie limitata❢
Acest set include:
✓ 6 farduri de ochi
✓ 1 primer
✓ 1 creion de ochi
✓ 1 oglinda
✓ 1 aplicator fard de ochi
✓ 1 ghid step-by-step pentru a obtine un machiaj perfect
click -> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=369685109812333&set=a.366712406776270.1073741831.365869870193857&type=1&theater -
referitor la seriozitate...acum 3-4 ani am castigat numeroase premii si le-am primit repede; acum un an si jumatate am castigat produse cosmetice, ce, cu greu au ajuns la mine, din pacate
; de atunci pana acum o luna nu am mai castigat nimic; acum astept cu nerabdare premiul de la reteta bunicii, sa testez produsele
; daca si cand or veni...nu stiu; tind sa cred ca s-a schimbat ceva de nu mai este promptitudinea de acum 3-4 ani
-
blue65 said:referitor la seriozitate...acum 3-4 ani am castigat numeroase premii si le-am primit repede; acum un an si jumatate am castigat produse cosmetice, ce, cu greu au ajuns la mine, din pacate
; de atunci pana acum o luna nu am mai castigat nimic; acum astept cu nerabdare premiul de la reteta bunicii, sa testez produsele
; daca si cand or veni...nu stiu; tind sa cred ca s-a schimbat ceva de nu mai este promptitudinea de acum 3-4 ani
-
Si eu am castigat in data de 21 noiembrie un premiu constand in sapte produse Finn Crisp.In data de 22 noiembrie am trimis e-mailul de revendicare cu toate datele si copia dupa CI,dar nu am primit nici o confirmare.E prima data cand castig si sper din tot sufletul sa-mi primesc premiul.
Acest mesaj a fost editat de către mikka_mia: -
irina_micu said:numa bucurestenii castiga
cel putin asa se vede
sa sti ca nu numai cei din Bucuresti castiga, eu pana acuma 2 ani am locuit in Cluj-Napoca si am castigat o carte, am primit-o, nu mai stiu exact in cat timp, iar acuma ca m-am mutat in Cugir am castigat din nou..... deci tind sa cred ca se poate castiga si de aici...din provincie