Imi puteti recomanda un ginecolog bun?

 •  
  • 1 mesaje
  3 Mar 2017, 23:39
  0 0
  Fetelor nu stiu daca s-a mai discutat despre tema asta sunt noua aici, apelez la ajutorul vostru pentru a gasi un ginecolog bun. De ani de zile tot pierd lupta cu candida..am 25 de la 15 ani ma lupt cu nenorocita asta de infectie am schimbat peste 10 medici la care am fost mereu tratamente peste tratamente minunea tine o luna maxim 2 apoi reapare nu mai stiu ce sa fac am renuntat si la dulciuri si la fainoase un stil de viata cat se poate de sanatos igiena este la loc de cinste, n am avut mai multi parteneri sexuali am o relatie stabila de 7 ani..mereu facem am2 tratamente chiar nu stiu ce sa ma mai fac..ultimul medic la care am fost mi a recomandat niste ovule care nu erau bune ( compozitia ovulului se afla pe lista de rezistenta de pe antifungigrama...) daca s a mai confruntat cineva cu prostia asta de candida pe termen lung si stie vreun remediu sau vreun medic bun cu care a reusit sa o tina macar in frau si doreste sa ma ajute i as fi recunoascatoare. Va multumesc
 •  
  • 17 mesaje
  29 Sep 2017, 17:18
  0 0
  Buna, draga mea. Inteleg perfect prin ce treci. Si eu am avut parte de aceeasi problema ani de zile si incercasem tot felul de tratamente fara rezultat… eram absolut disperata. Dupa ceva timp am auzit de dr. Silviu Istoc si ii sunt extrem de recunoscatoare!!! M-a scapat de problema foarte repede si nici nu a mai recidivat, ceea ce e fantastic. Eu zic sa iti faci o programare, n-ai nimic de pierdut. Eu il recomand cu toata increderea!
 •  
  • 64 mesaje
  27 Dec 2018, 11:16
  0 0
  Buna fetelor si eu m-am luptat cu candida 5 ani la rand pana am gasit un ginecolog profesionist. Pur si simplu nu stiam ce sa mai fac, la cine sa mai apelez, dar prietena mea cea mai buna mi l-a recomandat pe dr. Silviu Istoc. Si asa... dupa niste analiza amanuntite si un tratament urmat cu regularitate am reusit sa scap de candida!!! Si acum viata mea e din nou normala. Ii sunt extrem de recunoascatoare si il recomand cu incredere!
 •  
  • 16 mesaje
  29 Mai 2019, 10:38
  0 0

  Vad ca mai sunt fete care il recomanda pe dr. Silviu Istoc. Si eu voi face la fel. Sunt pacienta lui de peste 5 ani si am numai cuvinte de lauda la adresa dansului. Mi-a fost alaturi la cele 2 sarcini si de fiecare data cand am o problema nu ezit sa-l contactez. Pentru mine, este cel mai bun doctor ginecolog din Bucuresti, daca nu, chiar din Romania.

 •  
  • 64 mesaje
  23 Oct 2019, 10:53
  0 0

  Cel mai bun ginecolog pe care l-am intalnit (si crede-ma ca au fost multi) si i-am devenit pacienta in ultimii 5 ani este dr. Silviu Istoc. Eu nu am mai vazut un doctor atat de calm si rabdator care sa imi raspunda la fiecare intrebare si de care sa imi fie jena sa-l rog sa repete de 10 ori aceleasi chestii. Am nascut alaturi de el, am trecut prin mai multe momente dificile cu ajutorul lui si ii sunt foarte recunoscatoare! Ti-l recomand cu incredere!