Anul Cocosului
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
20 Ian 2005, 08:440 0Stiti cite ceva despre acest an? Eu am auzit ca e un an nefast pentru casatorii dar nu stiu prea multe,poate ma ajutati.
-
15 Feb 2005, 14:26anul cocosului este foarte bun pentru cei aflati in acelasi triunghi cu cocosul adica : boul si sarpele,va fi un an mai putin bun pentru pisica,oaie si caine si neutru pentru ceilalti. asta e asa in mare dar e o chesti foarte labila.....daca vrei sa stii mai multe viziteza www.astrology.com
sper ca te-a ajutat cu ceva!
-
26 Apr 2005, 03:21Bine v-am regasit!Eu sint nascuta in Anul cocosului,zodie sagetator si nu stiu daca acest an va fi sau nu benefic pt mine .Am tot citit ,m-am documentat ,am ascultat emisiunea d-nei Urania de la B1TV,dar nu am aflat ceva concret.Stiu doar ca acest an nu este un an benefic pt casatorii si in general,mai ales gindindu-ne la felul cum se comporta,maninca...etc, cocosul.
Poate aflu mai multe amanunte de la voi mai multe .Pupici! -
26 Apr 2005, 09:38Urania e ca o piaza-rea, numai belele vede peste tot.
In schimb, o eva mi-a recomandat acum multe luni de zile site-ul unei tipe, Susan Miller, care mi se pare mult mai buna:
http://www.astrologyzone.com/ -
26 Apr 2005, 12:51fetele, daca vreti interpretari chinezesti, gasiti in librarii niste horoscoape, pe zodii, de lilian too. au si niste agende cu zile faste si nefaste pentru diverse chestii. asta pentru cine crede...
Înapoi la: Forum » Astrologie