Anul Cocosului

•  
    • 93 mesaje
    20 Ian 2005, 08:44
    0 0
    Stiti cite ceva despre acest an? Eu am auzit ca e un an nefast pentru casatorii dar nu stiu prea multe,poate ma ajutati.
  •  
    • 31 mesaje
    15 Feb 2005, 14:26
    0 0
    anul cocosului este foarte bun pentru cei aflati in acelasi triunghi cu cocosul adica : boul si sarpele,va fi un an mai putin bun pentru pisica,oaie si caine si neutru pentru ceilalti. asta e asa in mare dar e o chesti foarte labila.....daca vrei sa stii mai multe viziteza www.astrology.com
    sper ca te-a ajutat cu ceva!
  •  
    • 214 mesaje
    26 Apr 2005, 03:21
    0 0
    Bine v-am regasit!Eu sint nascuta in Anul cocosului,zodie sagetator si nu stiu daca acest an va fi sau nu benefic pt mine .Am tot citit ,m-am documentat ,am ascultat emisiunea d-nei Urania de la B1TV,dar nu am aflat ceva concret.Stiu doar ca acest an nu este un an benefic pt casatorii si in general,mai ales gindindu-ne la felul cum se comporta,maninca...etc, cocosul.
    Poate aflu mai multe amanunte de la voi mai multe .Pupici!
  •  
    • 9835 mesaje
    26 Apr 2005, 09:38
    0 0
    Urania e ca o piaza-rea, numai belele vede peste tot.
    In schimb, o eva mi-a recomandat acum multe luni de zile site-ul unei tipe, Susan Miller, care mi se pare mult mai buna:

http://www.astrologyzone.com/
  •  
    • 1928 mesaje
    26 Apr 2005, 12:51
    0 0
    fetele, daca vreti interpretari chinezesti, gasiti in librarii niste horoscoape, pe zodii, de lilian too. au si niste agende cu zile faste si nefaste pentru diverse chestii. asta pentru cine crede...
  •  
    • 214 mesaje
    16 Mai 2005, 06:19
    0 0
    Despre Viorel Pop (de la OTV) ce parere aveti?