Barbatii Scorpion
-
0 0
Daca exista un topic pentru barbatii capricorn, de ce n-ar exista unul si pentru cei din zodia scorpion?
Vreau sa-i fac concurenta lui nea_vasile, ca prea a luat prim-planul in ultimele zile. :D
Asadar, aveti prieteni/iubiti/amanti/parinti/persoane apropiate in aceasta zodie? Daca da, ce parere aveti despre ei?
Hai sa cream un stereotip! :))
PS: Parca vad ca iar o sa apara evele care ma "indragesc" cu mesaje de genul: "impusca-te!, "sa-ti ia foc pc-ul!", "inca n-ai murit?", "esti nesimtit, retardat, idiot...". :|
-
E interesant cum multi spun despre scorpioni ca sunt persoane cu doua fete, rautacioase, razbunatoare, orgolioase, distructive, geloase, posesive. Parca zici ca scorpionul e o zodie malefica.
Nu zic ca n-o fi adevarat, dar prea se pune accentul pe defecte.
Nu o sa incep sa ma caracterizez pe mine pentru ca iar o sa iasa "scandal" p-aici, dar pot spune in schimb ca scorpionii cu care am intrat in contact pana acum nu au fost atat de rai.
Am observat ca majoritatea scorpionilor sunt persoane sensibile care nu uita si nu iarta.Marile defecte (de departe) ale tuturor scorpionilor pe care i-am intalnit sunt: gelozia & posesivitate, la pachet.

Acest mesaj a fost editat de către ScorpioM: -
Ador scorpionii. Toti barbatii scorpioni pe care i-am intalnit erau amanti perfecti, dar mi-a fost imposibil sa leg relatii stabile, ceva nu mergea de fiecare data. Tu esti sigur scorpion? Ca din cum scrii pe aici mie imi dai mai degraba impresia de rac. Scorpionii au cu totul alt stil, daca alegem sa credem in zodii si sa aliniem pe toata lumea la etichetare dupa treaba asta.
-
inteligenti. intuitivi. tenace. rabdatori. firi de o sensibilitate aparte.
dar razbunatori si absurzi cand nu e cazul.
buni de prieteni. de soti, nu.
Acest mesaj a fost editat de către scanteie: -
nu, nu am sange de scorpion. am sange de leoaica.
dar toti oamenii importanti din viata mea au fost scorpioni. nu, nu am avut curaj sa ma inham. am fost cam inconstienta
nu as mai avea curaj din nou (si nici nu e cazul). sunt insa barbati deosebiti. eu i-am numit mai subiectiv, Magicieni...
"Ca talentul asta de a scoate la iveala chestii din adancuri este o alta trasatura a lor."
uneori, nici nu sunt constienti de asta. cand insa devin...