Vise..???

•  
    • 41 mesaje
    4 Dec 2011, 23:30
    0 0

Buna, sper ca am scris la rubrica care trebuie. Deci din start va spun ca nu cred in vraji, preoti, voo-doo si altele, insa da, cred in Dumnezeu. Am avut cateva vise de-a lungul anilor care imi trezesc niste curiozitati.1) cand sora mea a fost ceruta in casatorie am visat-o cu 2 saptamani inainte, mireasa 2) am visat "spirutul" bunicului meu care imi invartea in mancare si ma bucuram in vis ca imi da un semn- a doua zi era ziua lui, Dumnezeu sa-l ierte. 3) L-am visat pe cumnatul meu plangad-in ziua respectiva i-a intrat un cui in picior... astea sunt ceva mai recente. Acum am visat ca m-am logodit, era ziua mea si printre alte cadouri am gasit un inel din aur f greu si cu cristal mare, toti prietenii se bucurau ptr mine...am luat inelul si l-am pus singura pe inelar, dupa care am realizat ca cel care ma cere ar trebui sa il puna pe deget si l-am scos repede. Ciudat e ca cel care ma cerea in casatorie era un coleg de liceu cu care nu m-am vazut de mai bine de 10 ani si stiu ca el este casatorit... Eu am o relatie de 1 an de zile, insa nu imi doresc sa ma casatoresc sau sa intemeiez o familie, sunt fericita la stadiul in care suntem...

Pe internet am gasit diferite interpretari ptr logodna si inel, cam contradictorii,,, de aceea as vrea sa stiu daca cineva stie axact ce ar putea insemna acest vis...

Acest mesaj a fost editat de către Axenya88: 4 Dec 2011, 23:31
  •  
    • 5 mesaje
    5 Dec 2011, 13:53
    0 0

Inel inseamna relatie. Inelul masiv de aur cu piatra arata o relatie foarte solida si valoroasa. L-ai pus pe deget, apoi l-ai scos, stiind ca e treaba prietenului tau sa faca asta, inseamna ca ii lasi lui initiativa in relatia voastra. Ai asteptari de la el, te poti baza pe el si relatia voastra este una foarte durabila.

Acest mesaj a fost editat de către Vicenzzia: 5 Dec 2011, 13:55
  •  
    • 41 mesaje
    6 Dec 2011, 11:04
    0 0
    oh.. multumesc
  •  
    • 3 mesaje
    29 Dec 2011, 18:54
    0 0

Vă rog să-mi spuneţi ce semnifică următorul vis:"Urcam un deal din apropiere localitatii spre a merge intr-un loc unde mama mea muncea la pamant amestecandu-l cu var. Atunci mi-am indreptat privirea spre cer şi am vazut un vultur care ducea ca pe un covor plutitor multe prazi (stoluri de pasari de curte). M-am mirat de atata forta ce o avea pasarea. Am ajuns în varful dealului si am gasit cuibul de vultur. Am intrat în el si am gasit 3 pui de vultur şi multe animale (vaci, pasari etc.) O parte din ele fugisera, altele erau bine ingradite. Am vrut să iau doi pui de vultur care erau mai mici si sa-i duc mamei sa-i vada. Apoi m-am gandit ca i-aş putea ucide, dar imi era frica ca ma va prinde vulturul (plecat din nou după prazi. Am lasat atunci totul balta si am plecat cu o oarecare tristete in suflet."