vise...cine stie?
-
0 0hai salut fetele...cine le are cu visele?
De o bucata de vreme ma tot visez in intuneric...nu chiar,dar nu e zi niciodata...asa,ca aproape de seara....ma visez pe drumuri,ori in masina,in padure,pe dealuri...mereu conduc pe drumuri necunoscute...si de doua ori am visat un urs...nu m-a atacat,ba chiar mi-a aratat cum sa cobor de pe deal,ca un fel de scurtatura...sunt putin ingrijorata,va rog,ajutor! -
Hmm, intuneric in vis...Poate te confrunti cu anumite probleme carora nu le gasesti rezolvare.Cat despre condus, depinde ce fel de masina visezi.Am citit undeva ca masina reprezinta raportul tau cu ceilalti.Daca masina e mica asta reflecta relatia ta cu cei apropiati.Cu cat masina este mai mare cu atat cercul relational se mareste.Daca visezi ca tu conduci inseamna ca incerci sa-ti conduci viata singura iar siguranta in condus arata cat de bine reusesti sa-ti conduci de fapt viata. Important este si drumul pe care conduci
aca este lin, neted sau dimpotriva sinuos, greoi, reflectand piedicile intalnite in in atingerea telurilor. in ce priveste culoarea masinii, daca este rosie, ea reflecta relatia ta afectiva cu o persoana.
In ce priveste ursul pot face doar o speculatie:s-ar putea sa reprezinte prezenta masculina in viata ta iar atitudinea ta fata de urs(frica sau dimpotriva lipsa fricii) arata atitudinea ta fata de sexul opus. -
In primul rand visele nu trebuie sa te sperie, chiar daca par inspaimantatoare. Visul tau pare sa sugereze faptul ca te afli intr-un oarecare impas, in fata unei sau unor alegeri si momentan nu prea ai idee incotro sa o apuci. Poate nici nu iti e prea inca faptul ca ai in fata niste alegeri de facut.. incearca sa te gandesti relaxata cu ce lucruri, fapte din viata ta asociezi intunericul din vis.
Succes! -
Buna fetelor.
nu am mai scris de mult aici, insa de data asta trebuie. Am fost impreuna cu cineva 8 ani, totul s-a terminat de 2 1/2 ani, el face acum pe 19 un an de cand s-a casatorit. De vorbit mai vorbim la telef, ne-am si vazut, ptr ca frecventam unele locuri comune (din motiv de meserie). acum 2 zile l-am visat insa, ca venea sa-mi arata o hartie de care zicea el ca este factura casei noastre, si, ce a fost insa cel mai important era foarte suparat ca eu nu port inelul dat de el (el mi-a dat un inel de logodna, acum f. mult timp, pe care, insa eu i l-am dat inapoi cand s-a rupt relatia, vinovat fiind domnia sa ca isi gasise o mandrete pe net. eu ii spuneam insa ca nu am nici un inel de la el, dar in buzunarul hainei aveam 2 inele, le simteam la mana, si nu stiam cum sa fac sa scot mana din buzunar doar cu inelul meu, nu si cu cel dat de el.
visul a fost mai lung, ne certam ca eu nu vroiam sa vad casa, pana la urma am ajuns si acolo, era un loc necunoscut. insa, ceea ce stiu, este ca inainte cam cu un an de a afla eu magaria lui, am visat ca mi s-a rupt inelul de la el. nu stiu insa ce sa insemne ce am visat acum
va pup