Praf alb

•  
    • 20 mesaje
    2 Nov 2011, 10:50
    0 0

Buna ziua,

Va rog sa faceti abstractie de username-ul meu insa in lipsa de inspiratie asta am gasit..si va rog daca se poate sa imi dati cateva sugestii/pareri pentru urmatoarea situatie:

Azi dimineata, la locul de munca am gasit in spatele caloriferelor (pe postamentul lor) cateva "musuroaie" (parca cumva puse cu grija acolo caci nu era dat pe langa) de praf alb usor granulat (este precum varul sau creta maruntita). Ideea este ca nimeni nu stie cum a ajuns acolo. Mentionez ca suntem 5 persoane care au acces la magazin insa doar 2 avem cheie. Ne-am intrebat cu totii chiar usor indignati de ceea ce ar putea fi insa toti dam din umeri. Pare a fi pus de curand pentru ca acum 2 saptamani am facut curatenie cu totii si evident ca nimeni nu a vazut nimic (s-au sters geamurile si daca erau acolo le vedeam) caloriferele nefiind ingradite sau acoperite.

Curios este ca nu se dizolva nici in apa rece si nici in apa calda, nu arde,nu are miros, nu se umfla, nu se decanteaza...pur si simplu pluteste pe suprafata apei.

No...poate unii veti spune ca suntem paranoia dar ni se pare extrem de ciudat. (ma gandesc ca ipoteza cum ca a fost pus de un client este nefondata pentru ca in permanenta suntem si noi aici).

Hmmm, vreo idee de ce ar putea fi praful asta?

Acest mesaj a fost editat de către teurasc: 2 Nov 2011, 10:52
  •  
    • 4346 mesaje
    2 Nov 2011, 18:22
    0 0
    "Hmmm, vreo idee de ce ar putea fi praful asta?"- PARANOIA