Barbatul Rac :(
-
5 Oct 2011, 00:590 0
Buna!Incep discutia prin a va spune ca am dat de un rac...pfff...cand suntem impreuna ne intelegem f bn....insa...la telefon cand e sa discut cu el ceva este mereu figurant...nu pot sa spun ceva,sau sa il rog ceva pt ca imi spune ca NU IL INTELEG...este un baiat atent,insa se supara prea repede...daca el face o gluma este bn,dar daca zic eu lasa botu´.Nu stiu cum sa il mai iau,sa fie iubitor...sa vorbeasca deschis cu mn...el imi spune ca vrea o relatie serioasa(vb de aproape 2 luni) si vrea sa trecem la urmatoarea etapa(sexul)...i-am spus ca nu ma simt pregatita si ca nu sunt sigura de sentimentele lui si cand ii spun asta parca ii inchid mintea...Spune-ti voi,gresesc eu cu ceva...vrea ceva serios,eu tin la el dar simt o retinere,nu am mai stat cu cineva de 2 ani jumatate iar sentimentele sunt lucruri noi acum pt mn...am cam uitat ce-ai dragostea...pff!Ajutati-ma cu sfaturile voastre!
-
9 Oct 2011, 12:24
Se vede de la o posta ca el nu se prea streseaza cu dragostea pt tine,dar tu esti foarte "prinsa" de el.Dupa atata timp,esti putin disperata dupa el.In loc sa umble el dupa tine si sa nu mai stie ce sa-ti faca sa iti fie pe plac,observ ca e invers.Eu mi-as vedea de drumul meu.nu prea pare genul tau,sincer.
Am vorbit si eu cu un rac...stiu ce zic.

Acest mesaj a fost editat de către Diana04: 9 Oct 2011, 12:25