rugaciune, descantec, leac.. pt alcoolici?

•  
    • 189 mesaje
    1 Aug 2011, 22:28
    13 10

Buna seara,

vreau sa ma rog pt cineva drag mie, care are  probleme cu alcoolul.. a promis ca renunta, insa se pare ca nu poate..consuma zilnic, peste limita admisa...

astept de la voi o rugaciune, ritual, orice poate ajuta...

•  
    • 4346 mesaje
    1 Aug 2011, 23:45
    8 4
    pai ori alegi rugaciunea ori iei calea satanei cu ritualurile magice...hotaraste te...
  •  
    • 189 mesaje
    2 Aug 2011, 00:21
    6 5
    nimic satanist... sau magie.. doar un gand curat, o rugaciune, ... lotiune.. pastile.. ceva de genul...
  •  
    • 4346 mesaje
    2 Aug 2011, 11:42
    4 5
    exista tratament pt alcoolici dar pt asta trebuie si cel in cauza sa constientizeze ca are o problema si sa mearga a medic, iar ca rugaciune iti recomand sa incepi o novena de 9 saptamani ( 9 marti ) la sf Anton, cu intentia asta, spovedanie si impartasanie macar la inceputul si sfarsitul novenei, preferabil ar fi in fiecare marti, precum si participarea la slujba duminica si martea
  •  
    • 169 mesaje
    2 Aug 2011, 13:39
    7 5
    o rugaciune eventual
  •  
    • 189 mesaje
    2 Aug 2011, 23:40
    6 8
    Multumesc mult, fetelor!
    Anda, el n-ar fi de acord cu asa ceva.. mers la medic si biserica... eventual sa ma rog eu pt el, si sa dau si acatiste.. insa, unde? in ce zile? cat timp? ce scriu? ...................... Cu siguranta Dumneazeu ajuta daca ne rugam pt cei aflati in nevoi.
  •  
    • 4346 mesaje
    3 Aug 2011, 11:39
    5 2
    pt tine era recomandarea cu inceputul unei novene la Sf ANTON in conditiile mai sus amintite, referitor la acatiste nu ma pricep , eventual intreaba la o biserica ortodoxa cum se procedeaza
  •  
    • 11561 mesaje
    4 Iun 2013, 09:17
    6 0
    Care e limita admisa , si cine a stabilit o?
  •  
    • 11561 mesaje
    4 Iun 2013, 09:22
    4 5
    Anda, el n-ar fi de acord cu asa ceva.. mers la medic si biserica... eventual sa ma rog eu pt el, si sa dau si acatiste.. insa, unde? in ce zile? cat timp? ce scriu? ...................... Cu siguranta Dumneazeu ajuta daca ne rugam pt cei aflati in nevoi.
    Bati campii , daca vrei sa l ajuti vorbeste cu el , vezi ce l a adus in starea actuala , si ce s ar putea face sa revina la normal .
    N am vazut prea multi betivi vindecati prin rugaciune .
    Daca ar fi asa , probabil ca n ar mai fi betivi pe lume , sau foarte putini , deoarece orice femeie care detine o astfel de podoaba ,se roaga zilnic la Dumnezeu sa le ajute .
  •  
    • 11561 mesaje
    4 Iun 2013, 09:28
    1 0
    Si tu ai crezut promisiunea ?
  •  
    • 11561 mesaje
    4 Iun 2013, 10:56
    4 3
    Procedati la reprize intense de sex , poate uita de alcool
  •  
    • 11561 mesaje
    4 Iun 2013, 16:00
    5 10
    Amantul meu nu e betiv dar as vrea o rugaciune pe care sa l invat , sa l ajute sa se intareasca mai repede si mai tare , ca e cam slabit saracul , si mie i mi place cand e intarit .
    Multumesc mult .
  •  
    • 11561 mesaje
    5 Iun 2013, 07:18
    2 3
    M ai gustat si ti a ramas acreala pe limba ?
  •  
    • 11561 mesaje
    5 Iun 2013, 09:41
    1 5
    Nu. Miroase de la departare. Nu-i loc de miscorare de distanta.
    Ce nas fin ai , oricum esti o draguta , si mi pare rau ca nu am cum sa ti dovedesc ca nu sunt " popo ":0
    Poate am fi cunoscut impreuna fericirea >
  •  
    • 11561 mesaje
    5 Iun 2013, 14:34
    0 0
    Treaba ta. Si fericirea nu avem cum sa o cunoastem impreuna caci am cunoscut deja fericirea ABSOLUTA langa barbatul meu.
    Ma bucur ca ai cunoscut fericirea si ti doresc sa ai parte de ea toata viata , numai ca vizavi de " FERICIREA ABSOLUTA ", sunt sigur ca exagerezi .
    In afara de faptul ca asa ceva nu exista , viata poate fi lunga uneori si ne poate oferi cele mai neplacute surprize .
    Doresc din tot sufletul sa n ai parte de ele >
  •  
    • 11561 mesaje
    5 Iun 2013, 15:25
    3 2
    Lasa-ma cu pesimismul tau. de cand m-a facut mama, numai roz vad. Canta la alta masa
    Pe foamea asta nu prea cant pe gratis , mai ales ca am si voce >

•  
    6 Iul 2013, 07:48
    11 3
    buna ziua,redau mai jos o rugaciune facatoare de minuni

Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

Rugaciunea:

Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
    Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
    viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
    si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
    vezi ca viata noastra a luat-o razna
    nu ne abandona!

Maica iubita protejeaza pelerinii
    Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
    Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
    Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
    Fii linga noi toata viata noastra si
    elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!

Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
    binecuvintata esti tu intre femei
    si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
    Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
    roaga-te pentru noi pcatosii 

acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

•  
    • 142 mesaje
    6 Iul 2013, 12:46
    2 3
    Chestia cu publicarea rugaciunii mi se pare complet aiurea parca sunt biletele de la sectanti pe care le gasim in cutia postala si prin care suntem avertizati ca daca nu le scriem de 10 ori se abat peste noi urgiile.Hai sa nu mai amestecam lucrurile rugaciunea este rugaciune, trebuie facut cu credinta iar rezolvare problemelor pentru care ne-am rugat nu sunt conditionate de ...da-o mai departe altfel nu-ti ajut!
    Acest mesaj a fost editat de către RodicaRodi: 6 Iul 2013, 12:51
  •  
    • 143 mesaje
    10 Iul 2013, 11:38
    4 8
    e foarte greu cind ti sa facut pentru a bea bautura ca rata ...... e greu sa poata reveni singur dute la preoti el trebuie sa lupte cu gindul tu degeaba te rogi pentru el..... nu cred ca ai cum sa ii scoti bautura din cap fara ajutoru unui expert ...... 
  •  
    • 4346 mesaje
    10 Iul 2013, 16:10
    2 5
    degeaba esti tu pe pamantul asta din pacate...