rugaciune, descantec, leac.. pt alcoolici?
-
13 10
Buna seara,
vreau sa ma rog pt cineva drag mie, care are probleme cu alcoolul.. a promis ca renunta, insa se pare ca nu poate..consuma zilnic, peste limita admisa...
astept de la voi o rugaciune, ritual, orice poate ajuta...
-
exista tratament pt alcoolici dar pt asta trebuie si cel in cauza sa constientizeze ca are o problema si sa mearga a medic, iar ca rugaciune iti recomand sa incepi o novena de 9 saptamani ( 9 marti ) la sf Anton, cu intentia asta, spovedanie si impartasanie macar la inceputul si sfarsitul novenei, preferabil ar fi in fiecare marti, precum si participarea la slujba duminica si martea
-
Anda, el n-ar fi de acord cu asa ceva.. mers la medic si biserica... eventual sa ma rog eu pt el, si sa dau si acatiste.. insa, unde? in ce zile? cat timp? ce scriu? ...................... Cu siguranta Dumneazeu ajuta daca ne rugam pt cei aflati in nevoi.
Bati campii , daca vrei sa l ajuti vorbeste cu el , vezi ce l a adus in starea actuala , si ce s ar putea face sa revina la normal .
N am vazut prea multi betivi vindecati prin rugaciune .
Daca ar fi asa , probabil ca n ar mai fi betivi pe lume , sau foarte putini , deoarece orice femeie care detine o astfel de podoaba ,se roaga zilnic la Dumnezeu sa le ajute . -
Treaba ta. Si fericirea nu avem cum sa o cunoastem impreuna caci am cunoscut deja fericirea ABSOLUTA langa barbatul meu.
Ma bucur ca ai cunoscut fericirea si ti doresc sa ai parte de ea toata viata , numai ca vizavi de " FERICIREA ABSOLUTA ", sunt sigur ca exagerezi .
In afara de faptul ca asa ceva nu exista , viata poate fi lunga uneori si ne poate oferi cele mai neplacute surprize .
Doresc din tot sufletul sa n ai parte de ele > -
buna ziua,redau mai jos o rugaciune facatoare de minuni
Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.
Rugaciunea:
Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
vezi ca viata noastra a luat-o razna
nu ne abandona!
Maica iubita protejeaza pelerinii
Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
Fii linga noi toata viata noastra si
elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!
Se spune de 9 ori Bucura-te Marie
Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
binecuvintata esti tu intre femei
si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
roaga-te pentru noi pcatosiiacum si in ceasul mortii noastre.Amen!
-
Chestia cu publicarea rugaciunii mi se pare complet aiurea parca sunt biletele de la sectanti pe care le gasim in cutia postala si prin care suntem avertizati ca daca nu le scriem de 10 ori se abat peste noi urgiile.Hai sa nu mai amestecam lucrurile rugaciunea este rugaciune, trebuie facut cu credinta iar rezolvare problemelor pentru care ne-am rugat nu sunt conditionate de ...da-o mai departe altfel nu-ti ajut!
Acest mesaj a fost editat de către RodicaRodi: