Fetelor, vreau sa va intreb ce parere aveti despre site-ul acvaria.com si daca ati apelat vreodata la serviciile Acvariei, cum vi s-au parut? Stiu ca are tot felul de metode din astea care mai de care mai rapide prin care raspunde la tot felul de intrebari...
un soi de site care, printre altele, cica, iti dezvaluie horoscopul, piatra norocoasa, alte bazaconii, unde mai pui ca iti da si consultatii... ptr ce? habar nu am... cum eu nu cred in asa ceva...
Sincer mie mi-a placut site-ul f mult cand l-am descoperit...Horoscopul e destul de bun si informatile centralizate bine(daca te intereseaza domeniul).Am luat de la ea un talisman ochi de tigru, a ajuns la timp si nu am avut nici o problema.Concluzia:imi place
cecylly esti rea Sincer mi-a placut cum arata, era o nuanta de miere calda cu un maroniu...super si cautam ceva mai deosebit in perioada aiaNu l-am folosit la nimic, si nu prea cred in pietre,anse,samd desi am citit destule despre ele.
L-am luat pt ca imi place cum arata nu pentru "proprietatile" pe care le are (sau nu).Nu l-am folosit dpdv ezoteric,dar l-am purtat pe post de medalion.Si mi-a placut.K?