Si-a recuperat cineva banii de la vrajitoare escroace?

•  
    • 6 mesaje
    26 Iun 2011, 19:34
    0 1

Mama mea a apelat din disperare la o " vrajitoare" de pe net - o tiganca sarlatana dintre multe.. I-a promis marea cu sarea, o ameninta ca o sa i se intample toate nenorocirile din lume daca nu o sa continue sa-i dea bani pentru asa-zisele vraji pe care, cica, le facea, si asa a ajuns sa o fure de aproape 1000 de euro. Eu nu am aflat decat cand faptul era deja consumat.. As vrea sa stiu daca cineva aflat intr-o situatie asemanatoare a incercat sa-si recupereze banii si daca a reusit. Ea spune ca degeaba ar apela la politie pentru ca daca ar putea face politia ceva, nu ar mai fi cu sutele tigancile astea nenorocite pe net. Si inca ceva - stie cineva o vrajitoare/ un parapsiholog adevarat, care chiar sa fie in stare sa rezolve probleme prin magie?  Sau sunt toti niste sarlatani?

Multumesc

•  
    • 4346 mesaje
    26 Iun 2011, 19:47
    1 0
    deci tu te arzi cu focul o data, si tot mai vrei vrajitoare care rezolva problemele prin magie???????????!!!!!!!!!!lucrurile astea s de la diavol deci nici nu i de mirare ca va merge asa de "bine "in viata...
  •  
    • 426 mesaje
    27 Iun 2011, 07:29
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 169 mesaje
    27 Iun 2011, 11:25
    1 0
    bine zis
  •  
    • 143 mesaje
    27 Iun 2011, 12:27
    1 0
    bani no sa tii mai recuperi un sfat nu mai cauta vrajitoare ca ai sa ramii si fara casa o sa dai si ultimul banut am cunoscut pe cineva care a ramas saraca lipita din cauza la vrajitoare un sfat mergi la biserica si plateste acatiste SF MASlu si sa ti se citeasca de un preot bun.... TOATE vrajitoarele lucreaza cu draci sunt posedate de ei .... nu mai vb cu asemenea jigodii te va aduce la sapa de lemn singurul ce te poate ajuta e creatorul lumii D-zeu roagate la EL si cu siguranta vei esi din probleme dar cu rabdare si credinta
  •  
    • 169 mesaje
    1 Iul 2011, 20:21
    0 0
    ha ha ha te-ai pomeni ca stii si tu cum merge treaba,clatvazator dar nu ai fost in stare sa zici nimica cand te-am intrebat.
  •  
    • 143 mesaje
    2 Iul 2011, 10:04
    0 0
    Malina_332 said:
    ha ha ha te-ai pomeni ca stii si tu cum merge treaba,clatvazator dar nu ai fost in stare sa zici nimica cand te-am intrebat.

ce invidioasa poti fi offf greu cu tine cum sai vezi sufletul unui om rau ??? sau cum sa te lase D-zeu sa ajuti un om necredincios ??? am sters draga tot ce am postat pe forumul asta despre clarvazator asta numai ca sa fiti voi multumite unele diavolitze mai calcati pragul bisericii si mai vb cu un preot din cind in cind

•  
    • 169 mesaje
    2 Iul 2011, 19:53
    0 0
    nu am zis sa-ti stergi mesajele,si da uneori sunt invidioasa,na asta e n-am eu nk cu tine.
  •  
    • 5609 mesaje
    3 Iul 2011, 11:04
    0 0
    Alma draga nu fii naiva!
    Cum sa-ti recuperezi banii, ai contract legal cu vrajitoarea?
    Ti-a furat ea banii, a intrat la tine in casa si te-a legat...furanandu-ti banii?
    In situatia de fata nu ai cum sa recuperezi ceea ce tu ori mama ta ati dat de buna voie si nesilite de nimeni, adica banii.
    Da, puteai sa ajungi la judecata in fata magistratului si sa o tragi la raspundere ca vraja ei nu a fost eficienta pt tine daca aveai contract legal. Daca aveai chitanta care sa justifice plata, dar asa cum ati procedat voi nu este decat frustrare ca nu ai obtinut ceea ce voiai.
    Sincer, naivitatea sau dorinta de a face rau in cazul de fata a fost pedepsita.
    Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 3 Iul 2011, 11:05
  •  
    • 6 mesaje
    3 Iul 2011, 17:27
    0 0
    nu a fost nicio dorinta de a face rau! iar naivitatea a venit din disperare. disperare ca avea mereu probleme peste probleme, unele mai grave ca altele. nu mai judecati cu atata usurinta, nici eu nu sunt de acord cu ce a facut mama, dar i-am inteles momentul de slabiciune la halul de greuitati prin care tot trecea
  •  
    • 5609 mesaje
    3 Iul 2011, 20:10
    0 0
    Alma, eu nu te judec nici pe tine nici pe mama ta, doar mi-am spus parerea, asa cum ne-ai rugat.

Ce nu pot intelege este, desi pacalita continui sa cauti acelasi gen de ajutor, uite mesajul tau:

"Si inca ceva - stie cineva o vrajitoare/ un parapsiholog adevarat, care chiar sa fie in stare sa rezolve probleme prin magie? Sau sunt toti niste sarlatani?"

Eu am crezut ca odata fripta vei sufla sin' iaurt, dar se pare ca tot nu te-ai invatat minte. Ce mai cauti la vrajotori? Magie?
    Toate problemele se vor rezolva daca iti intoric fata catre Dumnezeu, fugi femeie la biserica, nu-ti trebuie bani pentru asta, doar o icoana la care sa te rogi, si daca o faci cu inima deschisa iti garantez ca vei primii insutit si problemele tale sau ale mamei tale se vor rezolva.
  •  
    • 4346 mesaje
    4 Iul 2011, 00:49
    0 0
    unele isi merita soarta....
  •  
    • 7967 mesaje
    5 Iul 2011, 12:10
    0 0
    Mah, chiar sunt oameni care cred in vrajitoare? Pai daca ar fi atat de usor..toti oamenii ar fi fericiti...Margi la vrajitoare, platesti si esti fericit...Doamne, cata naivitate...
  •  
    • 811 mesaje
    5 Iul 2011, 21:06
    0 0
  •  
    • 811 mesaje
    5 Iul 2011, 21:08
    0 1
    da si mie o mie ca-ti descant de bine, iti transmit toate gandurile mele pozitive, fac un bol si-l umplu cu energie poztiva.
    contacteaza-ma pe privat
  •  
    • 6 mesaje
    8 Iul 2011, 11:45
    0 0
    as aprecia ca daca nu aveti un raspuns pertinent la ce am postat sa va abtineti sa va bagati ca musca-n lapte doar ca sa va varsati rautatile
  •  
    • 143 mesaje
    14 Iul 2011, 10:12
    0 0
    alma85 intra pe id dragos_acelasi poate gasim o rezolvare esti speriata rau din cite vad sau mama ta ceea ce nu e bine frica isi are pedeapsa ei . contacteazama si putem discuta mai multe o zi buna
  •  
    • 7 mesaje
    11 Oct 2015, 20:28
    0 0
    alma85 said:as aprecia ca daca nu aveti un raspuns pertinent la ce am postat sa va abtineti sa va bagati ca musca-n lapte doar ca sa va varsati rautatile

Alma85!

In Romania nu exista clarvazatoare sau vrajitoare, numai escroace... Ca sa te pui in ordine (sau mama ta) trebuie sa ai vredinta. Credinta in Dumnezeu si in sine. In strainatate ajuta sa-ti schimbi mentalitatea si stilul de viata, iar daca mentalitatea ti-se schimba nu mai consideri orice greutate problema, ci un lucru, care trebuie rezolvat. Daca vezi parte plina a paharului, viata se schimba foarte repede in bine.

PS. Nu cred ca vreodata recupereaza cineva banii de la vrajitoare....

•  
    • 1 mesaje
    1 Apr 2017, 18:36
    0 0
    Există un sâmbure de adevăr în chestiile astea cu farmecele dar nu crede 100% tot ce ți se spune. Mai bine te duci la biserici sau la mănăstiri, căci vrăjitoarele mai și mint de dragul banilor(adica le mai înfloresc de la ele). Nu există super puteri, și eu am apelat la vrăjitoare cât să testez dacă e adevărată treaba, și ce am remarcat e ca două-trei lucruri sunt adevarate, restul sunt inventate sa scoată mai mulți bani. Îți zic și adevărul uneori, dar alteori mai pot și minți.
  •  
    • 2115 mesaje
    12 Apr 2017, 08:50
    0 1

Acest mesaj a fost editat de către white_storm2: 2 Feb 2018, 16:20