Cu cit ma rog mai mult cu atit mai rau imi merge .Ce sa mai fac?
-
enriqua_14 said:
1Timotei 2:5 spune:"este un singur D-zeu si un singur mediator intre D-zeu si oameni omul Isus Cristos."
Tie ce-ti spune versetul asa? sa te rogi lui D-zeu prin fiul sau Isus,el este mediatorul nostru unic,nimeni altcineva nu poate sa faca asta...si daca esti credincioasa cu adevarat si nu te abati de la canoanele crestine,o sa stii ce ai de facut de-acum inainte.Cine crede cu adevarat in cuvantul Sau,nu se roaga altor sfinti.Ce scrie aici,este destul de clar.sfintii sunt mijlocitori prin harul primit de ei de catre Dzeu deci nicidecum nu e idolatrie.....numai cultele neo/protestante sustin asa ceva ca ar fi pacat....culte care n au nicio legatura cu credinta intemeiata de Cristos pe pamant....
-
pt geta..continua sa fii statornica in rugaciune indiferent cat de rau iti merge ..pt ca diavolul se chinuie sa te faca sa ti pierzi credinta facandu te sa crezi ca Dzeu te a parasit......ca recomandare te sfatuiesc sa incepi novena de 15 joi a Sf Rita de Cascia...este Sfanta Imposibilitatilor si a situatiilor care par a fi fara nicio rezolvare...conditiile sunt sa te spovedesti , sa te impartasesti in fiecare joi in care spui rugaciunea pana la terminarea novenei, sa ai credinta iar rugaciunea va fi ascultata
-
Geta, problemele prin care treci sunt asemanatoare cu cele pe care le au multi oameni care au o afacere si au dat faliment sau sunt pe cale...in aceasta perioada de criza...sa fim realisti...toata economia a cazut, sistemul e varza si tu ca si altii sunteti victimele acestei situatii, in toata lumea...
nu ai ce sa faci...
in schimb, pentru un om cu asa multa credinta si atat de umblat pe la toate bisericile, poate ar trebui sa ai mai multa incredere in ziua de maine...ai pierdut tot...nu-i nimic...ai s-o iei de la capat...atata timp cat muncesti, n-ai sa mori de foame...pierzi casa...te muti cu chirie, atatia oameni stau cu chirie...nici o situatie nu-i fara iesire, daca ai credinta...si ,sa stii ca, un om are nevoie de foarte putine lucruri ca sa fie fericit, asta daca traieste o viata pe placul lui Dumnezeu...din punctul meu de vedere, degeaba te duci pe la toate bisericile, degeaba te jalui...accepta realitatea asa cum e...e si de aici o lectie de invatat, roaga-te pentru mai multa intelepciune, linisteste-te, pune-ti ordine in ganduri si in viata si gaseste curajul sa incepi o noua viata... -
Pt enriqa... Preotia e sacrament instituit de Cristos in Joia Mare ..deci nici{decum nu sunt oameni de rand..ci ei indruma oamenii pe calea spre mantuire....misiune primita insusi de la Cristos...si da e f adevarat ca si ei sunt oamnei si au pacate dar important e faptul ca numai preotii pot imparti sacaramentele....fara de care nu exista mantuire...tu esti libera sa crezi ce vrei si in legatura cu asta si mai ales cu mijlocirea sfintilor dar crezi f gresit din necunostinta de cauza sau din ignoranta..
-
Multumesc , Cory , dar si asta am citit deja caci mi le-a dat duhovnicul ....am fost si la Suceava, Grigoresti , la Biserica Sf. Ciprian unde sunt moastele sfintului si am lasat acatiste si s-au citit deja de 3 ori. Am fost si la Manastirea Sf. Mina de la Rosiori , unde sunt mostele Sf. Mina , si a mai multor sfinti si acolo am lasat acatist , si e la a 2 tura .
Le reinnoiesc mereu Am fost si la Parintele Iustin PIrvu de 2 ori...si am stat de joi seara la Sf. Maslu cu 13 preoti pina duminica la toate slujbele .....am fost si la Daniel Sihastru in munte , unde am facut 3 ore dus-intors ;(drumul e greu accesibil) am fost si la Manastirile din Dobrogea .pe unde nu am fost in ultimul an ?
Aceasta cale am ales-o ....nu vreau sa cred ca lupta mea e in zadar .
Poate cineva dintre voi a mai realizat ceva prin calea dreapta si imi poate spune .....si nu am facut eu(caci ce am auzit de la alte persoane , am facut totul cu nadejde).
Cel mai rau e ca atunci cind ai necaz te parasesc toti chiar si omul cu care ai impartit totul .
Cind era bine eram incojurata de "prieteni" de tot felul , dar acum au fugit care incotro.
Acest mesaj a fost editat de către Geta100: