Ghicit in tarot, citit in astrologie, numerologie
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
13 Iun 2011, 17:031 0
Buna fetelor, am facut cursuri de astrologie si numerologie si de asemenea stiu sa ghicesc si in tarot.
Daca vreti sa stiti mai multe despre voi sau despre o persoana de langa voi, sau vreti sa nu fiti luate pe sus de evenimentele care vor urma puteti sa ma contactati fie aici fie pe adresa de e-mail astrologikoom@yahoo.com
-
13 Iun 2011, 17:42Serios? Unde ai facut cursuri de astrologie si numerologie? Si cum ai invatat sa dai in carti? Si daca ai facut un curs ca multi altii (ca sunt destule pe net, bani sa ai) ai senzatia ca stii astrologie? Si daca ai aceasta senzatie ce te face sa crezi ca e normal sa-ti faci reclama gratis pe un site pentru femei?
Daca esti pasionata poti face practica pe site-uri de astrologie si, dupa ce vei face multe sute de astrograme o sa-ti formezi si clientela daca ai inclinatii reale si multa inteligenta. Pentru ca astrologia este complicata si nu oricine invata trei lulele despre planete, case si aspecte devine astrolog. -
28 Iun 2011, 23:01da ca defapt numai tu te poti ajuta prin alegerile pe care le faci,mie nu stiu ce sa mai fac am incercat orice,dar hai cass plati dar mi-ar trebui un milion si cine stie,doar cei inteligenti reusesc sa se mai descurce atata.
Înapoi la: Forum » Astrologie