vis despre bani
-
0 0
Am visat ca un barbat cunoscut mie a venit la mine in casa si mi-a dat o suma de bani.M-am uitat la bani si i-am spus ca sunt prea putini si ca nu pot rezolva ce mi-am propus cu ei.A mai scos niste bani (EUR) si a plecat.Dupa aceea i-am aranjat erau numai hartii de bani (EUR) de culoare bleu si roz si i-am numarat.Erau 8869 EUR.Incepusem sa ma gandesc ce platesc din ei si ma gandeam ca trebuie sa fiu tare cumpatata.La ce sa ma astept?
-
Daca tot ai tinut minte atat de exact suma banilor.....incearca sa studiezi putin cifrele....asternele pe o hartie si combina-le dupa cum crezi tu....apoi incerca si pune-le pe un bilet la loto....ca poate cine stie....? Ia un bilet simplu, la 5 din 40 sau joker (ca sa nu dai nici prea multi banuti). Eu zic ca merita sa incerci. Rar se tin minte cifrele din vise.
-
Am visat ca am gasit un copil de citeva luni in tomberon,pina in 6 luni,imbracat,si l-am luat in brate,si-l alintam,ma gindeam ce suflet crud trebuie sa ai ca sa-ti arunci copilul la gunoi.Si ii ziceam mamei sa sune sa anunte politia,dar eu as fi vrut sa-l iau acasa ,lucru cu care mama nu a fost de acord.La sfirsitul visului,nu-l dadusem nici politiei,nici acasa nu-l luasem si copilul nu mai era.Ce parere aveti de visul asta?