eu leoaica..el...

•  
    • 4034 mesaje
    1 Mai 2011, 14:37
    0 0

ce parere aveti de combinatia ea leu,el taur?mi ar placea sa mi spuneti cazuri concrete,nu cum sunt leii si taurii in general..ca despre asta am tot citit si am vazut si cu ochii mei:)imi da batai de cap un taur si nu stiu cum sa actionez..sau daca trebuie sa actionez..

•  
    • 4034 mesaje
    1 Mai 2011, 18:35
    0 0

da am observat chestia asta..mai greu e ca daca a cedat de cateva ori,se retrage repede..si nu as vrea sa fortez nota.dar cu toate astea..il vreau..

Acest mesaj a fost editat de către creatza23: 1 Mai 2011, 18:36
  •  
    • 4034 mesaje
    1 Mai 2011, 18:50
    0 0
    n avem o relatie..nici nu stiu daca o vom avea vreodata..dar mi se pare ca merge f incet..e prea calculat.prea realist...cred ca asta ma atras la el intotdeauna..si gelos? aleluia macar sa ajungem acolodar ma irita faptul ca mereu se retrage,,cum avem o intalnire cum se baga repede in cochilia lui..sa nu cumva sa l prind in dezavantaj
  •  
    • 4034 mesaje
    2 Mai 2011, 12:38
    0 0

de ieri iar a luat pozitia mutului..ma dispera atitudinea asta.o sa l mai intalnesc cine stie cand,ca il scot tare greu din locusorul lui..off..el credeca il consider doar un moft desi nu e deloc asa...

Acest mesaj a fost editat de către creatza23: 2 Mai 2011, 14:24
  •  
    • 4034 mesaje
    2 Mai 2011, 19:45
    0 0
    m a mai sfatuit cineva sa insist pt ca va ceda, sa nu ma joc de a"azi te vreau,maine nu te mai vreau"
  •  
    • 282 mesaje
    2 Mai 2011, 23:01
    0 0
    si eu sunt leu si sotul taur. relatia noastra merge bine. suntem de 11 ani impreuna. la inceput a fost greu dar pana la urma am reusit sa trecem. daca vrei cu adevarat, daca crezi ca se merita atunci lupta.
    nu depinde doar de zodie, ci de educatie, caracter.
    taurii sunt incapatanati. leii nu se lasa nici ei mai prejos. compatibilitatea nu e una ideala, dar daca va iubiti lasati unul de la celalalt.
  •  
    • 4034 mesaje
    2 Mai 2011, 23:23
    0 0
    inca n am ajuns sa ne iubim ma tin de capul lui,poate cedeaza si indrazneste sa incerce..nu e asa receptiv la nou