voi ce credeti..va rog ajutoor!

•  
    • 36 mesaje
    30 Apr 2011, 20:58
    0 0
    22 mesaje acum 2 minute Citează Trimite mesaj Editează 0 0

Va spun pe cuvant ca nu stiu ce sa fac.Iubesc un baiat de apropae 3 ani dar pana acum nu am vorbit mare lucru doar ne-am salutat,insa stiu aproape sigur ca nici lui nu ii sunt indiferenta.acum vreo doi ani mai exact pe 29.04.2009 l-am vazut intamplator pe strada( el nu sta in acelasi oras ca mine cam la 5 km distanta),apoi a plecat din tara.incepusem sa-l uit si l-am revazut din nou.Ne-am mai vazut de cateva ori dar el cred ca este f timid si nu vorbeste cu mine doar ma saluta insa il vad dupa privire, apoi l-am vazut ultima data pe 29.04.2010 si am aflat ca a plecat din nou din tara, iar am simtit ca l-am uitat si ma indrag de altul si cand..ieri 29.04.2011 dupa un an il vad iar, intamplator pe strada am observat ca se uita cineva la mine atent cand era el, nu il mai recunosteam ploua si apoi am intors privirea brusc..se tot uita dupa mine. Ce sa fac??sa fie asta vreun semn in fiecare an ne vedem in aceeasi zi..voi ce ziceti??ce ma sfatuiti??.

•  
    • 4346 mesaje
    30 Apr 2011, 21:08
    0 0
    pura coincidenta...nimic de sfatuit..
  •  
    • 363 mesaje
    30 Apr 2011, 21:52
    0 0
    2+9=11;1+1=2 nr. cuplului,deci numerologic ar fi ceva.daca-l vrei pe acest baiat nu mai pierde vremea ,fa tu primul pas ,zici ca el este timid.du-te la el si incearca sa aveti o discutie,daca te place intr-adevar iti va spune sau va face un gest oricit de mic ar fi.bafta!!!