O VISEZ MEREU PE MAMA
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
27 Apr 2011, 21:400 0
Nu stiu de ce in ultimul timp o visez mai mereu pe mama .Imi vb asa din fugite parca se indeparteaza ,.o vad in fata surazatoare...dansa rade si pleaca ca si cum ar fi vrut doar sa-mi spuna doua vorbe.Nu sant prea superstitrioasa dar ce coincidenta ...cand o visez am numai zile cu lacrimi...motive banale ...probleme rezolvabile dar probleme...voi ce credeti ?o fi vreun mesaj...as putea sa fac ceva ca sufletul dansei sa se odihneasca in pace ?sant 12 ani de cand a parasit aceasta lume ...daca stiti ceva daca aveti o idee mi-ar face placeresa aflu cat mai multe.....
-
28 Apr 2011, 16:55indiferent daca e de 12 ani trecuta in nefiinta numai Dzeu stie unde se afla sufletul ei...ca s o ajuti ai putea sa dai de pomana, sa dai sa se celebreze cateva sfinte liturgii pt dansa, rugaciuni, sa tii post , Sf impartasanie... sunt atatea modalitati de a ajuta sufletele in purgator..numai bunavointa sa fie...deci totul depinde de cei ramasi in viata......
-
28 Apr 2011, 22:45poate ca mama iti transmite ceva in acele vise,te atentioneaza sau ar trebui sa-i dai ceva de pomanaasa cum ti-a zis si anda.incearca sa retii ce-ti spune mama ta cind o visezi.
-
30 Apr 2011, 01:16Ai vazut ca si fetele au zis ca si mine in mp.Eu am zis sa nu scriu aici ca poate unele ma vor crede intr-un fel si nu stiu ce obiceiuri sunt in alte zone.Ti-am raspuns la mp.Te pup si linisteste-ti sufletul ,nu mai fi atat de ingandurata vei iesi si din asta.Sigur vei iesi.
Mergi mai departe cu ce ti-ai propus si va trece totul.Daca si dupa aceea o vei mai visa inseamna ca ea de acolo te vegheaza si vrea sa te avertizeze in unele cazuri,cred ca poti fi mandra de cat te iubeste,te iubeste si de dincolo....pupici
Înapoi la: Forum » Astrologie