farmece
-
0 0Am citit zilele trecute pe net despre vrajitorii,mai exact cum sa legi barbatul de tine cu o picatura din menstruatia femeii in bautura sau mancarea lui.Si am ramas putin socata pentru ca nu m-as fi gandit niciodata ca unele femei ar face asta.Dar ca sa aflu spre uimirea mea,ca o amica i-a facut asta iubitului sau si acesta era innebunit dupa ea,o venera desi ea ii spunea pe fata ca il insala el nu putea renunta la ea.A incercat cineva asa ceva vreodata?Stiu ca e din strabuni chesti asta cu picatura de menstruatie...Deci stie cineva?functioneaza sau care e treaba?
-
Eu am auzit de doua femei care au facut asa. Le cunosc. Si asta se spune ca au facut. Amandoua au innebunit. Si nu glumesc. Efectiv s-au dereglat psihic. Si pe una dintre ele, cu multa dificultate ce-i drept, barbatul in cauza a si parasit-o.
Sper ca nu iti trece prin gand sa faci asa ceva. Eu cred cu tarie ca barbatul care este sa fie pentru tine e pus deoparte si ca nu are rost sa te incapatanezi impotriva sortii incat sa tii langa tine un barbat care nu ti-e menit. Poate mai tarziu iti si dai seama ca nu asta iti doreai si nu o sa mai stii cum sa scapi de el. Nu se stie niciodata cum evoluezi iar sansele ca voi doi sa evoluati in acelasi ritm sunt foarte mici. -
puficadoc said:Am citit zilele trecute pe net despre vrajitorii,mai exact cum sa legi barbatul de tine cu o picatura din menstruatia femeii in bautura sau mancarea lui.Si am ramas putin socata pentru ca nu m-as fi gandit niciodata ca unele femei ar face asta.Dar ca sa aflu spre uimirea mea,ca o amica i-a facut asta iubitului sau si acesta era innebunit dupa ea,o venera desi ea ii spunea pe fata ca il insala el nu putea renunta la ea.A incercat cineva asa ceva vreodata?Stiu ca e din strabuni chesti asta cu picatura de menstruatie...Deci stie cineva?functioneaza sau care e treaba?
deeeci...te-ai abtinut sau nu de la chestia asta? daca nu te-ai abtinut, ti-a adus fericirea mult dorita?

-
Sfatul meu este sa nu apelati prea des la aceeasi persoana. Chiar daca nu va imprieteniti, si sunteti numai clienta fidela, exista riscul foarte mare sa afle mai multe lucruri, sa ajunga clientele sa se cunoasca intre ele ( ca, uneori, o recomanzi pe respectiva altor amice) si ghicitoarea sa stie de fapt foarte multe, fara a ghici propriu-zis.
Acest mesaj a fost editat de către Liaciocarlia: