Dar cele mai (in) fidele femei?
-
0 0Exista si femei care inseala,nu numai barbati.Iar eu cand vad una dintr-asta repede aflu si ce zodie e.
(sau din acelea care se baga in relatia altora)
Iata ce am aflat pana acum:
Fidele sunt: femeia taur,capricorn,rac.
Infidele stiu multe in zodiile: varsator si leu.
Voi ce stiti? -
mda.....
intelijent topic
eu sunt o "taratura" de fecioara
ce naiba are a face zodia cu inselatul?
asta e ultima!!!!
am o prietena taur care-si inseala iubitul, am o prietena capricorn care e de 5 ani cu iubitul si nu l-a inselat niciodata.....
zodia chiar nu are de a face cu inselatul.
dar ma rog, unii deschid topicuri numai sa se afle in treaba ....hm oare care zodii deschid cele mai pnl topicuri ..hmm ? -
Cred ca desteptul asta de RETARD, o fi avut si el 2 femei la viata lui in zodiile amintite de el(by the way, si eu sunt Fecioara si sunt mai mult decat DOAMNA
)...asa, femei care si-or fi batut joc de el(nu ma mir,pentru ca din postari reiese a fi foarte scarbos) si s-a gandit ia hai sa ma bag si eu in seama cu generalizari de 2 bani!!! -
Retardule, la inceput nu am vrut sa iti adresez niciun cuvant, avand in vedere ca suferi de anumite handicapuri iar mie imi pare sincer rau de astfel de persoane.
Dar de data asta trebuie sa-ti spun ca esti un mare bou. Cine dracu' esti tu, mah, sa-ti permiti sa numesti in halul asta niste femei pe care nici nu le cunosti?
Crezi ca daca esti retardat iti e permis orice?
Acum ceva vreme, un alt retardat, un autist, a lovit-o pe nevasta-mea pe strada. Am ramas fara reactie. Ce era sa-i fac? Sa-l bat? Intelegea ala ceva?
Nici de la tine nu ma astept sa intelegi, in schimb astept sa-ti ceri scuze de la fetele de aici.
Nu e greu si nu doare, o sa vezi. -
De fapt ce se vrea a fi topicul asta? Care e ideea lui si ce concluzie ar trebui sa se traga la final? Ce aveti de invatat din asa topic de ii dati atata atentie si ii si raspundeti cu exemple.
"Am o prietena taur care-si inseala iubitul". Esti sigura ca e prietena ta si tu o barfesti asa pe forum? -
ancuta_micuta....eu am scris din ce stiu...am o prietena in Pesti care in nici o relatie de-a ei nu a fost fidela....dar mai,topicul asta e aiurea pt.ca nu depinde de zodie, cum a mai scris cineva.....!
in prima mea postare am scris la infidele si Balantele....nu am mai continuat pt.ca eu nu iau in serios toate topicurile, asta sigur nu,dar uite acum completez, am o prietena tot in Balanta, care e mai mult decat fidela...so;