Varsator-Taur

•  
    • 3 mesaje
    26 Mar 2011, 14:22
    0 0

Ce parere aveti despre aceste doua zodii?

Credeti ca sunt compaibile?

Se potrivesk  oare?:s

•  
    • 1832 mesaje
    26 Mar 2011, 15:14
    0 0
    intr-adevar o problema existentiala!
  •  
    • 6 mesaje
    27 Mar 2011, 18:51
    0 0
    Am fost cu un taur 4 ani jumate. Ne-am inteles bine, insa gelozia si posesivitatea lui m-au cam debusolat. Intr-un final ne-am despartit si am ramas prieteni
  •  
    • 48 mesaje
    12 Apr 2011, 17:58
    1 0
    Ambele matuse ale mele sunt varsatoare si amandoua sunt casatorite cu tauri,o alta prietena varsatoare este intr-o relatie de 5 ani cu un tauras si vad intelegere si respect reciproc,si eu varsatoarea singura.In zodiac se spune ca nu se inteleg,dar eu cred ca extermele intodeuna se atrag.Sincer,depinde si de persoane,ca nu toti varsatorii sunt asa cum spune in zodiac sau taurii la fel,fiecare avem calitati unice.
  •  
    • 10 mesaje
    15 Apr 2011, 11:56
    0 0
    berbec si balanta?
  •  
    • 13 mesaje
    18 Apr 2011, 01:39
    3 0
    eu sunt casatorita cu un varsator..eu fiind taur..ne iubim,ne ciondanim,dar suntem si foarte buni si intelegatori unu cu altul,,,,adik.azi las eu de la mine poate mai tarziu lasi tu sau poate maine si asa mai departe..nu e totul adevarat ce se zice de taur-varsator.....adik....ei pot fi si sot si sotie,pot fi si amici,pot fi si ''dusmani'
  •  
    • 1832 mesaje
    19 Apr 2011, 14:13
    0 0
    Ramona24A said:
    eu sunt casatorita cu un varsator..eu fiind taur..ne iubim,ne ciondanim,dar suntem si foarte buni si intelegatori unu cu altul,,,,adik.azi las eu de la mine poate mai tarziu lasi tu sau poate maine si asa mai departe..nu e totul adevarat ce se zice de taur-varsator.....adik....ei pot fi si sot si sotie,pot fi si amici,pot fi si ''dusmani'

Exact!!! Ca si alte zodii de altfel!

•  
    • 5609 mesaje
    19 Apr 2011, 17:38
    1 0
    Compatibilitati zodii:
    Varsator - Taur
    Varsator si Taur! Ce fericire de necuprins!

Va îndoiti de asa ceva oare? Vi se pare imposibil sau incredibil? Va gânditi cumva ca Taurul este prea "asezat" si prea comod, prea atasat de bunuri si dornic de linistea unui camin îmbelsugat, iar Varsatorul prea rebel si prea "universal", preocupat de lumile lui astrale, ca ei sa gaseasca o cale comuna de întelegere? Daca da, atunci aflati ca ramâneti conditionati de aspectele de suprafata ale relatiei. Si iata de ce:

În realitate, si Taurul si Varsatorul sunt Semne fixe, caracterizate de forta de acumulare - chiar daca Taurul vizeaza bunurile materiale iar Varsatorul bunurile intelectuale.

Si Taurul si Varsatorul sunt niste creatori prin definitie - chiar daca Taurul are un real simt al valorilor estetice "concrete" iar Varsatorul un la fel de real simt al valorilor, dar al celor abstracte. Amândoi dovedesc o mare originalitate, fiind, fiecare în felul lui, un non-conformist, chiar daca venusianul Taur este adeseori încadrat la categoria conservatorilor.

Asadar, uranianul Varsator este un inventiv, un creator în lumea ideilor de avangarda, iar Taurul este un creator în lumea ideilor afective.

Din acest motiv, senzualitatea si caldura sentimentala a unui Taur va atrage si va încânta întotdeauna un Varsator, dornic din când în când de un camin placut, unde sa-si depene aventurile lui astrale. Din acest motiv, spiritul mereu dezmarginit si liber al Varsatorului va fascina si va tine alaturi întotdeauna un Taur dornic ca cineva sa-i primeasca afectiunea coplesitoare, debordând de vitalitate.

Cu alte cuvinte, cuplul Varsator-Taur este un cuplu provocator, oricând capabil sa rastoarne conceptii învechite sau sa promoveze directii estetice noi. Si care, erotic, va sti mereu sa-si "asigure" portia de fericire.

•  
    • 1225 mesaje
    8 Mai 2011, 22:29
    0 0

De acord cu enriqua, chiar daca avem deja 16 ani de casnicie, incompatibilitatea ramane... cum am reusit sa "supravietim" pana aici, e un mister! Poate ca totusi, are dreptate si maricon un pic... 

•  
    • 1 mesaje
    11 Iun 2011, 20:16
    0 1

taurul si varsatorul se intelegbine intr-o relatie fiinca si eu sunt intr-o relatie cu un taur si ne intelegem