NOVENA SFANTULUI ANTON
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
22 Mar 2011, 19:513 1
Am inceput Novens Sfantului Anton de acum 6 marti , si au inceput numai probleme de atunci , ma cert cu toata lumea din nimicuri . Ca si cum toti nu mai inteleg ce spun , chiar m am despartit de prietenul meu pentru nimica toata . Nu mai stiu ce sa fac , sa continui sau sa las balta .
Voi ce ma sfatuiti .
-
23 Mar 2011, 08:43poti s o lasi balta , oricum degeaba zici novena doar sa fie...daca tu ai impresia ca DZeu e cauza problemelor tale, e clar cata credinta ai..
-
2 Apr 2011, 22:34
Unde pot gasi Novena Sfintului Anton?As vrea s-o citesc si eu desi sint ortodoxa .Nu sint habotnica dar imi place sa cred ca am o legatura speciala cu Dumnezeu.Acum merg la maslurile pe care preotul le face in postul Pastelui,imi face bine,uneori mai avem nevoie si de curatire spirituala.
-
3 Apr 2011, 17:46gasessti carticele de rugaciune cu novena sf anton..la orice parohie a vreunei biserici catolice..acolo se explica pe larg cum trebuie tinuta rugaciunea...
-
4 Apr 2011, 20:50DECE sa o lasi ballta, Dmz ne incearca din cauza asta te certi cu toata lumea, continua continua, ai incredere si credinta si va fi bine
Înapoi la: Forum » Astrologie