am si eu o intrebare....Va rog un raspuns
-
17 Mar 2011, 17:570 0
Este posibil? Eu unu nu cred dar ma pus rau pe ganduri....
Povestea pe scurt, unei amice de ale mele ia furat aurul din casa , si ce e mai culmea din tot aurul care era in casa numa pe al ei i la luat....avea ceva banueli dar nu era 100%
Si ce a facut..
A auzit de la niste colege de ale ei de la facultate de nush ce preot nu mai stiu Orasul deoarece eu nu cred in asa ceva , ca daca merge la el o va invata ce sa faca ca sa isi deie seama cine a fost...
Zis si facut , sa dus si cica aceel ''mare duhvnic'' ia spus sa tina posturi timp de 6 saptamani si sa faca nush ce rugaciuni si nush ce slube pe langa..
Dupa circa 3 sapt de posturi din cate mia povestit ea ia apartu fatasul in vis cum era inbracat si cu ia furat aurul:O:O mie imi este greau sa cred asa ceva.....
DECE? , deaorece dumnezeu ne-a lasat liberul albitru , eu consider ca el are alte treburi mult mai inportatnte de facut.....si fiecare isi va primi pedeapsa la judecata de apoi....
Oare e posibil?
-
17 Mar 2011, 21:36pai...Dumnezeu face minuni,poate fi posibil,pentru ca cunosc si eu citeva cazuri,cind cu ajutorul rugaciunilor se rezolvau multe probleme.