sa fac primul pas cu un varsator?
-
0 1
Hmm, mi s-au aprins calcaiele dupa un varsator..la modul ca am nevoie de un dus rece dupa ce il vad :))
E un tip foarte hot, dar e si foarte inteligent
Am avut o discutie spumoasa si apoi...nimic
El pare foarte detasat...doar ne uitam unul la altul :)
Locuim in aceeasi casa, dar in curand se va muta - ma gandesc ca vom pierde legatura.
E un tip foarte inteligent, amuzant, spiritual si hmm, nu stiu...atat de rar gasesc un tip care sa-mi placa cu adevarat...sa-l las sa scape...ma voi intreba mereu "ce ar fi fost daca...?"
-
asa este... varsatorii sunt foarte alunecosi... din pacate au un sarm teribil si o inteligenta vie ...
sunt foarte periculosi daca iti doresti ceva durabil... daca e doar o aventura sau ceva de-o data si gata, mai merge...
dar daca te implici deja emotional se va juca cu tine una calda-una rece... -
pai si de ce trebuie neaparat sa fim tinuti sub papuc ? de ce nu poate fi egalitate ? sau macar impresia de egalitate ?
Acest mesaj a fost editat de către blackmagic84: -
eu sunt varsatoare si am avut o relatie cu un varsator...Pe scurt:era fidel,era lipicios,dulce,sincer chiar transparent.Avea si defecte k noi toti. Ne-am despartit cind el a plecat departe iar eu eram prea copila ca sa inteleg ca nu ne hranim cu aer.Ma cautat timp de 4 ani cu aceeasi dragoste de la inceput.....insa eu aveam deja pe altcineva si nu mai puteam da inapoi.Am cunoscut multe persoane in varsator si pe unele sincer le detest.Am o vecina care e plina de ea si priveste pe toata lumea parca de sus si cu dispret,e barfitoare,sarcastica si prefacuta.avem un prieten de familie in varsator pe care la parasit sotia si la lasat cu 2 copii si lupta pentru ei,gateste,munceste si nu se plange niciodata.Asta e un exemplu k sa vedeti ca oamenii indiferent de zodii pot fi si altfel decat in horoscop.
-
este adevarat ca varsatorii sunt cei care acum ii vezi acum nu ii mai vezi si cand te astepti mai putin se intorc.se intorc ca iubesc si fug pentru ca le e frica sa iubeasca(ciudat).Cu el nu trebuie sa fii nici rece si nici prea dulce.....cand arata ca te iubeste fii dulce si sincera iar daca te face sa suferi aratai ca ii esti egala si ca nu poti fi calcata in picioare...nu ezita sa ii spui unde a gresit si ce defecte are...iar daca incearca sa suceasca situatia dupa bunul plac( cum in general o fac barbatii)sustine ideea ta de care esti sigura chiar si cu riscul de al pierde,oricum u pierzi dragostea ta de care el isi batea joc.Eu am fost 6 ani cu un scorpion si ma inselat ori de cite ori a avut ocazia,ma mintit,imi intorcea spatele si eu ma tot chinuiam sa il schimb sa ii arat cit de mult il iubesc ,poate poate isi da seama ca merit si eu dragostea lui sincera.Nu faceam nimic gresit sa nu il deranjez desi ma lasa singura in casa si el fugea dupa aventurile lui,cauta cearta k sa scape si ma manipula in ultimu hal.Uneori chiar credeam ca sunt vinovata pina l-am prins cu infidelitatile lui si atunci m am ales cu o tornada de cuvinte si un semn pe fata.Am plecat lasand praf in urma iar el tot imi facea scene lacrimogene si ca fara mine mai degraba ar muri.Fetelor,nu a murit,nici nu sa lasat de infidelitati...e de ceva vreme cu alta fata si cu mine pot sa zic ca a fost chiar mai blind.....Din pacate mai rar oameni sinceri si care sa iubeasca cu adevarat asa ca daca va doare sufletul nu luptati sa va doara si mai tare.....spuneti ceea ce ginditi atunci cand sunteti suparate si nu ezitati sa aratati taria unui barbat atunci cand e nevoie....vorba aceea...mai bine sufar o perioada decat o viata si cine va iubeste cu adevarat va lupta sa va faca fericite asa cum o faceti si voi