eu scorpie+ el pesti ???
-
0 0fetelor, am nevoie de o parere. a aparut un om nou in viatza mea, imi place de nu mai pot...eu sunt scorpiutza, iar el pesti. avetzi idee ce se spune despre o astfel de relatzie? sau atzi avut o astfel de rel scorpiutzelor? cum a mers???
-
Onutza ..eu de cand astept un barbat pesti ! si eu sunt scorpion..caut un peste ( la zodiac!
) am citit ca sunt cei mai compatibili cu noi ..din toate toate punctele de vedere!
Cauta pe site-uri compatibilitatea scorpion-pesti... www.acvaria.ro un site interesant..dar cel mai bine da pe google ...si scrie de compatibilitate...ai sa gaseshti asa de multe ! eu mereu fac asta cum apare un nou "semn" la orizont
....
bafta ! -
doua semne de apa?! doi romantici,2 visatori,apa,luminari,parfum,luna plina,melodie,ar trebui sa mearga,mai ales sexul!intrebarea este cine se va gindi la lucrurile concrete ale vietii:facturi,impozite,etc.,adica tot ce strica poezia unei povesti pasionale de dragoste...oricum,succes!mai bine asa,decit sa stai linga un ,,bolovan''!
-
...a, si am uitat sa adaug ceva funny.
Eu sunt Peste, la gradininta mi-a placut f mult de un baiat care seamana cu...Alain Delon
(care, apropos, e scorpion). Mi se parea mie ca e ca un print de frumos
Mai tarziu am aflat ca este...scorpion.
In liceu m-am indragostit LULEA de un tip. Imi tremurau picioarele cand il vedeam, am fost si impreuna pentru o perioada
ce sa mai, ieseau flacari numai cand ne vedeam. Evident - era scorpion. Nu l-am ales dupa zodie, am aflat dupa aia.
La 19 ani m-am indragostit de un tip cu care sunt si acum, ba mai mult, sunt casatorita cu el
Au trecut 9 ani si el a ramas in continuare pasiunea mea. Mai e nevoie sa spun ca si el tot scorpion este?
-
e o relatie extraordinara din toate punctele de vedere, eu traiesc in relatia asta de, stai sa calculez, deci aproximativ 3 ani prieteni si aproximativ 13 ani de casnicie si vreau sa-ti zic ca si astazi este extraordinar, este indragostit ca in prima zi si eu la fel si am facut un copil in zodia taurului care este o minune de copil de fapt o minivedeta de televiziune, ma laud acum. Iti doresc sa ai norocul meu, fii cat mai sincera cu el si deschisa, nu ii ascunde nimic, te va intelege oricand, iar in pat sunt speciali si romantici, tandri si in acelasi timp aprinsi, sa zic asa. Daca mai vrei amanunte, spune-mi!
-
daaaaaaaaa!!!..........
Cand inseala un Scorpion, stie tot targul, tocmai pentru ca se crede teribil de grozav, iar pe ceilalti ii crede teribil de prosti. Intuitie, la Scorpioni? Poate ca da, dar numai ocazional - as putea spune ca, oricum, mult mai rar decat in cazul celorlalte zodii de apa si, cu siguranta, incomparabil mai putin decat zodiile de aer. Se spune insa ca au o inclinatie catre ocult - da, insa ea tine mai degraba de domeniul intelectual, nicidecum de niste calitati native.
Pestele, insa, cand inseala... nu-l stie nici cerul, nici pamantul. Pana/DACA ajunge partenera/partenerul sa se prinda, faptele sunt consumate de muuuult....
De-aia Scorpionii mi se par ceva mai simpatici decat Pestii. Oricum, in ceea ce ma priveste, prefer sa evit, pe cat se poate, relatiile prea apropiate cu oricare din reprezentantii acestor 2 zodii - sunt mult prea alunecosi si ascunsi pentru nervii mei. Prefer oamenii sinceri, dintr-o bucata, care traiesc la lumina zilei, cu fruntea sus.